Şimdi Ara

DELL Teknik servis hakkında (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
5
Favori
85.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorunum gidirilip giderilmediğini sordular. Problem düzeldi dedi. Mail adresine anket göndereceklermiş, onu da pozitif yönde doldurup göndereceğim.

Bu arada pil artık şarj tutmuyor dedim. Yeni pili kargo ile gönderebiliriz önce bir kontrol edelim dediler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker22

benim yardıma ihtiyacım var. 3 hafta önce bende DELL inspiron N5010 laptop aldım. ama sorunu var oyun oynanırken ekran 90 derece dönüyor ve çevirmek tam bir dert halini alınıyor. ayrıca durduk yere mouse donuyor 4-5 kere pc yi açıp kapatıyorum, bazende 1 gün geçiyor üzerinden keyfi gelirse kendi kendine düzeliyor. bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim... birde teknik servis numarası varsa sizde yazarmısınız beni yönlendirdikleri numaradan kimseye ulaşamıyorum...
    şimdiden teşekkürler...

00 800 353 90002 nolu telefondan ulasabilirsin dell call center a
  • @grafiker22

Türkiye dell destek hattı

DELL DESTEK HATTI
    00 800 353 90 00 2
  • benim dell inspiron 1564 laptopum var. "pili değiştirmeniz yararlı olabilir" uyarısı veriyor ve şarjı hemen bitiyor. ayrıca ekrandaki pil resminde çarpı işareti var ve şarj ederkende gitmiyor. sorun bugün başladı fakat laptopu alalı 3 ay bile olmadı. şöyle bir durum varki bu bana hediye edildi elimde garanti belgesi felan yok.. 0 800 lü numarayı arasam pili değiştirirler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bittter

benim dell inspiron 1564 laptopum var. "pili değiştirmeniz yararlı olabilir" uyarısı veriyor ve şarjı hemen bitiyor. ayrıca ekrandaki pil resminde çarpı işareti var ve şarj ederkende gitmiyor. sorun bugün başladı fakat laptopu alalı 3 ay bile olmadı. şöyle bir durum varki bu bana hediye edildi elimde garanti belgesi felan yok.. 0 800 lü numarayı arasam pili değiştirirler mi acaba?

Garanti belgesine gerek yok bilgisayarının altındaki service tag'ı aradığın numaradan isteyecekler. Onu söylemen yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 1 Mart 2011; 3:32:25 >
  • Merhaba.

Dell Studio 1537 marka notebook kullanıyorum. CD sürücüm (Slim slot-oto teyplerindeki gibi) içindeki DVD'yi durduk yere atıyor sürekli. Bunun sorunu ne olabilir?
  • Arkadaşlar bir arıza ile ilgili servisle görüştüm ve bana değişim raporu verdiler. Bu raporla değişmek istemediğimi söyleyip iade ederek paramı alabilirmiyim?
  • Kesinlikle bende bir sıkıntı var arkadaşlar. Toz kondurulmayan Dell teknik servisle ilgili Dakka 1 Gol 1 olmak üzere sanırım :)
    İnşaallah konu sonuçlandırıldığında " servise ayıp etmişim, mis gibi de çalışıyorlar " diyebilirim.

5010 Dell laptopta gıcırtı oluştu ( sol elimizi koyduğumuz köşe ). Dell teknik servisle irtibata geçtim, kayıt açıldı. Telefonda görüştüğüm kişi gayet yardım sever bir arkadaş.
    Zaten mail ile sıkıntıya ait görüntünün videosunu göndermiştim.

Yetkili kişilerle görüştüğünü ve benim Distribütör ile ( Armada ) görüşüp onlara laptopu götürmem gerektiğini ve onların onayı sonrası değişim raporunu oradan almam gerektiğini bildirdi.

Armada Teknik servisi aradım, böyle bir prosedürlerinin olmadığını, değişim raporunu verecek olanın Dell Türkiye teknik servisi olduğunu ve
    bu rapor ile satın aldığım yere gidip işlemi yapabileceğimi bildirdi.

Şimdi Dell teknik servise mail yolladım ve durumu açıkladım. Gelişmeleri ailecek heyecanla takip ediyoruz

Terslik olayına gelince; bugüne kadar milletin inim inim inlediği teknik servis veya mağazada pek sıkıntıyla karşılaşmadım.
    Mesela 7-8 sene önce HP teknik servis denilince " beni idama gönder ama hp servisiyle muhattap etme " denilen dönemler.
    2 adet yazıcım problem çıkardığında karşı ödemeli olarak gönderip 1 hafta içerisinde de tamir edilmiş bir şekilde iadesini almıştım.

