Şimdi Ara

DELL Teknik servis hakkında (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
5
Favori
85.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dell in teknik servisine ulaşmak istiyorum fakat ev telefonum yok. 0811 288 0001 gibi 08 le başlayan numaraları cep den ücretsiz arayabiliyor muyuz acaba ?

Ayrıca bu numara doğru mu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Dell in teknik servisine ulaşmak istiyorum fakat ev telefonum yok. 0811 288 0001 gibi 08 le başlayan numaraları cep den ücretsiz arayabiliyor muyuz acaba ?

Ayrıca bu numara doğru mu :)

numarayı bilmiyorum ama cep telefonundan ücretsiz hatlar aranmıyor.ankesörlü telefondan deneyin
  • arkadaşlar merhaba.. 2 ay önce studio 1537 aldım.win 7 ultimate yüklendi. bilgisayar ilk acılışında ekrana gelen dell logosunda veya logo kaybolduktan sonra ki siyah ekranda kilitlenip kalıyor. kapatma tuşundan kapatıyorum.daha sonra bu hatayı 2-3 defa üst üste yapıyor sonra normal açılıyor. ancak bu hatayı herzaman yapmıyor ara sıra yapıyor. daha sonra farkettim ki ilk açılışta dokunmatik olan ses yükseltme tuşu ve cd çıkarma tuşı yanıksa(ilk açılışta) bu arızayı veriyor. ilk açtığımda lmaba yanık ise takılacağını anlıyorum.
    bu sorunumum çözümü hakkında bilgi verirseniz sevinirim.... şimdiden teşekkürler....
    ayrıca dokunmatik tuşların hassasiyetini arttıran program varmı? ses yükseltme dokunmatik tuşları cok güzel çalışıyor ancak ses tamamen kapatma tuşu aynı hassasiyette çalışmıyor. 2-3 dokunduktan sonra kapatıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dembay1

arkadaşlar merhaba.. 2 ay önce studio 1537 aldım.win 7 ultimate yüklendi. bilgisayar ilk acılışında ekrana gelen dell logosunda veya logo kaybolduktan sonra ki siyah ekranda kilitlenip kalıyor. kapatma tuşundan kapatıyorum.daha sonra bu hatayı 2-3 defa üst üste yapıyor sonra normal açılıyor. ancak bu hatayı herzaman yapmıyor ara sıra yapıyor. daha sonra farkettim ki ilk açılışta dokunmatik olan ses yükseltme tuşu ve cd çıkarma tuşı yanıksa(ilk açılışta) bu arızayı veriyor. ilk açtığımda lmaba yanık ise takılacağını anlıyorum.
    bu sorunumum çözümü hakkında bilgi verirseniz sevinirim.... şimdiden teşekkürler....
    ayrıca dokunmatik tuşların hassasiyetini arttıran program varmı? ses yükseltme dokunmatik tuşları cok güzel çalışıyor ancak ses tamamen kapatma tuşu aynı hassasiyette çalışmıyor. 2-3 dokunduktan sonra kapatıyor...

arkadaşlar biraz önce yukarıdaki problem için dell in 0811 li teknik destek hattını aradım ve sağolsunlar çok ilgilendiler. ve bana acı sürprizi verdiler. dell 1537 nin win 7 desteği ve sürücüleri yokmuş. bu bilgisayar sadece vista 32 bit olarak çalışıyormuş. win 7 yüklü iken arasıra böyle takılmaları yapabilirmiş....

içinizde 1537 ye win 7 yükleyipte sorunsuz kullanan var mı? varsa win 7 sürücüleri bana gönderebilir mi? TEŞEKKÜRLER..

