Şimdi Ara

DELL Teknik servis hakkında (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
5
Favori
85.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Veiny Arm

quote:

Orijinalden alıntı: shallipushthebutton?

quote:

merhaba bende n5010 i3 işlemcili model var içinin çok tozlandığını düşünüyorum kapanma yapıyor ve w tuşu düştü garantisi devam ediyorsa yardımcı olurlar mı ?

Kesinlikle. Fanınızın sisteme yetmediğini ve makinenin kapandığını belirtin.Yeni fan ertesi gün elinizde.
    W tuşunu'da hallederler.
    Klavyede esneme olduğunu tuşların kafasına göre çalışıp çalışmadığı söylerseniz, klavye takımı yeni olarak geliyor.
    Dell'de olmasa yandık

inşallah devam ediyordur :-) cidden böyle ise süper

http://www.dell.com/support/troubleshooting/us/en/19/TroubleShooting/ProductSelector adresinden garantide olup olmadığını sorgulayabilirsin. service tag laptop ise altında bulunan etikette yazar. yoksa masaüstü bilgisayarın arkadasında bulunur.

• arkadasında=arkasında :))
  • quote:

quote:

merhaba bende n5010 i3 işlemcili model var içinin çok tozlandığını düşünüyorum kapanma yapıyor ve w tuşu düştü garantisi devam ediyorsa yardımcı olurlar mı ?

Kesinlikle. Fanınızın sisteme yetmediğini ve makinenin kapandığını belirtin.Yeni fan ertesi gün elinizde.
    W tuşunu'da hallederler.
    Klavyede esneme olduğunu tuşların kafasına göre çalışıp çalışmadığı söylerseniz, klavye takımı yeni olarak geliyor.
    Dell'de olmasa yandık

peki fanı notebooku kontrol etmen sorun var mı yok mu diye incelemeden sadece sorunu servise söyleyerek destek olurlarmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: imperium

quote:

quote:

W tuşunu'da hallederler.
    Dell'de olmasa yandık

peki fanı notebooku kontrol etmen sorun var mı yok mu diye incelemeden sadece sorunu servise söyleyerek destek olurlarmı?

evet genelde oluyorlar yardımcı.
    Ben fanın tam çalışmadığını söyledim, ısınıyor dedim.Adamlar fan gönderdi direk sorgusuz sualsiz.

• Arkadaşlar nbd waranty ve transferrable waranty nedir laptop alıcam amerikadan yanlış bir iş yapmayalım burda geçmez falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün garanti kapsamında hard diski gelip değiştirdiler. Solsunlar. Gelen arkadas artık Dell'in yerinde servis hizmetini vermeyeceklerini söylediler. Yeni bilgisayar satışlarında artık bu hizmeti vermiyorlarmış. Eskiden alanlarda garanti bittikten sonra olay bitiyormuş. Yeni bilgisayar alacaklara duyurulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknik servisten n5010 batarya alan var mı? ücreti ne kadar?
  • bende merak ediyorum acaba alan oldu mu hiç orjinal?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

bende merak ediyorum acaba alan oldu mu hiç orjinal?

Sizin laptopun bataryasini bilmiyorum ama kendiminki icin sormustum 99dolar arti kdv demisti.

• teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

teşekkürler bilgi için.

Rica ederim.

• Dell'in bu;
    http://www.gold.com.tr/dell-inspiron-5521-g33f81c-freedos-notebook_u
    Modelini almak istiyorum Acaba Teknik servisi iyimidir Dell'in birde Linux notebook a win7 kurulabilir mi
  • valla bende Dell Ins 3521 alalı 1 hafta oldu yorumları görünce tırstım he kalite açısından yorumlar gelmiş hep ama baya sağlam ya arabada volvo nasılsa bundada benimki
  • Arkadaşın notebook kasasında soyulma oldu, yerinde servis hizmetiyle 1 hafta sonra gelip dğiştirdiler kasayı, gelmişken ekrandaki belli belirsiz solukluktan dolayı ekranı da değiştirdiler..
  • İzmirde Servis Arayanlar İnceleyebilir Yerinde Servis Hizmeti Her Yapılan İşlem Garanti Altına Alınan Bi Firma

www.dellservisizmir.com
  • Garantili ürünlerinizin yetkili servis dışında müdahale gördüğünde garanti dışına çıkacağını lütfen unutmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdemirci80

Arkadaşlar nbd waranty ve transferrable waranty nedir laptop alıcam amerikadan yanlış bir iş yapmayalım burda geçmez falan.

Nbd warranty - Yerinde destek hizmeti.
  • Merhaba

Yerinde servis hizmeti olduğunu düşünerek aldığım dizüstü bilgisayarın ekranının sol tarafında yukarıdan aşağıya doğru bir çizgi belirdi. Dell ile yaptığım görüşmede yerinde hizmetin geçici bir süre tüm ürünlere verildiği, şu anda ise sadece belirli ürünlerde olduğu söylendi. Buradaki yorumları okuduktan sonra 20 gün beklemek istemediğim için, çoğunlukla iş için kullandığım bilgisayarı, daha kısa sürede tamir olur mu düşüncesiyle Mecidiyeköy'de bilgisayar işleri ile uğraşan bir arkadaşıma göndererek elden Dell Mecidiyeköy servisine teslim etmesini rica ettim. Arkadaşım ekranın değişmesi gerektiğini, kendisinin garantisi biten ürünlerde 30 dk içerisinde yapabildiğini bana söyledi. Mecidiyeköy servisine hafta başında teslim ettik.

Bugün servis ile görüşüldüğünde alınan cevap : Normalde 20 iş günü içerisinde çözdükleri, merkezden parça bekledikleri, erken çözmeye çalışacakları ama en az bir hafta daha süreceği, parçanın geç geldiği vs. vs. bir sürü yalana muhatap olundu. Büyük ihtimalle makine açılıp daha bakılmadı.

Sonuç olarak ürünlerini bir daha almayı düşünmüyorum.

Teşekkür ederim

• Alienware laptop almayı planlıyorumda ürünün kendinden 1 senelik NBD warranty kapsamı var yani yerinde hizmet garantisi ile gelecek ürün ama türkiyede iptal oldu tarzı birkaç söylem duydum araştırdığımda.Kendim biraz kurcaladığımda iptal olmadığını sadece belirli modellerde böyle bir hizmet olduğunu öğrendim ve dell in kendi sitesinde şehrimde böyle bir hizmetleri olduğu gözüküyordu.Bu durum hakkında beni bilgilendirebilecek olan var mı şimdi kendi araştırmama daha çok güveniyorum ama yenede riskli bir iş yapmak istemem
  • Saruhanm S kullanıcısına yanıt
    Parça gelene kadar bakılmamıştır. tüm firmalarda durum hemen hemen aynıdır.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.