Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.112
Cevap
14
Favori
117.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynayan az kişi olunca konuda çok geri planda kalıyor. Ben de son birkaç gündür John Petrucci hocam sağolsun çok yardımcı oldu, birçok merak ettiğim şeyi cevapladı. Artık oyundan çok daha fazla zevk alıyorum, harika bir oyun gerçekten.

@drejtc

Senin dünyana girdiğine göre sanırım sen beden formundaydın. Biri de benim oyunuma girmek istedi, ben de beden formundaydım; dedim şimdi bana saldırır falan korktum hemen nexus'a döndüm. :D Başkasının oyununa gizlice nasıl giriliyor bilmiyorum ama ruh formunda olmak gerek sanırım. Ayırca o mavi taşları da kullanıyor olabilirler belki... Ayrıca John Petrucci hocam yukarıda bahsetmiş, onlar kötü karakterlermiş.

@Sfred

Online takılırmıyorsun zaten, coop oynamakta zahmetli ve açıkçası çekici değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 24 Eylül 2009; 1:12:50 >
  • her asia versiyonunda ingilizce yok.
    özellikle ingilizce dil seçeneği olan oyun alınacak, yani çin ve kore versiyonu. japon versiyonu konuşmalar dışiında tamamen japonca.
  • bendeki çin versiyonu 3.bölge ve tamamen ingilizcedir kitapçık hariç
  • John Petrucci çok teşekkür ederim.yazmış olduğu rehber herkesin çok işine yarayacak.
  • rica ederim de, bu orta sayfada pek bir işe yaramayacak gibi.
    rica etsek big boss ilk mesaja ekler mi acaba? başlığı da değiştirelim ve:

Demon's Souls - Tartışma, sorularınız ve yeni başlayanlar için rehber

çok mu uzun olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Petrucci -- 24 Eylül 2009; 14:50:20 >
  • Ya bu Yuria'daki büyülerin hepsi Demon's Souls'larla alınıyor. ben o DS'ların hepsini soul veriyor diye harcadım. Şu firestorm fena birşeye benziyor, ama Dragon God DS istiyor, ee ben alamayacak mıyım şimdi? Parası neyse verelim kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 24 Eylül 2009; 15:19:37 >
  • Bir de 1-4'de surların üstüne çıkan o ejderha nasıl geçiliyor, ne yaptıysam geçemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 25 Eylül 2009; 9:16:12 >
  • İnternette yorumları okudum da Ninja gaiden yanında kolay kalıyor demiş bazıları.. ki ben ninja gaiden da sinirden kolu fırlatıcaktım ekrana...

Şimdi PAL versiyonunda acaba şu zorluk seviyesine ayar gelir mi acaba?
  • @ Sfred

Hocam oyunun zorluğu oynanabilirlikten kaynaklanmıyor, he o da zor tabii ama asıl olay sabır, hakikaten sabır. Eğer savunmayı düzgün yapıp, dikkati davranırsan, düşman sana illa ki boşluk veriyor ve sen de oradan indiriyorsun. Oyunun oynanış mantığı bu, en küçükten en büyük düşmana kadar hepsine aynı taktik, tabii güçlendikçe zayıflara savunma yapmana gerek kalmıyor. Neyse, zorluk olayı şu, mesela oyunu aldığında göreceksin Tower Knight yolu, oyundan nefret edip, takaslama ile oyuna devam etme arasındaki ince çizgiyi oluşturuyor. Oyunun belli noktalarında archstone denilen yerler var ve oyuna sadece oralardan başlıyorsun ve ne kadar yol alırsan al, ne kadar adam öldürürsen öldür; sen öldüğün takdirde tekrar o archstone'dan başlıyorsun ve o geçtiğin yolları tekrar geçiyor ve öldürdüğün düşmanlar tekrar öldürmeye çalışıyorsun. Bazen dalgınlığına geliyor biriken soulları harcamayı unutuyorsun, öldükten sonra ruhunla beraber o soullar da düşüyor, eğer geri alamazsan onca paradan oluyorsun. Yani senin anlayacağın bir bölüm sonundaki canavarı öldürüp, yeni bir archstone açana kadar bu şekilde oyun ilerliyor.

• Ulen şu oyunu hala bulamadım ya çıldıracam
  • 1-1'deki gibi koşarak geçeceksin o ejderhayı. zaten eğer biorr'u kurtardıysan o oyalıyor senin için onu. üzerindekileri çıkartacaksın ki hızlı koşasın, zaten tek vuruşta ölüyorsun bir anlamı yok zırhların.

ninja gaiden zordur, çünkü çok düşman gelir, boss ölmek bilmez falan filan...
    bu oyunda hiçbir şey öyle öldürülemeyecek kadar zor, kafayı yedirtecek kadar karışık değil. herşeyin dengesi müthiş ayarlanmış. baktınız boss çok zor, 15-20 level atlayıp dönün, kötü adam gülüşüyle çakın kafasına 2 dakikada. şu oyunda zorlanmak veya bitirmek tamamen oynayana kalmış bir şey.

