Şimdi Ara

DEM PARTİ VE BOUN ARASINDAKİ BENZERLİKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boğaziçi Üniversitesi ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) arasında bazı benzerlikler bulunabilir. İşte bu benzerliklerden bazıları:

1. Demokratik Değerler: Her iki kurum da demokratik değerlere ve ifade özgürlüğüne vurgu yapar. Boğaziçi Üniversitesi, akademik özgürlüğü savunurken, HDP de siyasi ifade özgürlüğü için mücadele eder.
    2. Çeşitlilik ve Katılım: Boğaziçi Üniversitesi, farklı düşüncelere ve bakış açılarına sahip öğrencileri barındıran bir yapıya sahiptir. HDP ise etnik ve kültürel çeşitliliği temsil eden bir parti olarak, farklı toplulukların sesini duyurmayı amaçlar.
    3. Toplumsal Adalet: Her iki yapının da toplumsal adalet ve eşitlik konularında hassasiyeti vardır. Boğaziçi Üniversitesi’nde sosyal bilimler alanındaki çalışmalar bu temaları işlerken, HDP de toplumsal adalet sağlama hedefi güder.
    4. Gençlik Hareketleri: Boğaziçi Üniversitesi, öğrenci hareketlerinin önemli bir merkezi olmuştur. HDP ise gençlik kolları aracılığıyla gençlerin aktif katılımını teşvik eder.
    5. Eleştirel Düşünce: Her ikisi de eleştirel düşüncenin önemine vurgu yapar. Boğaziçi Üniversitesi, öğrencileri sorgulayıcı bir bakış açısına yönlendirirken, HDP de iktidara eleştirel bir yaklaşım benimser.

Bu benzerlikler, her iki yapının da sosyal ve politik konulardaki duruşlarını etkileyen temel değerlerden kaynaklanmaktadır.

• Dağda o kadar asker şehit oluyor elemanın dediğine bak. Fikirlere saygıymış da ifade etmekmiş de. Malum şahsı hiç sevmem ama az bile yapıyor bunlara. Terör örgütü sempatizanına saygı duyan öğrencinin de hocanın da bu ülkenin akademisinde yeri olmamalı. Eskiden ne güzel atıyorlardı bunları okullardan.

eleman benim bölümüme saygı duymayıp (sıralaması da yetmiyor) durduk yere çamur atıyor ama gidip de pkk'lının fikirlerine saygı duyuyorum diye maval okuyor, çıldırıyorum. puhahahaha.

• GPT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu açan kişinin bilko citisçi olduğunu hepimiz biliyoruz.  

• Bu ne olm Ahemejflwmeödkdçsnf

• aynen moruk yaşasın halkların kardeşliği, özgürlük, barış, wara wara selo 

• konuyu sen açtın.

• Jamser kullanıcısına yanıt

Fena zavallı bi eleman xD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumda adam reelde madamlara selam olsun😂

• Arkadaşlar her okul her hoca size teknik dersler verebilir ancak her hoca size hayata karşı görüşlerini aktarmaz. Benim bu okulda en güzel bulduğum şey -fikirlerinin çoğuna katılmasam da- bazı hocaların size fikirlerini özgürce ifade edebilmesi sizin de fikirlerinizi önemsemesidir. Fikirleriniz ve dünya görüşünüz böyle çeşitlenir ve çeşitlilik bazen güzeldir. Eğer farklı fikirler duymazsanız her şeyi en iyi siz bildiğinizi zannetmeye devam edersiniz maalesef.

• Dağda o kadar asker şehit oluyor elemanın dediğine bak. Fikirlere saygıymış da ifade etmekmiş de. Malum şahsı hiç sevmem ama az bile yapıyor bunlara. Terör örgütü sempatizanına saygı duyan öğrencinin de hocanın da bu ülkenin akademisinde yeri olmamalı. Eskiden ne güzel atıyorlardı bunları okullardan.

eleman benim bölümüme saygı duymayıp (sıralaması da yetmiyor) durduk yere çamur atıyor ama gidip de pkk'lının fikirlerine saygı duyuyorum diye maval okuyor, çıldırıyorum. puhahahaha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D760B5067 -- 5 Ekim 2024; 17:55:45 >
  • Dağdaki şehite nasıl geldi konu ahahahahahaha

Pkklıları savunduğuma çekmiş konuyu, bu farklı fikir konusundan aklına direkt pkk sempatizanlığı geliyorsa enteresan bi kafa yapın var çünkü ben henüz sınıfta pkk yı savunan bir hocayla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-248FD7843 -- 5 Ekim 2024; 18:17:10 >
  • Kimse iç anadolu mhplisi olmak zorunda değil. Boğaziçi hep böyle bir okuldu eleştiriler yersiz. Sevmiyorsan orada okumazsın. Çoğu öğrencinin ve hocanın siyasi görüşü de dediğin gibi değil. Her hoca Nilüfer Göle değil.

• Gayet iyiymis artik bogazicini daha cok begeniyorum

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Türkiye'nin dev bir Fuhuşiçi olduğu bir paralel evren... Uçurur

• Bağırttı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olm bu yine kırmızı reçeteyi fazla kaçırmış hem başlığı kendi açıyo hem de burdakilerle tartışıyo boun gömecem diye de hdp övmüş bi de şehit edebiyatı yapıyo 🤣🤣🤣

• bizim zibidi yine kudurup olmayan şeyler uyduruyor 

Alpyoutube
    Faruk Garavel Ustadan Korkuyor
    https://www.youtube.com/watch?v=XZO9gmXFklU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D760B5067 -- 5 Ekim 2024; 19:12:9 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.