Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
13
Favori
117.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu Tower Knight beni delirtecek.daha kapıdan geçer geçmez koşmama rağmen mızrağıyla bir vurması arkadan kalktın bir daha indiriyor. ölüyorsun.

bir arkadaşla netten co-cop oynasak da geçsek bu tower Knight ya. hep aynı yeri oynamaktan gına geldi aq

bu tower Knight ateş'e karşı direnci nasıl.zayıf bir tarafı yok mu bu boss'un?
  • Sonunda çözdüm oyunu yardım eden arkadaşlara teşşekkür ederim. Yalnız delirtecek düzeyde yahu! Tower Knight'a giden yolda elli kere öldüm, 5,6 bin soul gitmiştir herhalde... Ama çok zevkli, güzel bir oyun gerçekten, verilen paranın hakkını sonuna kadar veriyor.
  • ALINIK DEMON'S SOULS
  • beyler 2-2 deki flamer bossunu gectikten sonra ejderha bossu geliyor ya bunu nasil kesicez yoksa baska bi dunyayami gecicem ejderhaya saldiracak bi aciklikta goremedim az bisey yanina yaklastim canimin nerdeyese yarisini aldi bi dahada denemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

bu Tower Knight beni delirtecek.daha kapıdan geçer geçmez koşmama rağmen mızrağıyla bir vurması arkadan kalktın bir daha indiriyor. ölüyorsun.

bir arkadaşla netten co-cop oynasak da geçsek bu tower Knight ya. hep aynı yeri oynamaktan gına geldi aq

bu tower Knight ateş'e karşı direnci nasıl.zayıf bir tarafı yok mu bu boss'un?

kardeşim sol taraftdan dvardan doğru koşarak git arkana bile bakma üzerindeki zırhları çıkart hızlı koşarsın ... onra daha önce dediğim gibi yap R3 e bas doğrud bacakarın altına koş sonra arkadn bacaklarına vırgeri çekil mesafeyi koru o zırhını yere çaktığında yakında olursan etkileniyorsun zırhını vurunca git bi tane daha vu ayağına sonre tekrar mesafeyi ayarla geri dur R 3 bastığın için devamlı arkasında kalırsın merak etme zırhların olmadığı için hızlı hareket edersin. admın ayağına R2 ile vuracaksın.

direct

dostum ejderhayı hemen saüğ taraftan stunları kıra kıra gideceksin sütüunların arkasındayken sana vuramıyor seni göremiyor ilrde bi tane mızrakvar onu saplıyosun biraz daha gidince bi mızrak daha var onuda çakınca jejderaha yere düşüyor sonra aşağıya iniyorsun R3 e basıp boynuzuna vuruyorsun dikkat et ağzında ateş soluyor seni yakmasın. sonra geberiyo zaten.
    sütunların arkasınadan da şöyle gidicen yıkılmış olan sütunlar var onarı kırman lazım ama yere düşen stunları kırmak içöinde bir önceki sütunun arkasında gizlen sonra hızlı koşma ile bi kere sütuna vur saklandığın sütuna geri dön sonra biraz beklediten sonra yine sütuna vur geri gelip önceki sütunun arkasında saklan. önündeki engeli açtıktan sonra bir sonraki sütuna koş ve hemen yine saklan böyle böyle gideceksin. zırhını çıkarabilirsin hızlı olmak için. yalnız ejderahyı baydıktan sonra zırhını tekrar giy boynzuna vuruken arada bir ateş soluyor o zaman zırhın olmazsa çok etkilnirsin yanabilirsin.

• tamam bu dedigini gunduz yapicam bide suyla koruma buyusu yaparim yakamaz beni
  • Demon's Souls büyüsü ne işe yarıyor? Bir de büyü yapmak için asa lazım denmiş o asayı nerede buluyoruz?
  • ya bu ikinci dunyadaki ejderhayida geberttim sonra etrafa bakindim surlarin orada ust tarafta bi kilic gordum ama etrafinda yikik sutunlar var ulasilmiyor sutunlarda kirilmiyor o ne kilici bide almanin bi yolu varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell knight

Demon's Souls büyüsü ne işe yarıyor? Bir de büyü yapmak için asa lazım denmiş o asayı nerede buluyoruz?

Demon's Souls büyüsü derken ne demek istediğini anlamadım ama Boss'ları öldürdüğün zaman onların soullarını alıyorsun(demon's souls yani) bunlar da ya soul olarak harcanabiliyor, ya blacksmithlerden silah upgrade yapabiliyorsun ya da yuriah ve sage freke gibi npc lerden büyü fln şeklinde kullanabiliyorsun.. O asa da 1-2'de surlar var, surlarda üç küçük kule var, onların ilkinde çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

quote:

Demon's Souls büyüsü ne işe yarıyor? Bir de büyü yapmak için asa lazım denmiş o asayı nerede buluyoruz?

Demon's Souls büyüsü derken ne demek istediğini anlamadım ama Boss'ları öldürdüğün zaman onların soullarını alıyorsun(demon's souls yani) bunlar da ya soul olarak harcanabiliyor, ya blacksmithlerden silah upgrade yapabiliyorsun ya da yuriah ve sage freke gibi npc lerden büyü fln şeklinde kullanabiliyorsun.. O asa da 1-2'de surlar var, surlarda üç küçük kule var, onların ilkinde çıkıyor...

Ne demek istediğimi anlamadığına göre demek ki yanlış söyledim, büyü değil o zaman; pardon. :) Ya ekipman içerisinde demon's soul diye birşey var, kullanmak istediğim zaman yes/no çıkıyor, ne olduğunu bilmediğim için kullanmadım. Mesela unkown soldier souls, unkown hero souls gibi şeyler var bunlar fazladan soul veriyor, o da mı bunlar gibi birşey?