yakın dövüşte öldüremediniz mi, çıkartın ok, ateş topu yollayın, koruma büyüsü yapın kendinize... alternatifiniz çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Petrucci

1-1'deki gibi koşarak geçeceksin o ejderhayı. zaten eğer biorr'u kurtardıysan o oyalıyor senin için onu. üzerindekileri çıkartacaksın ki hızlı koşasın, zaten tek vuruşta ölüyorsun bir anlamı yok zırhların.

ninja gaiden zordur, çünkü çok düşman gelir, boss ölmek bilmez falan filan...
    bu oyunda hiçbir şey öyle öldürülemeyecek kadar zor, kafayı yedirtecek kadar karışık değil. herşeyin dengesi müthiş ayarlanmış. baktınız boss çok zor, 15-20 level atlayıp dönün, kötü adam gülüşüyle çakın kafasına 2 dakikada. şu oyunda zorlanmak veya bitirmek tamamen oynayana kalmış bir şey.

yakın dövüşte öldüremediniz mi, çıkartın ok, ateş topu yollayın, koruma büyüsü yapın kendinize... alternatifiniz çok.

hocam çok mdoğru söylüyorsun 2-2 deki flamer bossu bana tek vuruşta çakıyordu gittim paso level kastım hp ye verdim silahımı kuvvetlendirdim ikinci dünyayı komle bitirdim

• şimdi john petrucci hocam ben online coop dan başkasının oyununa girdim sonra başka biri bize saldırdı kırmızı olup silkroad daki katil durumu gibi sanırım sonra katili coopdaki diğer kişi öldürdü yere bi item düşütü onu aldım dragon long sword +3 verdi hemde alevli vurunca alev veriyor inanılmaz kuvvetli bunu açıklarmısın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Petrucci

rica ederim de, bu orta sayfada pek bir işe yaramayacak gibi.
    rica etsek big boss ilk mesaja ekler mi acaba? başlığı da değiştirelim ve:

Demon's Souls - Tartışma, sorularınız ve yeni başlayanlar için rehber

çok mu uzun olur?

uyar hocam :) ne demek hemen değiştiriyorum
  • Selamlar.Bende oyuna yeni başladım ve birkaç sorum olucak.Bu arada yazılanları da okudum ve hepsi çok güzel bilgiler içeriyor.Yazanların eline,emeğine sağlık.
    Ben magic olarak başladım.1in 2sinin sonundaki tower knight'ı geçtim ama onun arkasındaki kapı açılmadı birşey istedi?bende başka yere geçiyim dedim ve stonefang'e başladım.burda ilk kısmın sonunda örümceği de öldürdüm.Ama sonraki bölümdeki boss'u bulamıyorum.solucanlar ve arılar dolu her taraf,daracık mağaralarda gidiyorum ama hiçbirini geçemiyorum.Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Birde ekranın sol üstünde küçük bir şovalyede yukarı yeşil ok,veya kalkan işaretinde yukarı yeşil ok çıkıyor bunlar nedir?

Ayrıca adamımın kılıç darbeleri eskisi kadar güçlü değil.Tamir de ettiriyorum ama bunun sebebi magic olmam ve düşmanların zorlaşması mıdır yoksa başka bir sebep var mıdır?

Birde mesela mage'im ama ok kullanamıyorum veya bazı kalkanları kullanamıyorum.sanırım gücüm yetmiyor?maiden'den soul karşılığı özellikler öğrenirken arada sırada stamina da basıyorum ama genede hala kullanamıyorum hiç mi kullanamıcam magic'liğimden ötürü yoksa yeteri kadar güçlenince kullanabilir miyim?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar bu arada bir bölümü 3 kişi yaptık çok zevkli oluyor.wow gibi.çok hızlıca geçiliyor her yer.sanırım body'si olanın diğerlerini mavi yazılarla çağırması lazım.ben şuan body'mdeyim.oynayanlar varsa birlikte oynamak isterseniz.psnleri ekleşelim.
    herkese iyi demon's souls lar...

• quote:

Orijinalden alıntı: hamiltonyen

Selamlar.Bende oyuna yeni başladım ve birkaç sorum olucak.Bu arada yazılanları da okudum ve hepsi çok güzel bilgiler içeriyor.Yazanların eline,emeğine sağlık.
    Ben magic olarak başladım.1in 2sinin sonundaki tower knight'ı geçtim ama onun arkasındaki kapı açılmadı birşey istedi?bende başka yere geçiyim dedim ve stonefang'e başladım.burda ilk kısmın sonunda örümceği de öldürdüm.Ama sonraki bölümdeki boss'u bulamıyorum.solucanlar ve arılar dolu her taraf,daracık mağaralarda gidiyorum ama hiçbirini geçemiyorum.Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Birde ekranın sol üstünde küçük bir şovalyede yukarı yeşil ok,veya kalkan işaretinde yukarı yeşil ok çıkıyor bunlar nedir?

Ayrıca adamımın kılıç darbeleri eskisi kadar güçlü değil.Tamir de ettiriyorum ama bunun sebebi magic olmam ve düşmanların zorlaşması mıdır yoksa başka bir sebep var mıdır?

