Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.113
Cevap
14
Favori
117.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tezocan

Bir de mage isen, 3-1 de en aşağıda bataklık kısmında bir yüzük var: "fragrant ring" ti sanırsam, mp'yi yavaş yavaş dolduruyor, onu alırsan fresh spice kullanmana gerek kalmaz, benim karakter warrior ama büyüleri geliştiriyorum yanında yavaş yavaş, bu yüzük çok faydalı oldu, yavaştan dolduruyor, bol bol büyü kullanabilirsin... Patches'dan satın almaya kalksan 50000 souls a satıyordu galiba

Pardon beyler, yanlış hatırlamışım, 3-1 de değil 3-2'de yüzük...
  • tezocan tamam saol hocam.
    beyler bu arada hangi saatlerde oynuyorsunuz?özellikle bosslarda yardımlaşmak çok iyi oluyor cidden
  • beyler online olarak diger arkadaslarin oynuna katilmak icin olan tas mavidir biliyorsunuz hani bazen kirmiziya burunmus lavuklar gelip bize saldiriyor ya iste ben bide siyah bi tas buldum bunu kullanarak baskasinin oyununa girip onlara saldirabiliyoruz benim merak ettigim boyle eskiyalik yapmanin dejavantaji varmi soul formundayken birini oldurdum tekrar beden formuna kavustum bi ara yine baska biri bana saldirmisti oldurdum onu yere dusurdugu itemi aldim alevli kilic dusurmustu
  • DEMON'S SOULS ARANIYOR
  • hell knight hocam 2-3teki dragon god'ı yenmek için önceki sayfalarda verilen bir linkteki siteye baktım.2 uçtaki ok/mızrak gibi şeyleri çalıştırarak canını azaltıcakmışız fakat bir yumruğuna denk gelince hemen ölüyorum.bide en kötüsü 2-2'deki boss'tan sonra direk oraya girdim ne olduğunu bilmeden 25bin soul'um şuan orda duruyor.girmeye gözüm yemiyor çünkü girersem ölücem ve soul'larım boşa gidicek birinin beni kabul etmesini bekliyorum gerçi sitede kimseye gerek yok basit falan diye bahsedilmiş
    yani verebilceğin bir taktik var mı acaba bu boss la ilgili.
    teşekkürler...
  • Dragon god en kolay bosstu yaw damage bile alınmıyor onda zaten.Koş mızrakları çalıştır ölsün bitsin.Başkalarına yardıma girdiğimde adamlar önden koşuyordu deli gibi dragon tek atıyordu bunlara gülmekten ölüyordum.Yahu bi bekle bilen gitsin önden,ne yapıcak izle.Bide oyunda atıyorum toplamda 50 kişiyle birlikte ilerlediysem 50 side oyuna girer girmez selam veriyordu,hoş bi ayrıntıydı
  • Şansal Çınar hocam evet yacidden en kolay bosstu.mesajı yazdım gidip direk öldürdüm okları atmaktan aralarda koşarkende duvar arkalarına saklanmaktan başka birşey yokmuş cidden.cevabın için teşekkürler.
    şimdi 1-2'de tower knight'ı öldürünce açılmayan kapı açıldı.oraya gidicem.
    fakat birşey daha sormak istiyorum maiden'dan güç öğrenirken sevgili maiden her örenişimizden sonra yüzde 500 zam yapıyor fiyatlara 7binlere filan çıktı artık bunun kampanyası veya ucuzu bir şekli var mı?
    birde ben magic'im büyü öğreten bir kişi var nexus'ta ondaki da büyülerde toplamda 5 tane.büyü öğrenebilceğim bir yer biliyor musuz?
    o selamlama olayını bana da hep yapıyorlarama nasıl?bende yapmak istiyorum bazen de zafer dansı gibi birşeyler de yapıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: hamiltonyen

Şansal Çınar hocam evet yacidden en kolay bosstu.mesajı yazdım gidip direk öldürdüm okları atmaktan aralarda koşarkende duvar arkalarına saklanmaktan başka birşey yokmuş cidden.cevabın için teşekkürler.
    fakat birşey daha sormak istiyorum maiden'dan güç öğrenirken sevgili maiden her örenişimizden sonra yüzde 500 zam yapıyor fiyatlara 7binlere filan çıktı artık bunun kampanyası veya ucuzu bir şekli var mı?
    birde ben magic'im büyü öğreten bir kişi var nexus'ta ondaki da büyülerde toplamda 5 tane.büyü öğrenebilceğim bir yer biliyor musuz?
    o selamlama olayını bana da hep yapıyorlarama nasıl?bende yapmak istiyorum bazen de zafer dansı gibi birşeyler de yapıyolar