• Bende 1535 var daha eski modeli sanırım. Ve win 7 Ultimate 64-bit kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Driver felan kurmuyorum çünkü win7 kendi update yaparak kuruyor.
  • Arkadaşlar 1 haftadır Dell XPS L501X e sahibim ve herşeyi düzgün yaptığım halde batayada %22 lik bir kayıp var sizce normal mi? Servisi aramalı mıyım? Şarj internette gezinirken 2 saat civarı gidiyor ve % 10 un altına düşürmeden şarja takıyorum laptobu o halde her şarjdan sonra toplam batarya kapasitesinden bir mitar azalma oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

Arkadaşlar 1 haftadır Dell XPS L501X e sahibim ve herşeyi düzgün yaptığım halde batayada %22 lik bir kayıp var sizce normal mi? Servisi aramalı mıyım? Şarj internette gezinirken 2 saat civarı gidiyor ve % 10 un altına düşürmeden şarja takıyorum laptobu o halde her şarjdan sonra toplam batarya kapasitesinden bir mitar azalma oluyor.

hemen aramalısın muhtemelen pilini değiştireceklerdir eskisi de sen de kalacaktır...
  • bataryayı değiştirmediler değişim işlemini bilgisayar uyarı verince yapabiliyoruz dediler. kapasite % kaçtayken verir o uyarıyı ?
  • quote:

bataryayı değiştirmediler değişim işlemini bilgisayar uyarı verince yapabiliyoruz dediler. kapasite % kaçtayken verir o uyarıyı ?

everest ten bakıp mı söylüyorsun %22 azaldı diye anlamadım, yoksa güç yöneticisinden ayarlanan %22 mi. nereden baktığını söyler misin?

everestten güç yönetiminde dayanma seviyesi %22 ise bi sorun var demektir, 1 haftalık pc de olmaz.
  • dell support centerdan test yapıyorum bataryaya toplam kullanılabilir kapasite %78 çıkıyor sonuç. Aynı şekilde batterycare programı da %22 lik kaybı gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 11 Ocak 2011; 17:05:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Bende 1535 var daha eski modeli sanırım. Ve win 7 Ultimate 64-bit kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Driver felan kurmuyorum çünkü win7 kendi update yaparak kuruyor.

arkadaşım bana driverlerini günderebilirmisin??

driverler c de dell sekmesinin içindekiler zannederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay1 -- 11 Ocak 2011; 18:17:54 >
  • quote:

dell support centerdan test yapıyorum bataryaya toplam kullanılabilir kapasite %78 çıkıyor sonuç. Aynı şekilde batterycare programı da %22 lik kaybı gösteriyor.

bende 1 senelik %30 oldu eskisi, bu normal değil dedim oyunda çok ısınıyo dedim. 1520 lerde çok ısınınca 3 kere kırmızı 1 mavi yanar o oluyo dedim 30 dakika dil döktüm. adam en son müşteri memnuniyeti için değiştirelim madem ama bataryada böyle bir uygulamamız yok sizin için dedi.
    6 cell yerine de 9 cell verdi, Allah razı olsun
    2 senede %17 azalma bu da capsi
    yani demem o ki biraz biliyorum havasında konuş , tatlı dille hallet

DELL Teknik servis hakkında

• arkadaş dell in türkiye teknik sersiv numarasını verebilecek bi arkadaş var mı? batarya ve fanda sorun var. numaraları çeviriyorum ama bir türlü olmuyor. yardım edebilirmisiniz bu konuda .
  • 00800 353 90 002 numara bu.
  • 35turka numara için sağolasın.
  • Rica ederim, umarım sorunun çözülür.
  • arkadaşım öğrendiğim kadarıyla bizim telefon 0800 lü hatlara kapalıymış o yüzen servise bir türlü ulaşamıyorum.mutlaka servise ulaşmam lazım 080035390002 numarayı arayamıyorum bide 0811 288 0001 nolu numara var oda sürekli meşgul çalıyor.bana yardım edecek biri var mi acilll
  • dell serviste 1 numara. kim ne derse desin biraz SABIRLI ve İYİ NİYETLİ olmak gerekiyor..
  • arkadaşlar bir sorum var,
    ingiltereden xps almıştım.servis sorgulaması yaptım. 64 gün kalmış. elimde fatura filan yok. türkiyedeki servisinden yararlanabilirmiyim?

istanbuldayım.

Tesekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkanlı

arkadaşlar bir sorum var,
    ingiltereden xps almıştım.servis sorgulaması yaptım. 64 gün kalmış. elimde fatura filan yok. türkiyedeki servisinden yararlanabilirmiyim?

istanbuldayım.

Tesekkürler.

Evet.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.