Arkadaşlar ben geçen perşembe günü okul servisindeyken merakımdan yaklaşık 10-15 dk binaural delta dalgası dinlettim kendime (hay dinletmez olaydım :((( ).O günden beri kendimi iyi hissetmiyorum,arada sırada birden bire bi sıkıntı basıyor ve beynimde bir şey oluyor,bi sıcaklık gibi bir şey hissediyorum beynimde. O gün servisten eve gelince kendimi iyi hissetmemiştim,midem bulanıyordu ve birde sık esniyordum,yarı uyuşuk haldeydim denebilir.
Bunlar hakkında bir bilgisi olan varsa lütfen yardımınıza sığınıyorum,şuan saat gece 3 civarı ve hiç derin uykuya dalamadım,belki öğlen bi yarım saat kestirmemden kaynaklanıyordur bilemiyorum çünkü o günden beri ilk defa derin uykuya dalamama yaşadım.
Bir bilginiz olmasa bile burada daha iyi yanıt bulursun diye yönlendirebileceğiniz forum vs,ya da hastane de hangi bölüme gitmem gerekiyor filan en azından bir şey yazarsanız konuma daha çok insan görebilir,lütfen arkadaşlar . sağlıklı günler diliyorum,sağlığın değeri insan hasta olunca anlaşılıyor malesef :((
delta ıcerıgını bılmeden neden dınledın kı
Salaklık yaptım biraz, uyutur mu acaba diye meraklandım.
Acaba şimdide aynı uygulamadaki alpha versiyonunu mu dinlesem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme