Şimdi Ara

DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
0
Favori
40.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemark

dell 1555 i5 modelı turkıyeye gelmıcekmı bır bılgınız varmı.
    aklımda dell 1555 p8700 modelı var ama sızın kullandıgınız i7 modelı ıslemcı ve ddr 3 ram farkıyla daha cekıcı gelıyor . ama sırf bu ıkı ozellık ıcın fazldan 500 lıra vermem gerekıo. bırde bu kadar kotu ekran kartına 2000 lıra vermeye degmez .

1555 modelinin i5 işlemcili ürünleri gelmeyecek fakat onun yerine i3 ve i5 işlemcilere sahip olmak üzere Inspiron 1564 modeli geliyor. O ürünü düşünebilirsiniz.
  • dell 1564 u gordum de onun ekran kartı hd 4330 buda baya dusuk performanslı bır ekran kartı
    1557 de cok pahalı oldugundan 1555 ın fıyatlarınn yenı cıkan i islemcileri yüzünden dümesını beklıcem baska care yok gıbı
  • merhaba, bu ürünü araştırırken bu başlıktaki ve hizlialdaki özellikleri arasında farklar gördüm

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/dell-xps-1557-intel-core-i7-720qm-1-6ghz-4gb-500gb-15-6-notebook-bq72p4_30.001.1296.0266.htm#tabs

mesela hizlial da firewire ve esata yok gibi gözüküyor ayrıca resimlerinde de numpad yok gibi ama bu başlıktaki ilk msja baktığımda bunlar var gibi şimdi hangisi doğru bunların acaba? bi de kullananlar bir sorunla karşılaştı mı?oyun oynamayacak biri olarak bunu almamı tavsiye eder misiniz?bi de daha ucuz bi yer var mıdır alabileceğim en uygun bimekste buldum
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=109348

umarım yardımcı olabilecek çıkar yoksa araştırma yapmaktan kafayı yicem:))

• quote:

Orijinalden alıntı: renderer

Merhaba arkadaşlar 1557 kullananlara hayırlı olsun. bende 22 si itibari ile artık 1557 kullanıcısıyım.
    bilgisayar donanımından memnunum win 7 ultimate kurdum ve CD çıkarma çalıştırmadım şimdilik.
    En kısa zamanda ulaşabilirsem Dell den yükseltme Cd paketi isteyecem.

kullandığım harici HDD ile veri aktarım hızı çok düşük, bunun harici diskten mi yoksa veri aktarımı ile alakalı mı olduğunu henüz tespit edemedim ama hayrlısı.
    Herkese tekrar hayırlı olsun ii forumlar.

hocam benzer bi sorun benim WD de vardı .
    sorun buyuk ihtimalle kalitesiz aktarım kablosu kullandığın için oluyordur.
    bizde 2 farklı kablo var 2sinde de hdd yi görüyor fakat sadece kalın orjinal kabloda veri transferi yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemr

merhaba, bu ürünü araştırırken bu başlıktaki ve hizlialdaki özellikleri arasında farklar gördüm

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/dell-xps-1557-intel-core-i7-720qm-1-6ghz-4gb-500gb-15-6-notebook-bq72p4_30.001.1296.0266.htm#tabs

mesela hizlial da firewire ve esata yok gibi gözüküyor ayrıca resimlerinde de numpad yok gibi ama bu başlıktaki ilk msja baktığımda bunlar var gibi şimdi hangisi doğru bunların acaba? bi de kullananlar bir sorunla karşılaştı mı?oyun oynamayacak biri olarak bunu almamı tavsiye eder misiniz?bi de daha ucuz bi yer var mıdır alabileceğim en uygun bimekste buldum

Bu üründe numpad tuşları yok, firewire ve e-sata çıkışları vardır. Oyun notebook'u değil ama oyunların bir çoğunu açar, oyunlarda genel olarak iyi performans alamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemr

merhaba, bu ürünü araştırırken bu başlıktaki ve hizlialdaki özellikleri arasında farklar gördüm

Bu üründe 1394 ve esata var ama numepad yok. yaklaşık bir aydır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. oyun oynamıyacak biri için bence iyi bir notebook. ben vatandan 1900tl aldım ve win7 yükseltmesini ücretsiz yaptım.
    Bimeks'in fiyatı da güzelmiş..

