Şimdi Ara

DELL Teknik servis hakkında (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
5
Favori
85.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fîrzen

quote:

Orijinalden alıntı: Alkanlı

arkadaşlar bir sorum var,
    ingiltereden xps almıştım.servis sorgulaması yaptım. 64 gün kalmış. elimde fatura filan yok. türkiyedeki servisinden yararlanabilirmiyim?

istanbuldayım.

Tesekkürler.

Evet.

Bu bilgi için teşekkür ederim. Yarın Dell servisini arayacağım. Umarım fatura vs istemezler.
  • arkadasım servise ulaşabilrsen gelişmelerden bizi de haberdar edebilir misn.hangi numarayla ulaştığını, nasıl davrandıklarını ve ne tür bilgiler verdiklerini falan....bende 10 gündür falan servisle irtibat kurmaya çalışıyorum banada yardımcı olmuş olursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:KeFReN:. -- 13 Şubat 2011; 23:16:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzggrm

arkadasım servise ulaşabilrsen gelişmelerden bizi de haberdar edebilir misn.hangi numarayla ulaştığını, nasıl davrandıklarını ve ne tür bilgiler verdiklerini falan....bende 10 gündür falan servisle irtibat kurmaya çalışıyorum banada yardımcı olmuş olursun..

Sen hala görüşemedin mi servisle 00800 353 90 002 numarayı geçen aradım ben sen meşgul dediğin için herhangi bir sorun yok bağlandım yani teknik servise.
  • evet görüsemedim malasef....çünkü bu numara yurtdışına bağlı bir numaraymş telekomdan öğrendim.bizim hat yurtdışına kapalı olduğu için arayamıyorum.bitane numara daha var 0811 288 00 01.Bu numara yurtiçi ama sürekli meşgul çalıyor.başka telefonlardan ve ankesörlü telfndan falanda aradım ama yine ulaşamadım.bende anlamış değilm valla
  • 00800 353 90 002 numaralı Dell servisi biraz önce aradım yine görüştüm. 0811 288 00 01 'i aradım orda İngilizce konuşan biri çıktı. Yani ikinci numarada yabancı birisi çıkıyor ilk numara direk Türkçe destek.
  • peki bizim telefonun 0800 lü hatlara kapalı olma ihtimali var mı?yani sen ulaşabiliyorsan benimde ulaşmam lazım bi sorun var ama anlayamadaım.bu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım...
  • arkadaşlar aranızda dell inspiron 1564 i5 modelini kullanan var mı_? fan sesi ile ısınma durumu hakkında bilgi verirmisiniz_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzyaka -- 14 Şubat 2011; 15:39:27 >
  • quote:

peki bizim telefonun 0800 lü hatlara kapalı olma ihtimali var mı?yani sen ulaşabiliyorsan benimde ulaşmam lazım bi sorun var ama anlayamadaım.bu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım...

arkadaşım bugün dell teknik servisi ile görüştüm bu numarayayı arayak (00800 353 90 002). ben evden arıyorum ilk aradığım vakit bağlanmıyor ama tkrr arama tuşuna basarak arama yapıyorum o vakit bağlanıyor ama numarayı yeniden çevirdiğim de nedense bağlanmıyor. bi de böyle dene belki olur.
  • ilginç bide öle deneyim bakalımbu arada bende 1564 i3 var ve bu ısınma sorunu yüzünden servisi arayacağım zaten.lcd nin sağ köşesi çok ısınıyor elimle dokunuduğum zaman anlayabiliyorum ve o ısınan yerin rengi kararıyor.ayrıca fanıda normalin üstünde sesli çalışıyor zaten bilgisayarda genel bi ısınma problemi var mesela oyun oynamadığım halde bile ekran kartı çok ısınıyor...
  • quote:

ilginç bide öle deneyim bakalımbu arada bende 1564 i3 var ve bu ısınma sorunu yüzünden servisi arayacağım zaten.lcd nin sağ köşesi çok ısınıyor elimle dokunuduğum zaman anlayabiliyorum ve o ısınan yerin rengi kararıyor.ayrıca fanıda normalin üstünde sesli çalışıyor zaten bilgisayarda genel bi ısınma problemi var mesela oyun oynamadığım halde bile ekran kartı çok ısınıyor...

fan sesi ile ilgili bios güncellemesi bi yap ondan sonra bi daha kontrol et fan sesini. teknik servisle konuştuğumda güncelle ile ilgili yapabilir dedi. benim bios A01 idi şimdi güncelledim A11 oldu ama fan sesi devam ediyor ve ısınma da :(. yarın tkrr arayıp durumu bildireceğim.

