Şimdi Ara

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.731
Cevap
50
Favori
202.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam birde sete yakın ken ateslediginde bakar mısın d9 a

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadiremr kullanıcısına yanıt
    Akşam kontrol ettiğim buydu işte
    Kombi yanmıyordu set 22 de ayarlı ot 22.1 idi
    Ben dışarı aldım ot yi hava soğuk olduğu için hemen 21.9 düştü ve kombi servis menüsü açıltı ve D09 ekranımdaydı devreye girdiğimde ateşleme olduğunda direk 65 ile başladı daha sonrasında 10 dj sonra gidip kombiyi tekrar girsim menüye D09 halen 65 idi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • djilkeruslu D kullanıcısına yanıt
    Hocam benim dediğim bir daha ki yanlışta d9 nedir

• Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX alev işareti devam ediyor tahmin açık fakat kombi yanmıyor sirkülasyon çalışırken de alev işareti devam ediyor

Aynen hocam benim de öyle, alev işareti çoğu zaman var ama kombiye bakıyorum yok suyu çeviriyor.

Kombi kazan derecesj kac ise örnek 40 derece 45 de dururr 44 veya 46 demez tam 45 de dururr. 32 dereceye dusmedende calismaz isterse 10 saatte gelsin 32 dereceye. Atesleme durmasina ragmen egerki set derecesine ulasmadiysa veya migo komut gobdermediyse alev isareti gorunmeye devam eder ve pompa doner.

21.1 olmasina ragmen migo durmasi icin komut gondermemis. Oysa isini tamnolarakbhapsa 20.9 da dur deyil petekte arta kaln isi ile 21 e cikmasi lazim ki ben bunu hicbirzaman gormedim. Hatta 21.1 e kombi yanarakta ulasabilir ki buzaman seti en az 0.5 gecer

• Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX gayet iyi şu an sorunsuz

Geceleri sorun olmuyor zaten hocam genelde gunduzleri oluyor. Ama gayet guzel.insallah bozmaz. Oturma hizasinda mi hala

• Teknoline2002 T kullanıcısına yanıt
    Aynı yerinde onun yerinde normal termometre var 22 sabit gündüz de hemen hemen böyle gayet stabil oldu ben memnunum valla 🫂🫂

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX dış ısı 5 derece artmasına rağmen bu şekilde şu an dış sıcaklık 13 derece gösteriyor önceki resim de 7 derece idi

Sikinti dis isi 15 den sonrakilerde basliyor. 16-18de döner durur pompa ama tahmin kapalida ogle bir sikinti yok. Sabit kazan oldugundan disarisi 20 de olsa isiniyor. Onunda su dezavantaji var hava asiri sogur veya isinirsa ya sete ulasamaz yada seti geciyor mudehale etmek verekiyor. Suan 1 kademe egriyi dusurmek zorunda kaldim yoksa 10 gun geccek.

Merhaba üstadım işin kaynağını buldum tahmin kesinlikle açık olmalı 1 eğriyi migo kendisi belirlemiş ti tahmin açık da d9 standart değil dış ısıya bağlı olarak d9 kazan ateşleme de 35 den 43 e kadar seçim yapabiliyor sanırım bu konuda çalışma yapmış lar gün içinde hava ısısı çok değişti migo her ateşleme de farklı bir ısı girerek evi sabit tuttu bence sifirlamafan itibaren tahmin i hep açık tutmak gerek

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

Tahmin acik taaa eskiden beri o sekilde calisiyor. Diş isiya bagli degisr. Tahmin kapalida degisir di onu kaldirdilar. Ama suan bende disarisi 16 iken ve tahmin acik iken kazani 30 sectiginden gunduzleri setten dusuyor. Oyuzden tahmin kapali kullaniyorum

Al senin icin tahmini actim ve egri otomatik 1.8. Disarisi 12 derece kazan 37 secti. Disarisi cok degil 15 olsun evi isitamaz dusuk kazan sectigi icin. Cunku ogrendigi dis sicakligin disina cikacak. Ama tahmin kapali iken 0.8 egri de sabit 37 gece 36 seciyor. Bu haliyle bile seti bazen 0.2-03 geciyor bende. Buna yapacak birsey yok.

Üstadım anlatamıyorum kusura bakma demek istediğim d9 34 seçti ama dereceyi bulana kadar yükseltiyor akşam kontrol ettim d9 34 iken kombi ekranı 41 dereceyi gösteriyor du ve yanmaya devam ediyor

Bu dedigin normal yaptigi normal bir durum degil ama bana denk gelmedi. Şu olabilir kazan 37 secmistir sonrasi da sete ulasinca 34 yapmistir. Ama belli bir sure iletisjm gecikmesinden yanmaga devam ediyir. Ha bu durum 1 dak fazla olmaz. Bende hic olmadi sizdeki durum. O sekilde davransaydi bende de setin 0.3 altina kadar dusmezdi. Bakalim bugun evdeyjm görecegiz. Benim kombi mutfakta oldugubicin her daim bakabikiyirum kazan 34 secipte 41 e kadar ciktigina hic şahit olmadim. Bu arada d17:1 degil demi.

Son sıfır lama ile fabrika ayarlarına döndüm d17 0 olarak öğrendi değiştirmedim sizin kombiniz+5 -8 olayına takılıyor bence d18 i 1 yapın hocam termostat hedef sete ulaşıncaya kadar kombiye yan komutu verecektir

Akşam video çekip atarım

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.