Şimdi Ara

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.737
Cevap
50
Favori
203.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi d18 de 1 yapsyim. Ysni butun hersey fabrika ayari olacak. Ama kazani 27 secerse yani d09 27 olunca nasil yan komutu verecek merak ediyirum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadiremr kullanıcısına yanıt
    Disarisi 15 derece kazani 30 secti. 22 ayarli ev 21.8 oldu hala atesleme dahi olmadi. Cunku peteklerdeki suyun 22 olmasi lazim henuz 24. Sizin gizleminize gore 35 olunca durmamasi lazim, ateslerse gorecegiz. Ama benim sizdeki bu durumun dis sicaklik yukselince atesleme yaptiysa eger bir onceki kazan derecesi ni yakmaya devam etmesinden kaynakli. Bende de oluyir bu durum ama ikinci ateslemede d09 kac ise +5 yapip kapatiyor. Insallah ben yaniliyorumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoline2002 -- 12 Mart 2023; 15:49:12 >
    Abi icerisini 22.5 yaptim ateslesin diye,32 kazan secti icerisi 21.7 ye kadar dustu. Ama 37 olunca kapatti yani +5 yapti kapatti.

• Teknoline2002 T kullanıcısına yanıt
    Egrim değişmedi 1 de dün 34 kazan seçti bugün yaklaşık 5 derece daha soğuk ateslemesi için 21.5 yaptım derece 21.2 idi 54 seçti tam sette 45 de kapattı sonraki ateşleme de yine54 seçti sonuç aynı çok stabil çalışıyor bende

Hocam eğri sizin belirlediğiniz eğri mi yoksa migonun belirlediği mi migonun seçtiği değeri girin bakalım değişim olacak mı

Hicam hava soguk iken sikinti yok bende de hava isininca basliyor. Egri otomatik kendi sectigim.0.8 olsa hic ateslemez. 1.8 otomatik egri

Hadi bu sefer de tahmin acik otomatik egride ogretelim, sifirladim cihazi. Bu sefer kazan sinirlama yaptirdim 45 de sinirladim. Bu saatten sonra 45 ustune gerek duymaz. Kazani neden sinirladim dersen. Bu vaillantta kombi uzerinden ayar yapildigina gore vardir bir hikmeti diye yaptim. Birde 30-75 arasinda bant cok genis oldugundan belki egri kazan sicakliklarini buna gore orantiladigindan. Disarisi 15 oldugu vakit kazani dusuk seciyordur. 45 yapinca orantilamayi belki ona gore yapar diye. Ayrica baska kombinansyon kalmadigi icin de o sekilde yaptim. Cunku vaillant kullanicilari daha stabil ve afamizdaki tek fark kombi uzerinden ayarlanabiliyor olmasi

Selamlar üstadım öncelikle şunu belirtmek isterim ki kafa karışıklığına sebebiyet vermek en son istediğim şeydir forumdaki sohbetlerimizden az çok nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu biliyorsunuz bende kazan sınırlama ile ogretmiştim 55 ile sinirladim öğrenme tamamlandiktan sonra sınırı kaldırdım ilk altı gün+0.5 aştı seti sonra eğriyi 1 seçti o gün bu gündür çok iyi gidiyor ki benim ev bu cihazın sapitmasi için biçilmiş kaftan evin yarısı yalıtımlı yarısı değil kapılar sürekli açılıp kapanıyor gelen gidenimiz çok vs ama cihazı aldigimdan bu yana hiç bu kadar düzgün çalışmamış tı muhakkak 2 . 3 güne sapitirdi sizde biliyorsunuz inşallah bu sefer hocam eğri ile ilgili ekran görüntüsü atacağım otomatik mi diyeceğiz manuel mi bende manuel gözüküyor fakat bu eğriyi ben seçmedim kafama takılan eğriyi biz belirlediğimizde d09 aynı eğriye hem 34 kazan hem de 54 kazan seçebilir mi sanmıyorum o yüzden eğri yi hiç değiştirmeyi düşünmüyorum anca kendisi değiştirirse birde kazan sınırlama yi yuksetirseniz iyi olur bence 55 yapın bı şey kaybetmezsiniz çünkü bir elektrik kesintisinde veyahut havalandırma için kapattığınızda 1 derece düşerse 50 üzeri kazan isteyebilir selamlarımla hocam inşallah bu sefer 🫂🫂

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

Egri otomatikte suan sizin. Bende de bu sekilde oluyor. Valla hocam herseyi denedik bir tek kazan sinirlama yapmam8stik simdiye kadar bu sefer onuda yaptim.hocam en soguk havada exa 49 ustunu görmedi. Bu saatten sonra gormez o yuzden 45 yaptim. 55 yaparsam seti asiri geciyor o yuzden yapmak istemedim. 45 ile bile 0.4 gectigi oluyor. Durbakalim bu sefer ne olacak .

KaZan sınırı servis menüden hangi kodda yapılıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • djilkeruslu D kullanıcısına yanıt
    D71

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX adaptasyon süreci başarıyla tamamlandı sanırım

Tam olarak hangi ayarları uyguladın hocam bu grafiği yakalamak için
    Benimki sapıttı yine

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

Herşey fabrika ayarı özellikle d18 e dikkat edin 1 olacak eğriyi migo seçecek ve değiştirmeyecek siniz

Tahmin açık kesinlikle

D18 ayarı ile hiç oynanmadı kombi üzerinden
    Kontrol ettim D18:1 olarak görünüyor şuan
    Fakat diğer uygulamadaki ekranda ayarlar aşağıdaki gibii

Tahmin i açın

Tahmini açtım fakat tahmini öğrenme seviyesi bittiğinde kapatanilirsniz diyor

Benim açık sen bilirsin

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.