Şimdi Ara

DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
0
Favori
40.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özellik olarak mükemmel bir işlemcisi, rami ddr3, hdd 7200 rpm

dell olması da bir artı ama;

dell yıl olmuş 2010 halen numpadi olmayan bilgisayar çıkarıyorsun. numpadsiz 15.6'' laptop olur mu

direkt almayı düşünüyordum ama numpad herşeyi berbat etti
  • Arkadaşlar bu laptop u almak istiyorum 1 hafta içerisinde . Herkez ısınmadan sorunlardan fln bahsetmiş.Benimde pek oyunlarla aram yok Cod serisinden başka oyun oynayacağımı sanmıyorum.Benim merak ettiğim ekran kartı? bu bilgisayarın ekran kartı cod 6 yı destekleyebilecek durumda mı? Ben 5 yıldır dell kullanıyorum çok memnun sesi olsun sarjı olsun. Sarjı halen 2 saatten fazla gidiyor ki ole yok sarjda çalışma yok çıkarma fln işleriyle uğraşmadığım halde.O yüzden dell bende en üst sırada.
    Sorumun cevabını alabilrsem bu laptopdan alacağım.
    Tşkler.
  • arkadaşlar bizim kart için hotfix felan var mı?
    cod modern warfare 2 yi ultrada oynadım.
  • @congrulate, numpad'in yıl ile bir alakası yok, kullanıp kullanmama meselesidir. dell, asus, sony, apple, lenovo, samsung gibi dev markalar çoğu ürününde(15,6) numpad kullanmamaktadır.

@sword.lion, kafandaki ısınma sorununu atmanı isterim, uzun süredir kullanıyorum zarar verecek bir ısınmayla karşılaşmadım. oyun konusuna gelince de fatalstroke21 cevabı vermiş
  • peki en ucuz nerede bulabiliriz bu laptopu?
  • Vatanda 1750 idi en son en ucuz odur.Bu arada benm grafikler 5 puan aldı.oyun grafikleri 6.3 de ve bazen işlemci 7.1 yükselebiliyor.battlefield bad company 2 şuan med de oynuyorum.
  • ya arkadaşlar ben bilge win 7 yükledim ama sonra bazı driverları yükleyemedim dell in sitesinden de yapamadım bluetooth driveri yok mesela bilgde bluetooth var kullanamıoz napmam gerek ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.G

peki en ucuz nerede bulabiliriz bu laptopu?

diğer mağazalardan küçük özellik farklılıkları olabilir
    Link + Çanta hediye
    edit: bitmiş

quote:

Orijinalden alıntı: drvlkngrlr

ya arkadaşlar ben bilge win 7 yükledim ama sonra bazı driverları yükleyemedim dell in sitesinden de yapamadım bluetooth driveri yok mesela bilgde bluetooth var kullanamıoz napmam gerek ya?

yükseltme dvd'sinden yükledim virüs yoktur (kullanmadığım için deneyemedim sadece kurdum ve çalışıyor)
    BT370

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ïnsert -- 20 Mart 2010; 19:16:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatalstroke21

arkadaşlar bizim kart için hotfix felan var mı?
    cod modern warfare 2 yi ultrada oynadım.

nasıl en yuksek ozellıklerde oynadın??
    bende herseyı actım cozunurlugude en yuksekte tuttum ama cok ıyı bır performansla oynayamadım . allah ıcın goruntu superdı ama yuruken ates ederen bıraz takılma vardı . sende de bolemıydı yoks ben lanet vısta yuzunden mı bu sorunu yasadım
  • vistadandır çok fark var windows 7 ile arasında
  • arkadaşlar aranızda BIOS'unu A04'e sorunsuz güncelleyen var mı
    ben A03 kullanıyorum da A04 ne kadar gerekli
    edit: bir de bu sim kart yuvası 3G için mi konulmuş nasıl kullanılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ïnsert -- 18 Mart 2010; 17:15:42 >
  • @Ïnsert, hocam ben A04 kullanıyorum, çıktığından beri, herhangi bir farklılık gördüğümü söyleyemem....

Bu sim card yuvası işini ben araştırmıştım biraz internetden, sanırım bazı spesifik bölgelerde(tahmin edeceğiniz gibi, Amerika, Kanada ve Avrupa'da bi kaç ülke) dell ve mobile servis sağlayacı(mesela pek çok ülkede vodafone ile söz konusu) anlaşmalar dahilinde bu hizmeti sunuyorlar. Ben mesela mobile broadcast manager diye bir güncelleme yükledim dell in sitesinden; ve fakat çalıştırmak mümkün olmadı... Sanıyorum dell ve turkcell (mesela benim hattım turkcell) anlaşma yapıp bu hizmeti kullanıma açmalı, esasında biraz saçma geliyor fakat dell ingilizce sitesine, mobile servis sağlayacılarının uzunca bir listesini görünce, buna kanaat getirdim...Bu sebepten ötürü kullanamıyoruz...
  • piyasada şu an nerde en ucuz bu laptop acaba? vatan ve hizlial ikisinde de stokta yok
  • battlefield bad company 2 de büyük bi çatışmanın ortasında kaydettiğim fpsler
    Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
    531, 12038, 15, 63, 44.110
    bloom:on dx 10.1 1366*768 diğer hepsi low bazıları med
  • Ekran kartımı overclock yaptım (abartmadan), aero puanım 5.2 ye çıktı.
  • hangi programla yapıyorsun ben bulamadım valla
  • dediklerini yaptım ama olmadı riva tuner i açıyorum yükseltiyorum ordan core clock u felan gpu z den sensors e bakıyorum hala aynı gözüküyor vede riva tuner de driver settings var bende orda bir şey gözükmüyor no supported drivers detected for this display adapter diyor.
  • bu arada windows 7 puanıda yükselmedi nerde hata yapıyorum acaba
  • cfg dosyasını kaydettiğinden emin olmak için bir kere daha bakarmısın.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.