Şimdi Ara

Delphi 'den Kim Program Yapıyordu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Balıkesir Meslek Yüksekokulunda bilgisayayar programlama okuyorum. Okul bitirme projesi olarak DElphi 'de yazılmış bir program seçmemi istediler. Bende Sürücü Kursu Takip Programı'nı seçtim . Fakat benim yazılım bilgim yok donanım üzerineyim. Şimdi isteğim bunu kodlayabilecek bir arkadaş arıyorum.

Çok lazım gerçektende. Eğer yardım edebilecek varsa msn üzerinden de görüşebiliriz.

Yani gerçekten lazım ne gerekiyorsa yapıcam zaten eğer hiç olmadı ücreti ne ise yapaBİLCEK arkadaşın emeği ne ise karşılığını ödemeye çalışırız.

Yardım edebilecek varmı ?

• istedigin programı biraz daha açarsan belki yardımcı olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fingof

istedigin programı biraz daha açarsan belki yardımcı olurum

Kısacası; aşağıdaki koyduğum gibi bir program istiyorum arkadaşım. Şimdi girilen Sürücü KAyıtlarını tutacak ve KAyıtları SQL server üzerinden çağıracak. Yani SQL server ile bağlantı kurularak yapılması gerekiyor programın.

Delphi'den hiç anlamıyorum ama hoca bu dil ile yazmamızı istedi :S

Örnek program bu :http://uploaded.to/?id=e94vzb

yardımlarınızı bekliyorum lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deltaforce -- 20 Mart 2008; 23:32:02 >

• yardım edecek yokmu beyler ? Yani hiç mi programlama bilen yok ?
  • kendi ödevini kendin yap pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: disdanger

kendi ödevini kendin yap pls

Sana güzel bir laf derdim ama nese terbiyem müsade etmez..

SAna ne minnet kardeşim ? Ben yardım edebilecek varmı diyorum . ücreti neyse veririz diyorum sen ne atlıyorsun ? bilmiyorsan karışmazsın seni ilgilendirmiyor demek konu.
  • sana yardımcı olurdum ama gerçekten zamanım yok
    benimde ünideki projem kütüphane otomasyonu idi
    sabahlara kadar uğraştım ama gene yaptım.
    istersen yapabilirisn.
    ama bence bir kaç araştırma yaparsan bu programı yaparsın
    çokta zor bir yanı yok bunun
    internette gırla hazır kod var
    sadece hazır kodları kullanarak bile yapabilirsin bunu
    kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: permanent

sana yardımcı olurdum ama gerçekten zamanım yok
    benimde ünideki projem kütüphane otomasyonu idi
    sabahlara kadar uğraştım ama gene yaptım.
    istersen yapabilirisn.
    ama bence bir kaç araştırma yaparsan bu programı yaparsın
    çokta zor bir yanı yok bunun
    internette gırla hazır kod var
    sadece hazır kodları kullanarak bile yapabilirsin bunu
    kolay gelsin..

pauaha onu yapabilecek kapasitede değil arkadaş. böylesinin parası yenir. ben delphi bilsem senin projeyi yapardım paranıda çatır çatır yerdim.
  • aynı şeyi burayada yazıyorum kimse oturupta en baştan program yazmaz siz buraya kodları yazarsınız takıldığınız yerler olur onları düzeltiriz... biraz kendiniz ugraşın...
  • arkadasım bnde snnle aynı konuyu aldım bnde suan yapmaktaım kımse oturupta snn konunu yapmaz ama hazır kod bulursan benıde bılgılendır ;)

istersen bırlıkte yapalım
    zoom_bie@hotmail.com beklerım.
  • benimde projem war personel taikp yapıomm 3 tane projem war ayrı olarak yoksa yardım etmeyı cok ısterdım.www.visualbasic.net sitesine bi bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: deltaforce

quote:

Orjinalden alıntı: disdanger

SAna ne minnet kardeşim ? Ben yardım edebilecek varmı diyorum . ücreti neyse veririz diyorum sen ne atlıyorsun ? bilmiyorsan karışmazsın seni ilgilendirmiyor demek konu.

