Şimdi Ara

Demek ki bilmedigimiz birseyler var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim dusundugumuz gibi olsa cas bunu yemezdi usta. Uefayi manuple edersin ama cas i asla. Birakin isvicre federal mahkemesini galaksiler arasi mahkemeye bile gidilse bu isin sonu budur. Benim tek uzuldugum sadece bizim radara taktirilmamiz. Elbet sikeyi hakli cikarmaz ama ne bileyim kimsede temiz degil ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• büyük takımlar mutlaka yapmıştır.İnanılmaz paralar dönüyor.Kimse sütten çıkmış akkaşık değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okangs

büyük takımlar mutlaka yapmıştır.İnanılmaz paralar dönüyor.Kimse sütten çıkmış akkaşık değildir.

Aslinda ben sadece o seneden bahsediyorum. O sene sadece bizi taktilar radara birde inceden besiktasi. Ama o sene emin ol ts de temiz degildi.

• başkalarının yapması Fenerbahçenin yapmasını haklı kılmaz ki...herkes "kirlense" bile sen "temiz kalmak" da inat edeceksin...şerefinle çıkıp mücadele etmenin yanında şampiyonluk,kupa..vs. teferuattır..."ama başkaları da yaptı,yapıyor" gibi bir savunma o-la-maz...
  • Kaç senedir savunuyoruz taraftar halimizle şike yok diye ama dediğin gibi bişeyler var demek ki yazık yahu bize yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

başkalarının yapması Fenerbahçenin yapmasını haklı kılmaz ki...herkes "kirlense" bile sen "temiz kalmak" da inat edeceksin...şerefinle çıkıp mücadele etmenin yanında şampiyonluk,kupa..vs. teferuattır..."ama başkaları da yaptı,yapıyor" gibi bir savunma o-la-maz...

3 satir yazi yazdim. Onu bile okumaya useniyorsunuz. Yapmayin kardesim yorum konuyu okumadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

büyük takımlar mutlaka yapmıştır.İnanılmaz paralar dönüyor.Kimse sütten çıkmış akkaşık değildir.

Aslinda ben sadece o seneden bahsediyorum. O sene sadece bizi taktilar radara birde inceden besiktasi. Ama o sene emin ol ts de temiz degildi.

o sene 17/16 türkiyede çok zor ya kesin birşeyler döndü.sadece fb yaptı demiyorum teşvik primini alanlarda suçlu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

o sene 17/16 türkiyede çok zor ya kesin birşeyler döndü.sadece fb yaptı demiyorum teşvik primini alanlarda suçlu.

Kendini yere atan bucali kasimpasa ts macinda oynamayan sancak ki emenike sorgulaniyorsa sancak 10 defa sorgulanmali. nasil boyle bu isten siyrildilar bende anlayamadim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tplav

başkalarının yapması Fenerbahçenin yapmasını haklı kılmaz ki...herkes "kirlense" bile sen "temiz kalmak" da inat edeceksin...şerefinle çıkıp mücadele etmenin yanında şampiyonluk,kupa..vs. teferuattır..."ama başkaları da yaptı,yapıyor" gibi bir savunma o-la-maz...

3 satir yazi yazdim. Onu bile okumaya useniyorsunuz. Yapmayin kardesim yorum konuyu okumadan.

hikaye anlatıyosun...
  • Sıcak suyla rahat yıkanamıyorum. Çeşmeden akan soğukluk en ideali. Hatta bazen hava durumuna göre çivi gibi oluyor. O daha makbul geliyor. Alışana kadar bayağı bir uğraştırdı. Ama alıştıktan sonra bir türlü kopamadım. 30 santigrat bile sıcak gelmeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Sıcak suyla rahat yıkanamıyorum. Çeşmeden akan soğukluk en ideali. Hatta bazen hava durumuna göre çivi gibi oluyor. O daha makbul geliyor. Alışana kadar bayağı bir uğraştırdı. Ama alıştıktan sonra bir türlü kopamadım. 30 santigrat bile sıcak gelmeye başladı.

Ne guzel.

• quote:

Sıcak suyla rahat yıkanamıyorum. Çeşmeden akan soğukluk en ideali. Hatta bazen hava durumuna göre çivi gibi oluyor. O daha makbul geliyor. Alışana kadar bayağı bir uğraştırdı. Ama alıştıktan sonra bir türlü kopamadım. 30 santigrat bile sıcak gelmeye başladı.

Yanlış başlık, mümkünse silinsin.

Bu, alttaki başlıkta olmalıydı.

http://forum.donanimhaber.com/m_80333947/tm.htm

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

quote:

Başlıklar arası seri şekilde gezmenin gazabına uğradık. Başlık sahibi kusura bakmasın. Gerçekten amacım konuyu bölmek değildi.

• samplus kullanıcısına yanıt
    bu 2 yılda kaybedilen sadece maddi kayıp değil manevi olrakta çok yıpranacak fb.Bazı sitelerde fb taraftarları yazmış boşverin avrupada oynamayalım ligde şampiyon oluruz.tamam şampiyon oldun bjk 2. oldu gs de 3. oldu diyelim ne olacak gs yine cl ligine gidecek.sen şampiyon ol sonra avrupaya 3. takım gitsin bu oyucuları çok yıpratır psikolojik olarakta çok etkiler keşke herşey şampiyon olunca unutulsa.
  • Şike var ama kendi kendimize yaptık.
  • quote:

quote:

kardeş ben galatasaraylı olarak söylüyorum. o sene trabzonun da maçları temiz değildi çok net.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

quote:

Başlıklar arası seri şekilde gezmenin gazabına uğradık. Başlık sahibi kusura bakmasın. Gerçekten amacım konuyu bölmek değildi.

Okuyunca kahkaha attım. Hoş bir sürpriz oldu

• quote:

al işte bizi ne hale getirdiler fenerbahçe taraftarının geldiği hale bakın herkesin kayışlar koptu halimiz kötü
  • Herkes Aziz giymeli diyebilir ki katılıyorum gitmeli topyekun yömeyim de ama kimse Fenerbahçe şike yaptı diyemez, biz Polis fezlekesi üzerinden yargılandık..Bu durumdan dolayı CAS zaten farklı bir karar alamazdı.Mesele budur aslında.Gerekçeli kararı dikkatlice ve tamamını okuyunuz.

NOT: Yukarıda seslendiğim kesim çoluk çocuk ve ergenler değildir.Aklı başında insanlar ki onlar sayıca azdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.