• quote:

arkadasım servise ulaşabilrsen gelişmelerden bizi de haberdar edebilir misn.hangi numarayla ulaştığını, nasıl davrandıklarını ve ne tür bilgiler verdiklerini falan....bende 10 gündür falan servisle irtibat kurmaya çalışıyorum banada yardımcı olmuş olursun..

Az önce teknik servisle görüştüm. Gerçekten çok sabırlı ve anlayışlı bir hizmet veriyorlar, takdir ettim.

Benim cep telfonundan arayamadım. İş yerindeki telefon da VOIP olduğundan arayamadım. Ancak TT un hatlarından arayabildim.

Yarın laptop ve tornavida yanımda iken tekrar görüşeceğiz. Telefonda iken yapılan işlemlerin tüm sorumluluğunu biz alıyoruz dedi. Garantinin bitmesine 64 gün kalmış. İngilterden aldığım halde problem çıkarmadılar. Açıkcası türkiyeye kaçak yoldan girmiş bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkanlı -- 15 Şubat 2011; 11:06:06 >

• merhaba.

ben 2007 yılında dell 1520 almıştım. şimdiye kadar ciddi bir problemle karşılaşmadım. gayet memnundum. ancak 2-3 haftadır bilgisayarı kullanamıyorum. bilgisayarı açtıktan sonra bir kaç dakika içinde ekran öyle donup kalıyor. hiç bir şey işlemiyor. ancak açma düğmesine basılı tutarak kapatabiliyorum. bazen 10-15 dk kullanabiliyorum ama genelde açılır açılmaz, ya da bir iki dakika sonra donuyor.
    başıma hiç böyle bir iş gelmediği için de ne yapacağımı biliyorum. o yabancı numarayı da sabit telefonum olmadığı için arayamıyorum. antalyada yaşıyorum. kime götürmem gerektiğini de bilmiyorum. özetle mağdurum da mağdurum.

yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybmc07

merhaba.

ben 2007 yılında dell 1520 almıştım. şimdiye kadar ciddi bir problemle karşılaşmadım. gayet memnundum. ancak 2-3 haftadır bilgisayarı kullanamıyorum. bilgisayarı açtıktan sonra bir kaç dakika içinde ekran öyle donup kalıyor. hiç bir şey işlemiyor. ancak açma düğmesine basılı tutarak kapatabiliyorum. bazen 10-15 dk kullanabiliyorum ama genelde açılır açılmaz, ya da bir iki dakika sonra donuyor.
    başıma hiç böyle bir iş gelmediği için de ne yapacağımı biliyorum. o yabancı numarayı da sabit telefonum olmadığı için arayamıyorum. antalyada yaşıyorum. kime götürmem gerektiğini de bilmiyorum. özetle mağdurum da mağdurum.

yardımcı olursanız sevinirim.

Etrafta ankesör vs varsa deneyebilirsin. Eğer ulaşabilirsen çok profesyonel destek veriyorlar. Pişman olan duymadım hiç..

• Yaklaşık 30dk süren bir telefon görüşmesi neticesinde sorun tespit edildi.

XPS 1530 kullanıyorum. FN tuşuna basılı tutarak bilgisayarı açtırdı. 3 adet uyarı ışığından en soldaki yanıp sönüyordu. Bu işlemci hatasının bir göstergesiymiş. Her ihtimale karşın RAM leri çıkarıp taktırdı. Çapraz da taktık, hata değişmedi.

Anakart ve işlemci siparişi verdi. Koçsistemden arayacaklarmış. 1 Hafta içinde aramazlarsa tekrar DELL i aramamı istedi.Eğer türkiyede yoksa yurtdışından sipariş verilecekmiş.

