Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
13
Favori
117.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben bı ara ıkıncı dunyada kazayla dusman olmayan bırını oldurdum herangı bır eksısı olurmu oyunda
  • Arkadaşlar oyunu yeni aldım ama pek birşey anlamadım, acayip karışık geldi. Öncelikle ruhumuzu nasıl kurtarıyoruz? Daha oyunun başında bir fogdan geçtim dev bir yaratık geldi ve indirdi beni, şimdi nexus'dayım, önceki sayfalarda ruhunuzu kurtarın falan denmiş ama nasıl olduğunu anlamadım? Ayrıca bu oyunun save işlemi nasıl oluyor?
  • @hell knight
    O tutorial kısmıydı, ölmeniz gerekiyordu zaten, oyun yeni başlıyor yani.. Oyunda autosave özelliği kullanılıyor bir tek, yani kafamıza göre save yapamıyoruz, nexus'taki npc'lerden herhangi biriyle konuşunca autosave yapıyor olması lazım. Zaten autosave yaparken sağ üst köşede sis işaretinin yanıp söndüğünü görürsünüz...
  • @hell knight dostum öldüğün zaman sil baştan geri başıyorsun haberin olsun. o yüzden soulsları biriktirdiuğin zaman öleceğinden koruyorsan nexusa dönüp soullarınla level atmalalısın. yoksa soulların gidiyor ölünce.
    ruhunu geri almakta şöyle oluyor . oyuna başladığın zaman can göstergesinin büyük bir çizgi olduğun ancak senin canını çok az olduğunu görürsün. bu da şu oluyor .öldüğün zaman her hangi bir boss u oyunda öldürürsen o ekrandaki can göstergesinin hepsi dolu oluyor. o zaman ruh formundan beden forumuna geçmiş oluyorsun. eğer beden fuormundayken yani can göstergen fullken ölürsen yeniden canın sınırlı hale geliyor. ve ölmüş oluyorsun ruh formunda devam edersin. beden formunda devam ettiğin şu şekilde anlarsın yürürken zırhından ses filan çıkar. ayrıca ruh formundayken üzerinde böyle sisli gibi bişey oluyor yürürken koşarken ses çıkmıyor çünkü bedenimiz yok. ruh halindeyiz.
    öldüğün zaman da hangi formda olursan ol öldüğün zaman öldüğün yerde ruhun gibib bişi kalıyor gidip öldüğün yerden onu alırsan kazandığın soulların hepsi geri geliyor ama alamazsan uçup gidiyor. sen öldüğün zaman ister souls un olsun ister olmasın hangi formda olursan ol mutlaka öldüğün yere gelince yerdeki senden kalan her neyse ruh vs. onu al.

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

ya ben bı ara ıkıncı dunyada kazayla dusman olmayan bırını oldurdum herangı bır eksısı olurmu oyunda

character tendency kötüye gider. world tendency'nin karakter olanı :)
    ayrıca kimi öldürdün? 2. dünyada 3 tane npc var. filthy man mi? blacksmith ed mi? yoksa patches mı? şeklini tarif et önemli olup olmadığını söyleyeyim.
  • Önceki sayfalarda yazılanları okudum ancak herkes kendi takıldığı noktayı sorunca kendim için pek bir cevap bulamadım. O yüzden bu tip şeyleri baştan soruyorum, kusura bakmayın.

Hocam şimdi ben tutorial bölümünde dev bir yaratık tarafında öldürüldüm, sonra nexus'a geldim. Zırhım normal halinden farklı bir şekilde parlıyor sürekli! Şuanda ruh halindeyim sanırım? Burada 5 tane artık dünya mı deniyor, ülke mi bilmiyorum onları gösteren kayalar var. Bunlardan biri kırık ve karanlık bir görünümde, şimdi benim bedenim orada mı? Oradaysa onu kurtarmak için o yere tekrar nasıl gideceğim? Çünkü bu 5 kayadan sadece bir tanesine giriş yapabiliyorum, o da Boletrial'la ilgili bir yer, büyük bir kalenin önüne çıkıyoruz. Yaratıklar zaten çok güçlü, bir de ruhumu mu, bedenimi mi artık ne bırakıyorsak onu şeytanlara yem etmek istemiyorum, daha da güçlenmesinler. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: John Petrucci

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

ya ben bı ara ıkıncı dunyada kazayla dusman olmayan bırını oldurdum herangı bır eksısı olurmu oyunda

character tendency kötüye gider. world tendency'nin karakter olanı :)
    ayrıca kimi öldürdün? 2. dünyada 3 tane npc var. filthy man mi? blacksmith ed mi? yoksa patches mı? şeklini tarif et önemli olup olmadığını söyleyeyim.

ya ıkıncı dunyada flamere gıderken ama sol tunelden gıdıyoruz bı acık alan var kostebek benzerı canavarlar var oldurunce patlayıolar ucurumlar asagıda lavlar var orada dev bı kostebek vardı takılkmıstı bı yere onu patlattım onun onunde duran dusman olmayan bırı vardı konustum sonra kutu kırarken kazayla onada vurdum oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: hell knight

Önceki sayfalarda yazılanları okudum ancak herkes kendi takıldığı noktayı sorunca kendim için pek bir cevap bulamadım. O yüzden bu tip şeyleri baştan soruyorum, kusura bakmayın.