farketmez söyle lafını burda bana ne minnet diyor yha..Böyle hazırcı bir milletiz sonrada neden ülke ilerlemiyor diyorsunuz.Buraya koy kodları kendin bir dene yanlış varsa düzeltiriz burda.Lütfen biraz kibar ol

• selam,
    ben bildiğim kadarıyla yardım edebilirim
    pm atıp, kısaca anlatırsanız yardımcı olabilirim
  • zamanım yok yoksa yardım ederdım.paylasım programlarında delphi example gıbı ındır.oradakı forumun on yuzunu degıstır ısını gorecektır.ugrasmak ıstemıyorsan en guzel yol budur.
  • quote:

Birbirinize tahrik edici sözler söylemeyin lütfen.

quote:

Sende düzgün konuş arkadaşım.Dingonun ahırı değil burası.Daha yumuşak ve seviyeli bir cevap verebilirdin.
    Örnek : Gölge etme fazla ihsan istemem

quote:

farketmez söyle lafını burda bana ne minnet diyor yha ..Böyle hazırcı bir milletiz sonrada neden ülke ilerlemiyor diyorsunuz .Buraya koy kodları kendin bir dene yanlış varsa düzeltiriz burda.Lütfen biraz kibar ol

Adam kodlama bilmiyorum demiş???

quote:

pauaha onu yapabilecek kapasitede değil arkadaş. böylesinin parası yenir. ben delphi bilsem senin projeyi yapardım paranıda çatır çatır yerdim.

Eğer ücret karşılığı kişi veya kurumsal alanlara yazılım geliştirmek "insanların beyni basmadığından çatır çatır parasını yemek" ise yazılımcılığı bırakalım o zaman.Bu arkadaşta yazılımcı değil zaten.Ayrıca yazılımla uğraşmayan ya da bir programlama dili bilmeyen her insana beyni basmaz diyebiliyorsan sende delphi bilmiyormuşsun..

Lütfen ortamı germeyin arkadaşlar.
    @deltaforce hiç kimse oturup dediğin programı kodlamaz burda.Ama ücret karşılığında yaptırmak istiyorum dersen "anlaşıldı ve kodlanmaya başlandı" şeklinde birçok mesaj alacaksın ve işin görülecektir merak etme

• valla ben donanım üzerine geliştirdim kendimi yazılımı başkası yapsın banane gibi bir bahane geçerli değildir arkadaşım.
    o okula gittiysen tüm derslerden kendi çabanla geçmelisin, diğer insanlar enayiler mide ilerde yazılımcı olacakları halde network'le , donanım'la ilgileniyorlar ?
    herkes ilerde ne olacaksa o dersleri alsın diğerlerine girmesin o zaman...

quote:

Eğer ücret karşılığı kişi veya kurumsal alanlara yazılım geliştirmek "insanların beyni basmadığından çatır çatır parasını yemek" ise yazılımcılığı bırakalım o zaman.Bu arkadaşta yazılımcı değil zaten.Ayrıca yazılımla uğraşmayan ya da bir programlama dili bilmeyen her insana beyni basmaz diyebiliyorsan sende delphi bilmiyormuşsun..

Yanlış düşünüyorsun,yazılımla uğraşmayan birine demiyor yazılımın okulunu okuyan birine diyor arkadaş.
    matematik okuyan biride ben geometriyi sevmiyom birine para veriyim yapsın ilerde ben zaten geometriyle ilgilenmiyicem diyip mezun olursa ona ne kadar mühendis denir ?
    eğer bir kişi bilgisayar "programcılığı" okuyorsa, ondan erp yapmasını değil ama en azından database'e bağlanıp veri çekip alabileceği bir programı yapıyor olmasını beklememiz gerek. bölümün adı bilgisayar donanımı değil "bilgisayar teknolojileri ve programlama" veya değil dikkat ederseniz ve var arada yani her ikisinide öğrenebilen bu bölümden mezun olur anlamına geliyor.
    yok bilmiyorsan ve öğrenmemektede ısrar ediyorsan, o bölümde işin ne diye sormazlar mı adama ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.