Şimdi Ara

Deltarune chapter 2 Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deltarune chapter 1'i bitirdim ama 2 için Türkçe versiyon bulamadım İngilizcem de yeteri kadar iyi değil Türkçe Yaması var mıdır oyunun sadece ben mi bulamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Deltarune Chapter 2 Türkçe Yama

Deltarune Chapter 2 Türkçe Yama ile oyunun ikinci bölümünün tadını artık kendi dilinizde çıkarabilirsiniz. Deltarune Türkçe Yama, tüm metinleri, diyalogları ve arayüz öğelerini Türkçe'ye çevirerek oyuna erişilebilirlik kazandırır.

Deltarune 2 Türkçe Yama'yı indirmek ve kurmak oldukça kolaydır. İlgili web sitelerini ziyaret ederek yama dosyasını edinebilir ve talimatları izleyerek kurabilirsiniz. Yama kurulduktan sonra, oyunu Türkçe dilinde oynamaya başlayabilirsiniz.

Delatrune TR yama ekibi, oyunculara en iyi Türkçe çeviri deneyimini sunmak için büyük bir özenle çalışmıştır. Yama, dil bilgisi ve yazım hatalarına karşı titizlikle kontrol edilmiş ve oyunun orijinal atmosferini bozmadan çevirilmiştir.

Deltarune Chapter 1 ve 2 Türkçe Yama'yı kullanarak, bu büyüleyici dünyayı kendi dilinizde keşfedebilir ve oyunun tüm yönlerini tam olarak deneyimleyebilirsiniz. İster yeni bir oyuncu olun ister oyuna geri dönmeyi planlıyor olun, Türkçe Yama ile Deltarune Chapter 2'yi daha keyifli bir şekilde oynayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • oyunun türkçe yaması yoktur çünkü oyuna bugfixler ve düzeltmeler geldiği için şuan yapmıyorlar ama eğer bugfixler biterse yapcaklar

• ya öyle şeymi olur

• hayır çeviriyorlar bluesoul çeviri ekibi çeviriyor ama daha çevrilmedi

• Güneş - YouTube

Çeviriyi ben yapıyorum bu kanaldan bakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Guild 3 - Türkçe Yama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.