Hocam şimdi ben tutorial bölümünde dev bir yaratık tarafında öldürüldüm, sonra nexus'a geldim. Zırhım normal halinden farklı bir şekilde parlıyor sürekli! Şuanda ruh halindeyim sanırım? Burada 5 tane artık dünya mı deniyor, ülke mi bilmiyorum onları gösteren kayalar var. Bunlardan biri kırık ve karanlık bir görünümde, şimdi benim bedenim orada mı? Oradaysa onu kurtarmak için o yere tekrar nasıl gideceğim? Çünkü bu 5 kayadan sadece bir tanesine giriş yapabiliyorum, o da Boletrial'la ilgili bir yer, büyük bir kalenin önüne çıkıyoruz. Yaratıklar zaten çok güçlü, bir de ruhumu mu, bedenimi mi artık ne bırakıyorsak onu şeytanlara yem etmek istemiyorum, daha da güçlenmesinler. :D

john hocam dan açıklama bekliyoruz:)

jhon hocam ayrıca ben iddia ediyormu ruh formundayken öldüm kesinlikle beden formundayken 3. dünyada ölmedim. öldükçe ara ara baktım dünya beyaz dı sonra oyundan çıktım girdim belki onla alakalı bilemiyorum 10 dak oynadım öldüm tekrar baktım ne alem diye kapkara oluvurmiş dünya. şimdi o iskeletli bölümü geçmem imkansıza yakın geldi. o dediğin iki ten kırmızı iskelet geliyor kocaman kılıçları var bi tanesini öldüremiyorum ikisi birden korumada filan dinlemiyorlar.
    şimdi bu dünyanın kararma olayı dediğin gibiyse benim oynadığım dünya ruh formunda ölmeme rağmen niye kararıyor ??

arkadışan dediği gibi o kırık yeri oynayabileceez mi ? orda ruhumuz mu var bizim

• bende su an 5 tane tas var olup ruh moduna girince bitanesini kullanip tekrar beden veriyor ben oyle yaptim bu ara 2-2 deki bossuda geberttim
  • arkadaşlar artık bu basit soruları sizin cevaplamanız gerekiyor, yeni gelen arkadaşlar sordukça...

şimdi o kırık taştan bahsedeyim hell knight, toplamda 5 tane dünya var oyunda. bir tane de kırık taş var. onu neden koyduklarıyla ilgili tek düşünce ilerde yeni bir dünyanın dlc ile gelebileceği. bir şekilde onarılacak o tahminen ve yeni bölümler eklenecek.

sen onu unut yani şimdilik, yok gibi varsay :) diğer dünyalara geçebilmek için de, boletaria'nın yani ilk dünyanın boss dövüşünü yapman gerekli. daha sonra nexus'a gelince level atlayabileceksin ve istediğin her dünyaya giriş izni verecek.

drejtc, patches'ı öldürmüşsün. o benim sevdiğim bir npc nedense, 4. dünyada da ihanet ediyor hatta size ama yine de öldürmedim. çünkü ucuza heavy arrow satıyor. onu alıyordum bittikçe. onun dışında çok da önemli değil.

• quote:

arkadaşlar artık bu basit soruları sizin cevaplamanız gerekiyor, yeni gelen arkadaşlar sordukça...

şimdi o kırık taştan bahsedeyim hell knight, toplamda 5 tane dünya var oyunda. bir tane de kırık taş var. onu neden koyduklarıyla ilgili tek düşünce ilerde yeni bir dünyanın dlc ile gelebileceği. bir şekilde onarılacak o tahminen ve yeni bölümler eklenecek.

sen onu unut yani şimdilik, yok gibi varsay :) diğer dünyalara geçebilmek için de, boletaria'nın yani ilk dünyanın boss dövüşünü yapman gerekli. daha sonra nexus'a gelince level atlayabileceksin ve istediğin her dünyaya giriş izni verecek.

drejtc, patches'ı öldürmüşsün. o benim sevdiğim bir npc nedense, 4. dünyada da ihanet ediyor hatta size ama yine de öldürmedim. çünkü ucuza heavy arrow satıyor. onu alıyordum bittikçe. onun dışında çok da önemli değil.
    kazayla oldurmustum zaten serefsiz hainin tekiymis iyide oldu geberdi kopek

• arkadaşlar sadece 2 dünya kaldı birisinde ikinci bostayım birine hiç başlamadım. olayı çözdüm hızlı gidiyorum şimdilirde. ama bayrama dönüyorum iyimi :(
  • quote:

arkadaşlar artık bu basit soruları sizin cevaplamanız gerekiyor, yeni gelen arkadaşlar sordukça...

Önceki sayfalarda öldükten sonra ruhunuzu bırakırsanız, o dünya karanlığa bürünüyor denilince, acaba orası da mı bu yüzden karanlık diye merak ettim, o yüzden sormuştum. Ama anladım teşekkür ederim.