• teşekkürler sanırım almamayı gerektirecek bi durum yok o zaman.artık en ucuz satan yeri bulmak lazım:)
  • Arkadaşlar merhabalar bende aranıza katıldım bugun itibariyle.
    Merak ettiğim birşey var, sizin kilerde de ekranda bi kontrast problrmi varmı yoksa benim cihazmı arızalı yada default ayarı bumudur? renklerde ve masaüstünde kırmızı ve mor otesi tonların baskın oldugunu gözlemliyorum, siyahlar gercek değil yani tam olarak, konu hakkında bilgisi olan varmı, varsa paylasabilirmi
  • slm aly

arkadaş, sizin makinan 3d mark 2003 testini yapıp puanı yayanlayabilecek arkadaş var mı? rica etsem... benim imzamdaki makinayla karşılaştırmak istiyorum. ilgi gösterenlere ve göstermeyenlere şimdiden teşekkür ederim.
  • Dell Studio 1557

3DMark 03=8626 points

3DMark 05=6210 points

3DMark 06=1280x1024 3480 points

3DMark Vantage=1041 points

Puanlar alıntıdır.Şurdanhttp://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Studio-1557-Notebook.23009.0.html bakabilirsin.
    Bu arada Notebookcheck de oyun fpslerini çok düşük tutmuş ben daha yüksek fps ler alıyorum.

• ilgine çok teşekkür ederim arkadaşım...

puanlar benim makinaya yakın, geçememiş, benim makinayı değiştirmenin gereği yok demekki.. biraz daha kullanırız..
  • şuna bak vatanda fiyatı 1770 inmiş niye böyle birden indi fiyatı anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalstroke21

şuna bak vatanda fiyatı 1770 inmiş niye böyle birden indi fiyatı anlamadım

1.737 TL Valentine Day Benimde aklımı kurcaladı i7 oluşu alsammı acaba.
  • arkadaşlar vista iken webcam ın bir programı vardı onu bulamadım windows 7 64 bit için yardım edermisiniz
  • @fatalstroke21

vista64bit driveri mevcutsa windows 7 64bitte çalışır.
  • Vista driverı da elimde yok
  • quote:

Vista driverı da elimde yok

Bilgisayarla gelen driver cd'sinde var.
    onu tak ve devam et eksik olan driverlerı ordan bulabilirsin. ben o şekilde kurdum w7'yi.vista driverları sorun çıkartmadı..
  • Nasıl bulacağım cd de böyle bir program mı var?Ben cd yi takıyorum win7 yükseltme tamamlanmıştır diyor cd yi çıkarıyor.Diğer şekildede isimleri yazmıyor driverlerin oyüzden bulamıyorum
  • quote:

Nasıl bulacağım cd de böyle bir program mı var?Ben cd yi takıyorum win7 yükseltme tamamlanmıştır diyor cd yi çıkarıyor.Diğer şekildede isimleri yazmıyor driverlerin oyüzden bulamıyorum

Yükseltme cd si ile gelenleri demiyorum. Bilgisayarla beraber gelen kutunun içinde gerekli cd ler var. Ben yükseltme için direkt format attım ... Bir kısım driverları otomatik yükledi diğerlerini bilgisayarla berraber gelen cd ve dvd lerden yükledim. onların içinde webcam için olanda var....
  • hmm saolun buldumda dediğiniz programıda yükledim ama programda çoğu driverlarda tik yok hatta ekran kartında bile yüklü olduğu halde anlamadım..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.