Boğaziçi Üniversitesi ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) arasında bazı benzerlikler bulunabilir. İşte bu benzerliklerden bazıları:
Bu benzerlikler, her iki yapının da sosyal ve politik konulardaki duruşlarını etkileyen temel değerlerden kaynaklanmaktadır. |
DEM PARTİ VE BOUN ARASINDAKİ BENZERLİKLER
-
-
GPT
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuyu açan kişinin bilko citisçi olduğunu hepimiz biliyoruz.
-
Bu ne olm Ahemejflwmeödkdçsnf
aynen moruk yaşasın halkların kardeşliği, özgürlük, barış, wara wara selo
-
konuyu sen açtın.
-
Fena zavallı bi eleman xD
Forumda adam reelde madamlara selam olsun😂
Arkadaşlar her okul her hoca size teknik dersler verebilir ancak her hoca size hayata karşı görüşlerini aktarmaz. Benim bu okulda en güzel bulduğum şey -fikirlerinin çoğuna katılmasam da- bazı hocaların size fikirlerini özgürce ifade edebilmesi sizin de fikirlerinizi önemsemesidir. Fikirleriniz ve dünya görüşünüz böyle çeşitlenir ve çeşitlilik bazen güzeldir. Eğer farklı fikirler duymazsanız her şeyi en iyi siz bildiğinizi zannetmeye devam edersiniz maalesef.
Dağda o kadar asker şehit oluyor elemanın dediğine bak. Fikirlere saygıymış da ifade etmekmiş de. Malum şahsı hiç sevmem ama az bile yapıyor bunlara. Terör örgütü sempatizanına saygı duyan öğrencinin de hocanın da bu ülkenin akademisinde yeri olmamalı. Eskiden ne güzel atıyorlardı bunları okullardan.
eleman benim bölümüme saygı duymayıp (sıralaması da yetmiyor) durduk yere çamur atıyor ama gidip de pkk'lının fikirlerine saygı duyuyorum diye maval okuyor, çıldırıyorum. puhahahaha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D760B5067 -- 5 Ekim 2024; 17:55:45 > -
Dağdaki şehite nasıl geldi konu ahahahahahaha
Pkklıları savunduğuma çekmiş konuyu, bu farklı fikir konusundan aklına direkt pkk sempatizanlığı geliyorsa enteresan bi kafa yapın var çünkü ben henüz sınıfta pkk yı savunan bir hocayla karşılaşmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-248FD7843 -- 5 Ekim 2024; 18:17:10 >
Kimse iç anadolu mhplisi olmak zorunda değil. Boğaziçi hep böyle bir okuldu eleştiriler yersiz. Sevmiyorsan orada okumazsın. Çoğu öğrencinin ve hocanın siyasi görüşü de dediğin gibi değil. Her hoca Nilüfer Göle değil.
Gayet iyiymis artik bogazicini daha cok begeniyorum
Türkiye'nin dev bir Fuhuşiçi olduğu bir paralel evren... Uçurur
Bağırttı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olm bu yine kırmızı reçeteyi fazla kaçırmış hem başlığı kendi açıyo hem de burdakilerle tartışıyo boun gömecem diye de hdp övmüş bi de şehit edebiyatı yapıyo 🤣🤣🤣
bizim zibidi yine kudurup olmayan şeyler uyduruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D760B5067 -- 5 Ekim 2024; 19:12:9 >
Dağdaki şehite nasıl geldi konu ahahahahahaha Pkklıları savunduğuma çekmiş konuyu, bu farklı fikir konusundan aklına direkt pkk sempatizanlığı geliyorsa enteresan bi kafa yapın var çünkü ben henüz sınıfta pkk yı savunan bir hocayla karşılaşmadım. |
Gayet iyiymis artik bogazicini daha cok begeniyorum
|
Dağda o kadar asker şehit oluyor elemanın dediğine bak. Fikirlere saygıymış da ifade etmekmiş de. Malum şahsı hiç sevmem ama az bile yapıyor bunlara. Terör örgütü sempatizanına saygı duyan öğrencinin de hocanın da bu ülkenin akademisinde yeri olmamalı. Eskiden ne güzel atıyorlardı bunları okullardan. eleman benim bölümüme saygı duymayıp (sıralaması da yetmiyor) durduk yere çamur atıyor ama gidip de pkk'lının fikirlerine saygı duyuyorum diye maval okuyor, çıldırıyorum. puhahahaha. |
Olm bu yine kırmızı reçeteyi fazla kaçırmış hem başlığı kendi açıyo hem de burdakilerle tartışıyo boun gömecem diye de hdp övmüş bi de şehit edebiyatı yapıyo 🤣🤣🤣
|
Benzer içerikler
- yeşil pasaport sigorta girişi
- türk telekom mühendis maaşları
- hazırlıkta devamsızlıktan kalmak
- puan yayınları zorluk derecesi
- ipad 64 gb yeterli mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X