Son durum bu şekilde...
  • ben de xps 1640 var ve şöyle bir problemim oldu.Bios update sırasında pil algılanmadı diyor ama bios update yapıyor.Başka 1640 serisinden bilgisayarı olan varsa siz de böyle bir problem var mı? Varsa yada yoksa acil olarak söyleyebilirler mi bana? hatta bios update sırasında telefonla foto çekip koyarlarsa buraya daha makbule geçe.Çünkü teknik servisi aradığımda bunu seriyle alakalı bir sorun olabileceğini yeni bios updatede giderilebileceğini söylediler. Ben de eğer bu sorun bir başka 1640 da yoksa bu serinin problemi anlamına gelmez benim bilgisayarın problemi var anlamına gelir dedim. Yardımcı olabilecekler varsa çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ee__ee

ben de xps 1640 var ve şöyle bir problemim oldu.Bios update sırasında pil algılanmadı diyor ama bios update yapıyor.Başka 1640 serisinden bilgisayarı olan varsa siz de böyle bir problem var mı? Varsa yada yoksa acil olarak söyleyebilirler mi bana? hatta bios update sırasında telefonla foto çekip koyarlarsa buraya daha makbule geçe.Çünkü teknik servisi aradığımda bunu seriyle alakalı bir sorun olabileceğini yeni bios updatede giderilebileceğini söylediler. Ben de eğer bu sorun bir başka 1640 da yoksa bu serinin problemi anlamına gelmez benim bilgisayarın problemi var anlamına gelir dedim. Yardımcı olabilecekler varsa çok teşekkür ederim.

1640 larda bioas update sırasında pil algılamama hatası vermemesi gerekiyor .bi donanım sorunu olabilir.
    en kısa zamanda müşteri hizmetlerini arayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: fantomax35

quote:

Orijinalden alıntı: ee__ee

ben de xps 1640 var ve şöyle bir problemim oldu.Bios update sırasında pil algılanmadı diyor ama bios update yapıyor.Başka 1640 serisinden bilgisayarı olan varsa siz de böyle bir problem var mı? Varsa yada yoksa acil olarak söyleyebilirler mi bana? hatta bios update sırasında telefonla foto çekip koyarlarsa buraya daha makbule geçe.Çünkü teknik servisi aradığımda bunu seriyle alakalı bir sorun olabileceğini yeni bios updatede giderilebileceğini söylediler. Ben de eğer bu sorun bir başka 1640 da yoksa bu serinin problemi anlamına gelmez benim bilgisayarın problemi var anlamına gelir dedim. Yardımcı olabilecekler varsa çok teşekkür ederim.

1640 larda bioas update sırasında pil algılamama hatası vermemesi gerekiyor .bi donanım sorunu olabilir.
    en kısa zamanda müşteri hizmetlerini arayın...

ben de öyle düşünüyorum ama müşteri hizmetlerini aradığımda çözüm üretemiyeceğini ilerki bios da sorunun çözülebileceğini söyledi.Yalnız bu forumdan başka bir xps 1640 kullanan arkadaşa sordum ve bios update sırasında onda pil algılanmadı gibi bir problem olmadığını söyledi.Ben yarın müşteri hizmetleri ile tekrar konuşucam bakalım ne dicekler.Başka xps 1640 kullanıcıları varsa ve yardım ederse çok sevinicem. Bir de bios update sırasında problem olursa garanti kapsamındadır dedi ama benim bildiğim böyle birşey yok.Yanlış mı biliyorum yoksa?

• Bugün Koçsistem den geldiler. Şirketteki toplantı salonuna geçtik. Anakart ve işlemciyi değiştirdiler. Ortalama 1 saat sürdü. Çocuk çok hızlı çalışıyor. Gayet de tecrübeli.

Sorunum giderildi.

Batarya artık çok kısa süre dayanıyor.2-4dk civarı. Sanırım ömrü bitiyor. Garantisi bitmeden onu da değiştirebilirmiyim acaba? garanti kapsamında para vermeden..
  • Evet sorununu açık ve net anlatırsan adresine yeni pil gönderirler, böle yeni pil hizmeti alan arkadaşlar var.
  • benim yardıma ihtiyacım var. 3 hafta önce bende DELL inspiron N5010 laptop aldım. ama sorunu var oyun oynanırken ekran 90 derece dönüyor ve çevirmek tam bir dert halini alınıyor. ayrıca durduk yere mouse donuyor 4-5 kere pc yi açıp kapatıyorum, bazende 1 gün geçiyor üzerinden keyfi gelirse kendi kendine düzeliyor. bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim... birde teknik servis numarası varsa sizde yazarmısınız beni yönlendirdikleri numaradan kimseye ulaşamıyorum...
    şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.