Şimdi Ara

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.731
Cevap
50
Favori
202.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    D09 değeri neydi hocam
    Onu hiç ellemedim
  • Teknoline2002 T kullanıcısına yanıt
    O değişiyor bende 40da olabiliyor 50de çünkü bende tahmin açık
  • kadiremr kullanıcısına yanıt
    D09 un karşılığı nedir
    Neyi ifade ediyor
  • djilkeruslu D kullanıcısına yanıt
    D09 migo odasını bu derece de yakarsam hedef sete ulaşabilirim diye bir tahmin yapıyor
    Kazan degeri o u degistiremezsiniz. Yani 1.5 egride kazan sicakligini gisterirr
    Anladım
    Akşam eve geçince kontrol edeyim kaç gösteriyor
    Nezaman baktığımızda net doğru değeri gösterir
  • Migo d17:1 iken eskisi gibi calismiyor. Sabah djilkeraksunun grafigine gore denemek istedim. Eskiden cok kisa sureli calisirdi ve hava iliman iken guzel performans verirdi fakat hava sogudugunda tam terdi durum olusurdu sete ulasamaz idi. Fakat busefer manuel 0.8 egriden 37 kazan calisirken otomatik egri 1.8 e alinca kazanj 64 yapti eskiden kisa sureli kapanmasi gerekirken sete ulasana dek calisti ve inanamadigimdan 2 kez d17 i 1 oldugundan emin olmak icin bakmak istedim parametreye. Yani d17 1 eskisiyle alakasi yok gibi suan. Baska bir degisiklik sen ota sicakkigini 3 da yapsan 22 de yapsan kazan degeri hicbirsekilde degismiyor. Kazan degerinj degistiren tek sey egri. Suan tam olaram test edemedi. D17:1 i otomatik egride seti gecti tekrar manuel 0.8 e aldim orda nasil davranacak girmek lazim. Tahmin acik iken hicbirsekilde randman alamafim. Ama tahmin kapali iken ve d17:0 iken sauana kadar geyet guzel gidiyor. Yer degisikliginin etkisi cok buyuk. Kitapcigjnda ki resimde kapidan 1.5m veya daha uzak konumlandirin petekle ayni hizada ise 1 m uzaklimta olsun diyir ve yerden 1.5 m yukaruda. Yere yakin oldugunda sicaklik degisimi daha yavaş oluyor fakat yakit ta o olcude artiyor egerki altinizda oturan yok ise. Bu yuzden tekrardan 1.5 m ye aldim ayni hizadan. Suan d17:1 ve manuel egride 0.8 deki calismasina bakacagim. Aklima takilan ben bastan manuel egri 0.8 ve tahmin kapali ile ogrettim ve cok az salinim yaparak ogrendi. Neden otomatik egride 1.8 secip kazani 51/64 gibi kazan seciyor. Oysa 37 kazan yetiyor suan. Tahmini acinca bu sefer hava isindigi vakit sete ulasmiyor. Eski d17:1 in calisma sekli gibi calissa tamam 64 derece mantikli bir deger ama suan o sekilde calismiyor. Var bir degisiklik ama cozemedik -:)

Edit:d17 tekrar 0 yaptim. Bu sekil daha sitabil calisiyor. Belki bastan beri ogrenme sekli 1 olsaydi iyi olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoline2002 -- 8 Mart 2023; 16:17:39 >

• Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

Grafikteki en son mavi barin oldugu yer ve onun haric diger hepsi d17:1 olan yer. Eskisi gibi sete ulasmada zorlaniyor d17:1 iken. Onun icin norrmal fabrika ayari olan 0 yaptim. Direk sete ulasti.
    Dönüş suyuna göre seçincemi çabuk ulaştı sete
    Gidis suyuna gore yani d17:0 iken cabuk ulaşti. Eskidende gec ulasiyordu d17:1 iken. Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX
    Grafigin ilk basi d17:1 sete ulastiktan sonraki bolum d17:0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoline2002 -- 8 Mart 2023; 20:9:23 >
    Benim hangisindeymiş 10 dk ya evdeyim bakıcam bakalım
    Benim orijinal fabrika ayarlarımda D17:0 idi
    Bartsimpson hocam tavsiyesi üzerine D17:1 olarak ayarlamışım
    Şıan D17:1 olarak ayarlı menü görselleri paylaşıyorum

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

D09 degeri kombi atesledikten sonra bakmak lazim. Atesleyince bakin kac gosteriyor
  • Kazan 37 iken,d17:0 ise 42 oldugunda kapaniyior ve d67:14 dak boyunca ateslemiyor. D17:1 ise 40 oldugunda kapaniyor ve d67:18 dak boyunca ateslemiyor. Busekilde oluncada d17:1 iken duruma gore sete gec ulasiyor veya setten uzaklasiyor.kazan yukseltirsem busefer set asimi oluyor. Bu havada cok sorun olmaz ama hava sogudugunda gecen yillarda tecrube ettim ev zor isiniyir. En guzel calisma sekli tam sinirda bir kazan secip ve atesleem kesildikten sonra petekte arta kalan isi ile sete ulastiginda ne seti asiir gecer nede setten asagida kalir.
    Ateşleme yapsın diye 2 saat bekledim bir türlü ayarlı olan 22 sete düşmedi bemde ot söktüm duvardan balkona cama koydum 1 dk içinde 20 sereceye indi ve D09:65 olarak başladı
    Yanlışmı yaptım aniden düşürüp devreye girmesini istemekle

🤣🤣 hocam derece arttırmak varken neden migonun düzenini bozdunki
    Ve buda gösteriyor ki d9 eğri sıcak lığı değilmiş ısı farkı arttıkça d9 da değişiyor
    Valla hocam cok yanlis yapmissin ya derece artirsaydin ya. 65 kazanla d17 0 yaparsan seti asiri gecer. Brnce ellemeyin mamnunsaniz.
  • kadiremr kullanıcısına yanıt
    Degismiyor abi tahmin kapali iken dun gizumle gordum 25 de yapsan kazan sabit. Eskiden degisiyordu,Sadece egri ile degisiyor. Sicaklik dussede degismiyir.
    İyide hocam bende eğri 1.5 olduğunda 56 kazan gösteriyor
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.