Birde mesela mage'im ama ok kullanamıyorum veya bazı kalkanları kullanamıyorum.sanırım gücüm yetmiyor?maiden'den soul karşılığı özellikler öğrenirken arada sırada stamina da basıyorum ama genede hala kullanamıyorum hiç mi kullanamıcam magic'liğimden ötürü yoksa yeteri kadar güçlenince kullanabilir miyim?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar bu arada bir bölümü 3 kişi yaptık çok zevkli oluyor.wow gibi.çok hızlıca geçiliyor her yer.sanırım body'si olanın diğerlerini mavi yazılarla çağırması lazım.ben şuan body'mdeyim.oynayanlar varsa birlikte oynamak isterseniz.psnleri ekleşelim.
    herkese iyi demon's souls lar...

1) 1-3'e gidebilmek için yani Tower Knight'ın arkasındaki kapıyı açabilmen için bir bölümün son boss'unu yenmen lazım. Tavsiyem 2-4 çok kolay.

2) 2-3'deki bossa giden yol evet çok karışık o yüzden, 2-2'ye başlarken biraz ilerledikten sonra patlayan kömür arabaları geliyor ya, sola dönme sağa doğru git. Orada derin bir çukur var ve tahtadan platformlar göreceksin o platforlara teker teker atlayarak en aşağıya kadar in, orada biri iki düşman öldürdükten sonra ilerle ve sağa dön tam karşına çıkacak boss. Yalnız 2-3'deki o boss inanılmaz zor, 1 günümü aldı onu yenmek. O yüzden kapışmadan önce level atlamanız tavsiye ediyorum.

3) O işaretler büyü kullandığını gösteriyor. Muhtemelen yüzük takmış olabilirsin. Mesela Thief Ring takarsan bir sis göreceksin, ya da Ring of flame Resistance takarsan bir asker ve ok işareti görürsün. ;)

4) Darbelerinin iyi olması için strenght kasman lazım.

5) İstediğin kalkan, kılıç ya da her neyse kullanabilmek için onun istediği seviyeye çıkmak gerekiyor. Yani kullanmak istediğin kalkanın üstüne gel kareye basarak menüyü çıkar. Orada ReqXP diye bir bölüm göreceksin işte o hizada yer alan sırasıyla strength, dexterity, magic ve faith ne olması gerekiyorsa sende Maiden in Black'den istenilenleri o seviyeye çıkarman gerekiyor.

• Bir de mage isen, 3-1 de en aşağıda bataklık kısmında bir yüzük var: "fragrant ring" ti sanırsam, mp'yi yavaş yavaş dolduruyor, onu alırsan fresh spice kullanmana gerek kalmaz, benim karakter warrior ama büyüleri geliştiriyorum yanında yavaş yavaş, bu yüzük çok faydalı oldu, yavaştan dolduruyor, bol bol büyü kullanabilirsin... Patches'dan satın almaya kalksan 50000 souls a satıyordu galiba
  • oyunu takasa verdim aslında vermesemiydim deim ama .. mecburdum çok vaktimi alıyordu oyunun %70 ini bitirdim %30/ unu eşim geldiği için 1 ayda ancak bitirebilirim diye takasladım bir arkadaşla :( burdan azda olsa bildiklerimi paylaşırım artık.
    tezocan, John Petrucci, hell knight , şansal çınar, vs.. arkadaşlarımız saolsun. baya bi yardımları dokundu hepimizie
    bu oyunun yenisimi çıkıyordu ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

oyunu takasa verdim aslında vermesemiydim deim ama .. mecburdum çok vaktimi alıyordu oyunun %70 ini bitirdim %30/ unu eşim geldiği için 1 ayda ancak bitirebilirim diye takasladım bir arkadaşla :( burdan azda olsa bildiklerimi paylaşırım artık.
    tezocan, John Petrucci, hell knight , şansal çınar, vs.. arkadaşlarımız saolsun. baya bi yardımları dokundu hepimizie
    bu oyunun yenisimi çıkıyordu ben mi yanlış hatırlıyorum?

Yenisinin çıkacağını hiç duymadım ama çıkacaksa super olur valla.Deli gibi oynarım yine
  • hell knight ve tezocan cevaplarınız için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldular.

hell knight hocam 2-2'yi zaten bir 5-6 kere oynadım o solucanları arıları falan öoğu kez öldürdüm hatta bir kişiyi summon ladım ve onla beraberde oynadık ama o da bilmiyordu boss un yerini gene boş bol gezip soul topladık.Şimdi yerini öğrendiğime göre gidebilirim teşekkürler.

tezocan o yüzüğü bende görmüştüm yani satılık olarak ama o paraya(soula)gerek yok dedim eğer 3-1de varsa ilk iş onu alcam çünkü büyüyle bir vuruşta indirebildiğim yaratıkları kılıçla 10 darbede anca indiriyorum.birde kılıç büyüsü var o zaman gene tek darbede iniyorlar ama yaklaşmak gerekiyor.çok iyi olur o yüzük.

tekrar teşekkürler cevaplar için.aklıma takılıp da burda bulamadığım şeyleri tekrar sorarım umarım sakıncası yoktur.iyi demon's souls lar

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.