• İşte istersen unkown soldier souls gibi de kullanılabilir, bazı silah güçlerini artırmak için de kullanılabilir, npc lerden büyü almak için de kullanılabilir... Verdiğim wikidot sitesinde demon's souls kısmı var, orada her boss için ne işe yaradığı yazıyor oradan bakabilirsin...
  • quote:

İşte istersen unkown soldier souls gibi de kullanılabilir, bazı silah güçlerini artırmak için de kullanılabilir, npc lerden büyü almak için de kullanılabilir... Verdiğim wikidot sitesinde demon's souls kısmı var, orada her boss için ne işe yaradığı yazıyor oradan bakabilirsin...
    ikinci dunyanin sonunda ejderhayi oldurdukten sonra surlarin ust tarafinda bi kilic var onu nasil alicaz yiki surlarin arasinda kalmis ulasilmiyor
  • @drejtc
    Dostum dediğin şeye, haritaların olduğu bir siteden baktım, o kılıç için Pure White World Tendency gerekiyormuş. Yani +1 veya +2 gerekiyo World Tendecy için galiba. Direkt yazılanı yazıyorum:
    To obtain the Keel Smasher, marked as point 1 in the map, you will need Pure White World Tendency.
  • Ya bilmiyorum hiç büyü kullanan var mı ama, benim karakter knight, büyü kullanmayı da seviyorum. Örneğin Hard Demon's Souls var ya (2-1 Boss'undan çıkan) bunu iki şekilde kullanabiliyoruz: Yuria'dan İgnite veya Sage Freke'den Fire Spray, Hangisini almam daha yararlı olur.. İkisi de iyi gibi özelliklerine bakınca. Hatta Özelliklerini sıraliyim şöyle:
    -Fire Spray
    Cost to purchase: Hard Demon's Soul (from Freke)
    Cost to cast: 2 MP
    Requires 1 Magic slot
    Medium-ranged, weak fire-based projectile.
    Can move while casting
    Extremely effective for pursuing fleeing enemies

-Ignite
    Cost to purchase: Hard Demon's Soul (from Yuria)
    Cost to cast: 18 MP
    Requires 2 Magic slots
    Extremely quick, point-blank fire attack with splash damage
    High damage, but has limited use; hard to justify at 2 Magic slots

İgnite daha iyi gibi tabii ki ama kararsız kaldım...

Edit: Bu arada Yuria'ıy kurtarmak işkence gibi yaa, tavsiye var mı Yuria konusunda, Freke'yi kurtarmak kolay yine de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezocan -- 19 Eylül 2009; 13:57:12 >

• quote:

@drejtc
    Dostum dediğin şeye, haritaların olduğu bir siteden baktım, o kılıç için Pure White World Tendency gerekiyormuş. Yani +1 veya +2 gerekiyo World Tendecy için galiba. Direkt yazılanı yazıyorum:
    To obtain the Keel Smasher, marked as point 1 in the map, you will need Pure White World Tendency.
    pek bisey anladigim soylenemez ben simdi zindanlarin oldugu bi dunyadayim anahtarlari toplayip mahkumlari saliyorum yahu bursuru mahkum oldu etrafimi sariyolar hareket edemiyorum bi 10 tanesini geberttim zaten bazi mahkumlar bana saldirdi onlari geberttim simdi bu mahkumlari oldurebilirmiyiz peki nediye kurtariyorum bunlari
  • yuria'yı kurtarmak çok kolay. minister hat giymen gerekiyor, o zaman seni minister sanıp indiriyorlar platformu. sen de çıkıp arkadan sokuyorsun kılıcı elemana öldürüyorsun, sonra da şapkayı çıkartıp yuria'yla konuşuyorsun ve tekrar döndüğünde nexus'ta göreceksin.

3. dünyada o mahkumlar. ama hepsi düşman onların. dost değil öldürebilirsin.
  • tower of latria isimli zindanlarin oldugu dunyaya gittim 3f 4f ve cell yazan anahtarlari topladim gidilecek son noktaya gittim bi tane sarki soyleyen kadin var onuda actim alis veris yaptiriyor en son geldigim noktada acilmayan bi hucre var iceride oldukca parlak bi isik ve bi herif var burasi acilmiyor gidecek baska biyerde yok ne yapilacak burada acaba
  • Oyun acayip kastı yav, Tower Knigth'ı bir türlü geçemedim, en az bi 30 kez denemişimdir. Bir de bu kırmızı gözlü şovalyenin oradaki büyük tahta kapı bende açılmadı, kilitli yazıyor. Onu açmak için ne yapmam gerekiyor? Son olarak da 2-1'ini rahat oynamak için Soul Level kaç olmalı, benim şuan da 18.
  • quote:

Oyun acayip kastı yav, Tower Knigth'ı bir türlü geçemedim, en az bi 30 kez denemişimdir. Bir de bu kırmızı gözlü şovalyenin oradaki büyük tahta kapı bende açılmadı, kilitli yazıyor. Onu açmak için ne yapmam gerekiyor? Son olarak da 2-1'ini rahat oynamak için Soul Level kaç olmalı, benim şuan da 18.
    psn uzerinden baglanti yapabileceksek sana yardim edeyim
  • Oyunda takıldığınız yerler için dünyaların çoğunun haritalarını barındıran şu siteyi kontrol edin:

Neler yapmanız gerektiği notlarla birlikte haritalar üzerinde de gösterilmiş

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.