Şimdi Ara

DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
0
Favori
40.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatalstroke21

Dell datasafe center nedir? Yeni versiyonu çıkmış indirdim çalışmadı hata veriyor.

Zamanım kısa araştırmaya şuan vaktim yok ama düşmelerde harddiski koruma amaçlı bir teknoloji diye biliyorum..
  • laptoplarınızda touchpad ın ısınması gıbı bır sorununuz varmı acaba . touchpad dısında heryer soguk ama toruchpad kaynamasa da sıcak . eskı dell 6400 umde bole bır sorun yoktu . acaba toruchpad ın altında her ne varsa onun ısınması yuzundenmı bole . koskoca laptopda tek sıcak yer touchpadın alıtndakı bolum gerısı buz gıbı dell e helal olsun ya kalıtelı yapıo laptopları.
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı hepsiburada dan alan var mı ? Bende 1555 serisi bi bilgisayar alacam ama rengi vatanda bimekste gördüğüm Black Chanlink olsun istiyorum hepsiburada gri-siyah diye mesaj atıyo bu bilgisayarın kaç rengi var benim gördüğüm zincir desenli parlak siyah o olduğunu bilsem hemen alacam ama emin olamadığımdan bekliyorum 3 gündür.
  • bende de var bu sorun, sanırım bu modelde var ben de sordum ama bi çözümü var mık bulamadım?

quote:

Orijinalden alıntı: cemark

laptoplarınızda touchpad ın ısınması gıbı bır sorununuz varmı acaba . touchpad dısında heryer soguk ama toruchpad kaynamasa da sıcak . eskı dell 6400 umde bole bır sorun yoktu . acaba toruchpad ın altında her ne varsa onun ısınması yuzundenmı bole . koskoca laptopda tek sıcak yer touchpadın alıtndakı bolum gerısı buz gıbı dell e helal olsun ya kalıtelı yapıo laptopları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemr

bende de var bu sorun, sanırım bu modelde var ben de sordum ama bi çözümü var mık bulamadım?

quote:

Orijinalden alıntı: cemark

laptoplarınızda touchpad ın ısınması gıbı bır sorununuz varmı acaba . touchpad dısında heryer soguk ama toruchpad kaynamasa da sıcak . eskı dell 6400 umde bole bır sorun yoktu . acaba toruchpad ın altında her ne varsa onun ısınması yuzundenmı bole . koskoca laptopda tek sıcak yer touchpadın alıtndakı bolum gerısı buz gıbı dell e helal olsun ya kalıtelı yapıo laptopları.

Bende işyerinde aynı ürünü kullanıyorum fakat bu bahsettiğiniz ısı düzeyi o kadar az ki, problem etmeye değecek birşey değil.

• bencede cok degıl touchpad dakı ısı ama eskı dell ımde hıc yoktu o yuzden bıraz rahatsız ettı. ama touchpad ın oldugu bolumde laptopun altı sıcak . ama o sıgara paketı buyuklugundekı yer dısında laptopta ısınan tek bır yer yok . bu kadar kucuk bı sorundan da zarar gelmez bence . mıllet ne sorunlarla ugrasıo laptoplarında.
  • usb ler bılgısayar her ıkı acılısta bır calısmıyoru restart yaptıktan sonra calısıyor. bunun sebebı nedır bılen varmı.
  • arkadaslar bir sorum olacak acaba bu laptopda 5+1 ses çıkışı var mı? 5+1 ses sistemi baglamak istiyorum da..
  • Dün bios güncellemesi çıktı, direkt linki ilk mesaja ekliyorum.
  • konu için teşekkürler, ben de Ocak sonuna doğru bir Studio 1557 aldım ve çok memnunum. ücretsiz yükseltme yaptım ve 0 hatayla çalışıyor.
    Bilgisayar>Özellikler'de vistadayken çıkan Dell simgesi win7 yüklediğimde çıkmıyordu bende biraz regeditte oynama yaptım, hemen vereyim
    _______
    Öncelikle buradan dosyaları yükleyin.
    İndirdiğiniz dosyayı C:/ içine kopyalayıp "Klasöre çıkart" deyin, DELL klasörü oluşacaktır, daha sonra
    Çalıştır'dan Regedit'i açıp HKEY_Local_Machine>SOFTWARE>Microsoft>Windows>Current Version>OEMInformation yolunu izleyin
    resimdeki gibi yeni dize değeri ekleyin
     DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ

Manufacturer = Dell
    Model = Studio 1557
    Logo = C:\dell\Dell_badge.bmp
    SupportURL =http://support.dell.com/support/index.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ïnsert -- 6 Mart 2010; 23:43:18 >

• ayrıca orijinal dell wallpaperları paylaşmak istiyorum
     DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ  DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ

favori wall ım  DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ïnsert -- 6 Mart 2010; 23:59:52 >

• arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür....
    bu arada bilmeyenler için taçpedden sayfayı tek parmakla yukarı aşağı hareket ettirmek ve iki parmakla büyütüp küçültmek için R242713 synaptic touchpad güncellemesini yüklemek gerekiyor...
  • Herkese Günaydın,

Arkadaşlar ne yazık ki paylaşmak istiyorum ama, bilgisayarımın ekrarnında bir adet ölü pixel mevcut. Fakat bu dönemki proje yoğunluğundan ötürü, teknik servise bırakmam, ve ya benzeri bir çözüm yolu izlemem imkansız (yani 3-4 gün bile ayrı kalamam, yoğunluktan ötürü) Kısacası Haziran'a kadar bunun daha da çoğalmaması için dua edicem. Fakat neredeyse 4. ayı yeni dolan bir ekranda böyle bişi nası oldu, anlamak güç. Ki laptopun üzerine titrerim hep. Neyse şimdi sormak istediğim;

1) Dell'in bu konudaki politikası nedir? (en az kaç ölü piksel olmalı mesela) Arayıp sormak tabi ki en mantıklısı ama, deneyimi olan bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim...

2) Olayın donanımsal olduğunu biliyorum, fakat düzeltmek için herhangi bir yazılım, program mevcutmudur?

Saygılar,

•  DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ

Sadece Dell bilgisayarların kullanabildiği DellDock'u edinmek için tıklayın.
    yeni sürümde mavi yoğunluklu simgeler bulunmamaktadır. indirmek için TIKLA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ïnsert -- 7 Mart 2010; 10:22:42 >

• Insert mesajlarını ekleyeceğim merak etme, bilgisayarın anakartı değişti, günlerdir internete giremedim.
  • usb lerın her ıkı acılısta bır calısmama sorunu basına gelen varmı. bunun caresını bılen yardım edebılırmı.
  • Vatan'daki Core i7'li modeli cazip epey. Ama USB yerleşiminden şüpheliyim. Sağdaki yuva resmen şarj edilmesini engelliyor cihazın ! Diğer 2 USB de üst üste. Sorun olmuyorsa ön plana çıkarabilirim bu bilgisayarı.
  • ekran kartı paylaşımı max bende yak toplam bellek 2200 mb gösteriyor paylasılan bellekde 1700 civarı gösteriyor bu doğrumu?
  • Windows 7 yüklemesinden sonra her aygıtı kurdunuz ama yine de bilinmeyen(kurulmayan) aygıtlar varsa bunları indirin ve kurun

Ricoh CardReader R5U230

ST Microelectronics DE351DL Motion Sensor

• arkadaşlar notebookdan değişik bir ses geliyor sinirimi bozdu.Şu an dk başı geliyor böyle dıt gibi bi ses sonra gidiyor ama o ses çıkarken laptopda bir donma oluyor nedir bunun nedeni
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.