Teknosa, Vatan , Bimeks. Buradan ürün alıp sıkıntı çıktığında ( arıza vs. ) her hangi bir problem ya da itiraz ile karşılaşmadan değişim işlemi yaptırmışımdır bir kaç kez.
    ( Hatta Bimeks'te ölü piksel çıkan monitörün değişimini de yaptırmıştım )

Kablo internet kullandığım dönem arıza yapan modemi ( adını bile hatırlamadığım ) teknik servise göndermiş ( problemi çok net ve ayrıntılı bir şekilde izah eden not ile birlikte ) ve modemi değiştirip gönderdikleri gibi telefonla arayarak ayrıntılı bir şekilde sıkıntıyı açıkladığım için teşekkür etmişlerdi.

Yine dandirik bir oem ram arızalandığında adı sanı duyulmamış teknik servise göndermiş ve 2 hafta içerisinde değişim işlemi gerçekletirilmişti.

Şimdi, bu kadar olumlu not alan bir teknik serviste daha ilk irtibatta farklı bir yere yönlendirilmem afallamama neden oldu :)
    Anlaşılan ben gidip en berbat denilen servislere sahip markalardan satın alayım ki problemle karşılaşmayayım

Neyse bakalım sonuç ne olacak yakında öğreneceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qube26 -- 30 Mart 2011; 16:08:32 >

• Merhabalar sorunsuz olarak kullandığın Dell İnspiron N5010 aşırı ısınma, dışında sorunum yoktu fakat bugun sol hoparlörden çekilemeyecek kadar ses gelmeye başladı .
    Service TAG : 9RSS9N1
    Model N5010
    DELL DESTEK HATTI
    00 800 353 90 00 2
    Yarın arayıp görüşüceğim İstanbuldan aldım fakat çanakkalede yaşıyorum sorun çıkarmı _
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanUZ

Merhabalar sorunsuz olarak kullandığın Dell İnspiron N5010 aşırı ısınma, dışında sorunum yoktu fakat bugun sol hoparlörden çekilemeyecek kadar ses gelmeye başladı .
    Service TAG : 9RSS9N1
    Model N5010
    DELL DESTEK HATTI
    00 800 353 90 00 2
    Yarın arayıp görüşüceğim İstanbuldan aldım fakat çanakkalede yaşıyorum sorun çıkarmı _

Herhangi bir sorun çıkmaz.
  • DELL Yerinde Destek Hizmeti Nasıl Çalışır?
    DELL Destek Hattına ücretsiz erişmek için:
    Telefonunuz yurtdışı aramalara açık ise: 00 800 353 90 002 aranır.
    Değilse: 0 811 288 0001 -> İngilizce mesaj duyulduğunda -> 888 578 5446 tuşlanır.
    Yaklaşık %70 oranında sorun telefonda çözümlenir.
    Çözülemeyen sorunlar için telefonda arıza tespiti yapılır.
    Sonraki iş günü* teknik destek elemanı belirttiğiniz adrese gelir.
    Gerekli işlem yapılarak bilgisayarınızdaki sorun çözülür.
    Yapılan işlem sonucu herhangi bir ücret talep edilmez.
  • arkadaşlar dell garanti süresini nasıl uzatabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqqual

arkadaşlar dell garanti süresini nasıl uzatabilirim?

Teknik servisi arayarak veya internette dell in sitesinden. İngilizce biliyorsan kredi kartınla hemen halledebilirsin.
  • Okadar kolaymıymış. Peki garanti bittikten sonra misal ram taktırdım. Yinede garantiyi uzatabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Okadar kolaymıymış. Peki garanti bittikten sonra misal ram taktırdım. Yinede garantiyi uzatabilirmiyim?

Ben garanti süresi dolmamışken, teknik servisten elemana sormuştum. Ram ilave edersem garanti iptal olur mu diye. Hayır olmaz demişti.
  • Çok teşekkür ederim bu bilgi için. Bende yeni aldığım laptopun ramlerini değiştirmiştim. Peki dellin sitesinde nerden garanti uzatılınabiliniyor.
  • http://support.euro.dell.com/support/topics/topic.aspx/emea/shared/support/my_systems_info/en/details?c=tr&cs=trdhs1&l=en&s=dhs

Bu adreste service tag ını yaz. Upgrade kısmını tıkla, ingilizcen varsa kolay olabilir yoksa; teknik servisi aramanda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 9 Eylül 2011; 19:58:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

http://support.euro.dell.com/support/topics/topic.aspx/emea/shared/support/my_systems_info/en/details?c=tr&cs=trdhs1&l=en&s=dhs

Bu adreste service tag ını yaz. Upgrade kısmını tıkla, ingilizcen varsa kolay olabilir yoksa; teknik servisi aramanda fayda var.

teşekkür ederim. peki fiyat hakkında bilginiz var mı?

• Arkadaşlar merhaba. Moralim bozuk, nedeni ise dün almış olduğum 5110 c43h43 marka 15 m2410 işlemcili laptopumun açılması tam 2 dk 45 sn. sürüyor. bu sürede windows masa üstü görünüyor. 3 dk 30 sn sonra ancak kullanıma hazır hale geliyor. babamın 2005 te aldığımız laptopu bile 1,5 dk açılıyor. ne yapmalıyım, sorun nedir sizce? teşekkürler şimdiden.
  • @Fîrzen

Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.