Dostum büyü olayını bilmiyorum hiç kullamadım çünkü büyü,John Petrucci yada diğer arkadaşlar yardımcı olur o konuda.Selam verme olayı yuvarlak tuşuna basılı tutunca çıkan seçeneklerden en üstteki.Maiden konusunda yapacak bişey yok sanırım.Hayat pahalıBu konuyu okuya okuya yeni bi charla başlıyacam herhalde bende oyuna

• hehesaol dostum.
    bende knight'la başlamıştım sonra hepsiyle tek tek 5er dakka oynadım magic en çok hoşuma gitti şimdi level 30um.
    ama cidden ps3te oynadığım en güzel en sağlam yada beni en çok bağlayan oyun.
  • quote:

Şansal Çınar hocam evet yacidden en kolay bosstu.mesajı yazdım gidip direk öldürdüm okları atmaktan aralarda koşarkende duvar arkalarına saklanmaktan başka birşey yokmuş cidden.cevabın için teşekkürler.

Kampanya yok. Ben şuan lvl 73'üm ve maiden in black'den birşeyi yükseltmek istediğimde 31 bin küsür soul veriyorum. Ama soul çok sorun olmuyor oyunda, mesela yeni açmış olduğun 1-3 ve sonra açılacak olan 1-4'deki toplam düşmanlar sana 30 bin soul veriyor. Mesela oyuna başladığımdan beri kaybettiğim soul sayısı 300 bin civarında... Çok kolay biriktirdiğin için sonraları dert etmiyorsun, açıkçası 7 bin soul benim karakterimin dişinin kavuğunu bile doldurmaz yani...

Şuan sende sadece Freak'in çırağı açıktır. 1-3 sayesinde 2 tane büyücü kurtaracaksın. Bir tanesi hani tower knight'in bulunduğu yere girmeden hemen solda anahtar isteyen tahta bir kapı var. 1-3'den aldığın anahtar ile oradan Sage Freak'i çıkaracaksın, daha sonra da 1-3'e girip biraz ilerlediğinde sağ tarafta anahtar isteyen bir kapı daha var, oradan da Yuria'yı kurtaracaksın. Ancak bu ikisinden soul ile büyü alamıyorsun. Öldürdüğün boss'ların demons souls'ları ile alabilyorsun. Umarım harcamamışsındır onları, çünkü ben harcadım ve şuan da birçok büyüyü alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 28 Eylül 2009; 9:50:02 >

• hell knight usta ama maiden valla abarttı ya gerçi dediğin gibi mesela dragon god'tan sonra ondan aldığım soul'u harcamamış olduğum halde 60bin soul um vardı.çok sorun olmadı.ama magic olarak derdim hiç kimseden fresh spice falan düşmemesi.ya hep mi para vercem bunlara.bu 1-3ten soonra tezocan'ın bahsettiği yüzüğü almak için 3-1'i geçip 3-2'den yüzüğü alıcam.bu arada 3-1 kolay mı zor mu nasıldır?

abi yok son 2 boss tur aldıklarımı harcamadım bende önceki sayfalarda bir link verilmişti onu inceledim uzun uzun vermeyin büyü açarsınız falan yazıyoru.o linki kim koydu tam hatırlamıyorum ama koyana çok teşekkürler.

o 1-3'tede abi nasıl sinir oldum 7 kere öldüm.sonra dedim biraz ara veriyim sinirim geçsin.en fazla 15 dk dayanabildim.gene oturdum.dikkatlice geçtim bu arada yaklaşık bi 15bin soul um falan heba oldu.o bölüm başında çıkıp sinir sinir gülen şeyi öldürdüm anahtarı aldım çıktım okçuları öldürdüm arkadamdan o thief oyunundaki tipe benzeyen tipler var ya abi.hani yıldız falan atıyolar.çaktırmadan bi yerden çıkıyolar o geldi öldürdü.sinirimden kudurdum resmen.zor deil yani demon's souls olarak zor ayrı bi zorluğu yok o kısmın ama çok sinir çok kıl o adamlar heryerden çaktırmadan çıkıyolar sinir oluyorum.

abi sende büyü almak falan demişsin sende mi magic'sin?o dediğin açılcak nps ler inş çok işime yarıcak demon'lardan aldığım soul larla.
    birde güzel bir magic kıyafeti alabilceğim bir yer var mı bildiğin abi?
    teşekkürler...

