Şimdi Ara

Delta Garanti Hakkında Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar.Hemen konuya geçmek istiyorum.Üç hafta önce delta garantili xiaomi mi 6 almıştım ve deltanın root atılsada cihazın bir donanımına bir zarar gelmedikçe bedava onardığını duyunca cihaza root atıp twrp yükledim.Ama iş custom roma gelince cihaz brick oldu.Deltanın iki yüzlü bir garanti olduğunu az çok bilsemde şansımı denemek için yinede bir deltaya göndereyim dedim ama internette okuduğum bazı şeyler bana keşke göndermeseydim dedirtti.Mesela birisi mi 5s göndermiş garantiye 150tl ödemiş üstüne mi5 ile mi5s arası bir anakart takılıp telefon geri gönderilmiş.Şimdi bende böyle bir şey olmasından veya cihaza bir fiziki hazar verip göndermelerinden korkuyorum.Benim asıl sormak istediğim şey ise delta garanti 2018de nasıl kendini toparladımı,yoksa hala aynımı ?Birde sonradan aklıma geldi,internette ankara bayisinin kötü İstanbul bayisinin iyi olduğu yazıyor.Bu doğrumu ?Çünkü ben İstanbula daha yakınım eğer öyleyse birazcık rahatlayacağım

Herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK07 -- 10 Ağustos 2018; 14:13:8 >

• Hard brick mi soft brick mi oldu? Soft brick olsa rahat kurtarırdınız kendi başınıza hiç gerek yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal hard brickdi.Çünkü ne recovery ne fastboot yada boot ekranına geçemiyordum.Sadece beyaz led yanıp sönüyordu power tuşuna bastığımda.Göndermeden önce 2-3 gün araştırdım zaten hard brick olduğunu düşündüm artık ondan gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GK07

Büyük ihtimal hard brickdi.Çünkü ne recovery ne fastboot yada boot ekranına geçemiyordum.Sadece beyaz led yanıp sönüyordu power tuşuna bastığımda.Göndermeden önce 2-3 gün araştırdım zaten hard brick olduğunu düşündüm artık ondan gönderdim.
    Evet hard brick olmuş :(

Servis hakkında benim de bir bilgim yok tek çare olarak bekleyip göreceğiz.

• Tamam ben diğer yorumları bekleyeyim yinede teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GK07

Tamam ben diğer yorumları bekleyeyim yinede teşekkür ederim
    Asıl ben teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Değişim sorunu hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.