Bir de bu tutorial kısmında öldükten sonra karakterim sürekli parlıyor, bunun nedeni nedir?

• O ön tarafında bi taş var, sürekli parlar o, karanlık yerlerde ışık olsun, önümüzü görelim fln. diyedir, başka bir şey yok yani...
  • Alıp oynamayı cok ıstıyorum ancak cok karmasık ve cok zor gıbı duruyor..Her oldugunde en bastan baslamak sacmalıgı yuzunden bu oyundan uzak duruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winterice -- 17 Eylül 2009; 17:14:12 >

• zor oyun tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winterice

Alıp oynamayı cok ıstıyorum ancak cok karmasık ve cok zor gıbı duruyor..Her oldugunde en bastan baslamak sacmalıgı yuzunden bu oyundan uzak duruyorum

Baştan başlasan bile açılan kısa yollar sayesinde öldügün noktaya 2 dakikada geliyorsunOyun tamamiyle oyuncu düşmanı zaten.Ölmeni istiyor yaniAma inanılmaz zevkli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

O ön tarafında bi taş var, sürekli parlar o, karanlık yerlerde ışık olsun, önümüzü görelim fln. diyedir, başka bir şey yok yani...

Onu biliyorum, benim demek istediğim resim de görüldüğü üzere karakterin etrafını tamamen kaplayan parlaklık nedir onu merak ettim?

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER

quote:

Orijinalden alıntı: Takumi

Nexus a istediğiniz zaman dönmek için miracle alın. Nexus da miracle alabileceğiniz bir npc var. Miracle ları kullanabilmeniz için elinizde talisman of god/beast olması gerek. Alacağınız miracle ın ismi Evacuate.

Bir de arkadaşlar kusura bakmayın çok soru soruyorum, ama eski mesajların hepsini okumama rağmen istediğim cevabı alamadım. Şimdi bir arkadaş istediğiniz zaman Nexus'a dönebilmek için miracle alın demiş; ancak bunun için de talisman of god/beast olması gerekiyor, şuan da bu ben de yok. Ama neredeyse 2000 soul birikmiş durumda, şimdi bunların gitmesini istemiyorum, nexus'a dönmek için geldiğim yolu geri mi tepmem lazım? Başka bir yolu yok mu? Bir de herkes Nexus'da kör bir kadından bahsediyor; fakat ben onu bulamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: hell knight

quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

O ön tarafında bi taş var, sürekli parlar o, karanlık yerlerde ışık olsun, önümüzü görelim fln. diyedir, başka bir şey yok yani...

Onu biliyorum, benim demek istediğim resim de görüldüğü üzere karakterin etrafını tamamen kaplayan parlaklık nedir onu merak ettim?

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER

quote:

Orijinalden alıntı: Takumi

Nexus a istediğiniz zaman dönmek için miracle alın. Nexus da miracle alabileceğiniz bir npc var. Miracle ları kullanabilmeniz için elinizde talisman of god/beast olması gerek. Alacağınız miracle ın ismi Evacuate.

Bir de arkadaşlar kusura bakmayın çok soru soruyorum, ama eski mesajların hepsini okumama rağmen istediğim cevabı alamadım. Şimdi bir arkadaş istediğiniz zaman Nexus'a dönebilmek için miracle alın demiş; ancak bunun için de talisman of god/beast olması gerekiyor, şuan da bu ben de yok. Ama neredeyse 2000 soul birikmiş durumda, şimdi bunların gitmesini istemiyorum, nexus'a dönmek için geldiğim yolu geri mi tepmem lazım? Başka bir yolu yok mu? Bir de herkes Nexus'da kör bir kadından bahsediyor; fakat ben onu bulamadım?

Şu an soul formundasın ya o yüzden parlıyor etrafın, beden formunda olmadığın için yani.. Nexus'a dönmek için dört yol var:
    1-Ya geldiğin yolu geri tepiceksin(Biriktirdiğin soul'u kaybetmemiş olursun).
    2-Elinde nadir çıkan Ephemaral of Eyes taşı varsa elindeki soul'u kaybetmeden nexus'a istediğin an dönebilirsin.
    3-Nexial Blind diye bi taş var, bununla elindeki soulları kaybederek nexus'a dönebilirsin..
    4-Ya da son olarak arkadaşların da dediği gibi, daha sonra çıkıcak olan talisman'la birlikte, satın alacağın evaluate miracle'ı yardımıyla nexus'a dönebilirsin..

Son olarak eğer yeterli seviyede ingilizcen varsa şu siteye bakmanı tavsiye ederim, her şey çok detaylı şekilde anlatılıyor: link

• Şansal Çınar arkadaşın yukarıdaki mesajını yeni gördüm, evet dediği gibi açılan kapılar sayesinde yollar çok kısalıyor.

Peki beden formuna nasıl geçeceğim? Şimdiye kadar bir kere öldüm onda da gittim ruhumu geri aldım. Bununla ilgili değil sanırım. Ayrıca teşekkür ederim site için, ingilizcem çok iyi olmasa da yardımı dokunur elbet. :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.