• 3-1 çok zor değil ama biraz karışık. Tonla yol, tonla kapı var açman gereken bazen kafan karışabiliyor. Ancak o bölümde zehirlenebiliyorsun, bu yüzden yanında bol miktar royal lotus bulunsun. Gerçi oradaki düşmanlarda düşüyor royal lotus'lar ama sen yine yanında bulundur bir miktar. Yalnız 3-2'deki yüzüğün bulunduğu yere kadar baya bir mesafe ve düşman var. Level seviyen en azından 45-50 civarında olsun öyle git.

Yok ben Knight'ım, ama büyü kullanmak zevkli es geçmiyorum onu. Ancak çok fazla magic kullanmadığım için bir de Fragrant Ring'i magic kullanacağım zaman hemen takıyorum, Fresh Spice ve Old Spice genelde 30'dan aşağı inmiyor bende...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 28 Eylül 2009; 13:39:36 >
  • tamam hocam teşekkür ederim cevapların için.ben şuan level 38im.sanırım boletaria'yı bu level ile komple bitirebilirim.bu 1-3'te penetator mu öyle bir boss var galba o son mu?sitede 1-3le ilgili birşey yazmıyor
  • quote:

tamam hocam teşekkür ederim cevapların için.ben şuan level 38im.sanırım boletaria'yı bu level ile komple bitirebilirim.bu 1-3'te penetator mu öyle bir boss var galba o son mu?sitede 1-3le ilgili birşey yazmıyor

Penetrator'dan sonra bir boss ondan önce de farklı noktalarda önce üçü bir arada sonra da ayrı bir tane olmak üzere toplam dört black phantom var. Ama 38. level penetratordan sonrası için biraz yetersiz olabilir.
    Bunlardan üçü hemen penetratordan sonra ve birarada savaşıyorlar. Lure out yaparak tektek işlerini bitirebilirsin. Yardım teklif eden oyuncular olursa ( blue phantom) mutlaka kabul et. Üçünden de güzel silahlar düşüyor.
    Fragrant ring çok yavaş regenerate yaptığı için ona güvenip ortamlara dalma. Fresh spice veya oldspice toplamak istersen 3.1 bölümünde bolca karşına çıkacak.

Ben 93. leveldayım. Bana soracak olursan tavsiyem Boletaria'yı bitirme işini sonraya bırakıp Stonefang'dan devam etmen olacaktır.

• themehmetoner hocam stonefang'in sonuna kadar geldim bitirdim.yani dragon god'ı da öldürdüm.senin tavsiyen bir daha oynayıp level almam açısından mı?
    birde o zaman ben penerator'a kadar gelip ordan 3-1'e geçmem daha mantıklı olcak sanırım.levelımı yükseltirim.faragrant'ım zaten henüz yok.
    bu arada eğer bu gece ve her gece demonda beraber oynamak isterseniz beni de eklerseniz sevinirim.bol bol soul kazanılıyor.
    cevaplar içni teşekkürler..
  • Penetrator'de zaten Biorr yardım ediyor ve hemen öldürüyorsun. Ancak 1-4 oldukça zor bölüm. Orada kolay ilerleyemezsin. Ayrıca yukarıdaki arkdaşın dediği düşmanların yanı sıra 2 minister, 2 red eye knight ve yoluna kapayan 1 ejderha da yer alıyor. Karşına ilk gelen black phantom'ları yenmenin en kolay yolu ise, çünkü kalkan ve mızraklı olan Black Phantom feci güçlü darbeler vuruyor. O yüzden yakın mesafende kesinlike saldırma, sana doğru gelmeye başlayınca 1-4'e başladığın archstone noktasına kadar getir, bir yerden sonra sana yaklaşamıyor ve geri dönmeye başlıyor işte o anda arkasını dönüyor sen de bundan istifade magic ile işini bitir. Zaten karakterin büyü üzerine güçlü olduğundan rahat bir şekilde öldürürsün.

Yukarı çıkmayı başardığın da karşına 1 ejderha ve 2 minister çıkacak. Bir iki adım ilerledikten sonra ejderha ateş yağdırmaya başlayacak, bekle biraz ilk minister'ı öldürecek. İkinci minister ise biraz arkada kalıyor ve alevler ona gelmiyor. Üstündeki tüm zırhları çıkartıp doğru zamanlama ile oradan diğer tarafa geçebiliyorsun ama bu her zaman başarılı olmuyor. Sana tavsiyem 400 kadar heavy bolt al ve R3 ile ejderhaya odaklanabileceğin bir yere kadar ilerle ve ok atmaya başla, sağlık barı yarıya kadar gelince, oradan uçarak gitmen gereken kapının üstüne uçacak. Bu biraz uzun sürüyor ama ilk bölümden geçmenin en kolay yöntemi... Daha sonra biraz ilerledikten sonra uzun merdivenin oraya geleceksin dediğim gibi ejderha'da kapının üzerinde duruyor olacak. Oradan ok atamıyorsun, bu yüzden de illa ki kapının oraya kadar gitmen gerekiyor. Burada ejderha 2 farklı ateş püskürtüyor. Birincisi çok büyük ikincisi ise biraz daha küçük bir alev... Sen merdivenin yanlarında bulunan büyük kolonlardan birincisini biraz geç bekle orada, ilk büyük alevden sonra sol çapraza doğru koş, tabii yine üstündeki zırhları, kılıçları, kalkanı çıkar çıplak olarak kalman lazım hızlıca koşabilmen için... Çünkü zırhlada koşsan tek seferde ölüyorsun birşey fark etmiyor. Kapının oraya geldiğinde ise aşağıdan ejderha'nın kafasını görüyorsun, yine odaklan ve kalan oklarınla ya da büyü kullanarak yarıya kadar gelen sağlık barını tamamen bitir.

Yolun devamın da ise Ostrava'nın Black Phantom'u var, onu öldürürsen kılıç ve kalkanını alabiliyorsun ama strenght biraz yüksek, onu geliştirmen gerekebilir. Ayrıca bu black phantom'u da daha önce söylediğim gibi kendine çek sonra o arkasını dönünde magic ile öldür. Çünkü darbeleri kalkan malkan dinlemiyor indiriyor canını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 28 Eylül 2009; 17:35:01 >

• quote:

themehmetoner hocam stonefang'in sonuna kadar geldim bitirdim.yani dragon god'ı da öldürdüm.senin tavsiyen bir daha oynayıp level almam açısından mı?
    birde o zaman ben penerator'a kadar gelip ordan 3-1'e geçmem daha mantıklı olcak sanırım.levelımı yükseltirim.faragrant'ım zaten henüz yok.
    bu arada eğer bu gece ve her gece demonda beraber oynamak isterseniz beni de eklerseniz sevinirim.bol bol soul kazanılıyor.
    cevaplar içni teşekkürler..

Ben oynamadığını düşünerek söylemiştim. Orası sana soul kazandıracak bir bölüm değil.
    Worl Tendency durumuna göre NPC'ler ile etkileşim olabiliyor. Bu nedenle ben Biorr'dan yardım alamadım.

• hell knight açıklaman için çok teşekkürler hocam oraya geçtiğimde çok işime yarıcak tekrar saol.
    themehmetoner hocam sana da teşekkür ederim cevapların ve ilgin için.

birşey daha sorcamben bu minister mı oluyor tombul amcalar?onlardan birini öldürdüm anahtar aldım soonra öldüm.başa dönünce aklıma tam tower knight'tan az önceki koridordaki kitli kapı takıldı aklıma gittim orayı açtım.bir minister(?) daha öldürdüm ve birini kurtardım 2 fangs galba.
    şimdi ölürsem eğer o ordan kurtulmuş mu olcak yoksa ölmüş mü yani tekrar yapmam gerekçek mi?
  • abiler teşekkür ederim.penerator'üde geçtim.hem tower knight'tan önce kurtardığımız adam yardım etti hemde 2 tane oyuncu 4 kişi 1 dk bile sürmedi.
    şimdi 3-1'i deniyorum.ama sadece deniyebiliyorum.dön dön aynı yerdeyim.kafayı çıldırdım.birini summon'ladım.biliyor ama kayboldum dedi.
    inş sabah ezanına kadar bu labirentimsi mekandan kurtulcam...
  • tekrar yapmana gerek yok dostum.

ölünce tekrar yapman gereken yaratıkları kesmek bol bol soulslarını ikiye katlamak
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.