Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
13
Favori
117.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler bişi sormak istiyorum bu oyun klasik rpg tarzındamı yoksa hakketen zevk ile oynanacak birazda aksiyon dolu bir oyunmu
  • Beyler oyunu tavsiye ediyor musunuz?

Ben de almayı düşünüyorum, incelemelere baktım çok iyi notlar almış fakat emin olamadım.
  • @burock34 oyun klasik rpg sayılmaz zor ve başarılı bi aksiyon rpgsi olarak düşün sürekli kesme biçme ama inanılmaz sarıyor başından kalkamıyorsun.Özellikle oyunun zor olması oyunu güzel yapıyor garip ama gerçek.

@sfred kesinlikle tavsiye ederim,bende bu oyunu forumdaki yorumları okuyarak almıştım ve hiç pişman olmadım.
  • benim PSN:tenzen77 ekleyin.
    akşam belli bir saatte.mesela 10.00 gibi co-cop oynayalım.
  • hello centılmıns :)

bir kaç soru birikmiş yukarıda, haftasonu rehberi hazırlayamadım. ama bu akşam yavaştan aklımdakileri toparlayacağım nasipse.

birincisi, bir kere hatırlarsanız oyunun en zor 2 boss'undan bahsetmiştim. ve bunlardan birisi ne yazık ki 2-2'deki boss. adını unuttum şu an neyse... onu ben ilk oynayışımda nasıl geçtim hemen yazayım:

birincisi, KESİNLİKLE magic weapon büyünüz olacak ya da, yeteri kadar sticky white stuff (yapış yapış beyaz madde demek, oyundaki cinsel göndermelerden sadece birisi) olması gerekiyor. bunlar weapon buff sağlıyor ve vuruş hasarınız artıyor. o boss'u öldürmek için saldırılarınızı çok iyi etüd etmeniz gerekiyor. bir diğer kolaylık da, water weil büyüsü sağlayacak. çevrenizi suyla koruma altına alıyor ve ateşten aldığınız hasar düşüyor. bunun yanına bir de ring of flame resistance eklerseniz ateşten aldığınız hasar oldukça düşer.

ikincisi ve benim ikinci ve beşinci kez bitirdiğim aralıkta kullandığım taktik. eğer artık kafayı yemek üzereyseniz bunu kullanın CİDDİ SPOILER VE BUG VAR YANİ...

Girmeden önce hemen water weil uygulayın kendinize, girin odaya ilgisini çekin onun adı neydiyse, üstünüze koşarken hiç ilerlemeden hemen girişin sol tarafında (yüzünüz boss'a dönükken) bir tane kaburga iskeleti var, onun arkasına geçin, boss orada takılıyor. üstünüze koşmaya çalışıyor sürekli. o sırada yaklaştıkça kılıçla doğrayabilirsiniz.

tadını kaçırır tabi tavsiye etmem.

diğer gözüme çarpan noktalar oldu, bazı şeyleri henüz tam anlatamamışım.

dünyanın black olması için, vücut formunda ölmek gerekiyor. yani soul değil. bunu anlamanın en basit yöntemi de, sağlığınız tam kapasiteyle çalışıyorsa, yürürken zırhınız ses çıkartıyorsa, body formundasınız. eğer sağlığınız kesintiye uğramışsa ve sessiz koşuyorsanız soul formundasınız.

miralda'yı öldürmek kesinlikle nötr yapar dünyanı. yani o tendency ekranında, hiç bir şekilde parlamaz, tamamen gri olur. parlarsa white +1 olmuş demektir. parlamaz ve kararmazsa da nötr. diğer dünyalar white +1 başlıyor onlara aldanmayın.

dragon longsword bulmuşsunuz, sağlam kılıçtır. demonbrand varken kullanılmaz ama. old king doran'dan alıyorsunuz demonbrand'i. neyse, özel silahları upgrade etmenin 1 yöntemi var, 2-1'de girişte filthy man var, pis bir adam saçma sapan şeyler satıyor, onun hemen arkasında kapalı bir yer var, oraya kısa yol girişi buluyorsunuz ve bir kere açtınız mı, sürekli açık kalıyor, hemen aşağısında blacksmith ed var. nexus'taki blacksmith'e 10 çakar :) ona 2-2'deki flamelurker (evet sonunda ismini hatırladım) boss'unun ruhunu veriyorsunuz, 3-4 kere talk diyerek üsteleyerek, ve ileri seviye upgradeleri açıyor size. örneğin demonbrand ile 1-4'te aldığınız soulbrand'i 1-4'teki false king boss'unun ruhuyla birleştirip, north regalia dövebiliyor size. elinizden düşmez o derece sağlam bir kılıç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Petrucci -- 15 Eylül 2009; 13:29:01 >

• simdi bende flamer miydi neydi denilen 2-2deki bossa saldiracam dedigin gibi yaptim o buyuleri aldim buyu kullanabilmek icin magici 11 yaptim kor kadindan magic weapon ve water weil buyulerini aldim yalniz buyuleri aktif ettigim zaman sadece birini nexustan aktif edebiliyorum ayni anda iki buyu kullanabilmek icin kor kadindan hangi ozelligi yukseltmem gerekiyor
  • arkadaşlar neti olmayanlar için söylüyorum.Demon's Souls 1.04 UPTADE var.

ufak tefek bug'ları gidermişler. ben yükledim açıkçası düşmanlarımız zaten zordu daha da zorlaştılar.yapay zeka gayet güzel.bu oyunun umarım devamı gelir.güzel bir action RPG miz oldu.hayırlı uğurlu olsun
    phalanax denilen salya salgılayan yaratığı daha anca geçtim.tower knight ise takıldım kaldım.

John Petrucci bahsettiği 2-2 deki boss'u bug düzeltilmişse nasıl geçicez bilmiyorum

John Petrucci hocam bildiklerini yazıya dökersen çok sevinicez.şimdiden çok teşekkür ederiz.

• @@JHON HOCAM BİLGİLERİN için saol. bizi aydınlatıyorsun.

old king ten
    demonbrand u aldım ama yavaş ya nasıl hızlı kullanacam onu bide az götürüyor niye anlamadım bi kere vurunca indirmiyor neden ? madem o kadar iyi niye öyle az götüroyıor denedim ben onu.

2-1'de girişte filthy man ı ın yerini biraz ayrıntılı anlatabilirmizin 2-1 tunnel bölümü sanırım orda nerede sağdan git düz git sola dön şunun arkasında gibi söylesen daaha iyi anlarız buluruz :)

bu arada ateşli manyak canavarı ben bug sayesinde öldürdüm. miraldayı da old king i de bug sayesinde öldürdüm. miralda ve old kingi öldürmek isteyene yazarım ama şimdi yine vaktim yok. bi 15 dakkamı alır çünkü yazmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 15 Eylül 2009; 16:42:59 >
  • 2-1'de hemen başta, hani archstone ile doğuyorsun ya, merdiveni çıkıyorsun, hemen orada oturuyor zaten. onun arkasında bir tane hareketli platform açılıyor. onu açmayı anlatayım.

2-1'de biraz ilerleyince bir kısıma geliyorsunuz, sağda böyle duvarda bir sürü gecko var, ortada da kazan gibi yuvarlak bir şey var, orayı geçince, ilk sis'in olduğu kapıdan girmeyip, engelleri kırıyorsuınuz, sonra dışarı çıkınca da, sağ tarafa gidip kolu çalıştırınca bir tane platform açılıyor.

eğer dediğim yeri anladıysanız çok rahat bulursunuz. hatta o alevli geckoları geçtikten sonra merdivenler var sis'e gelmeden, ellerinde kızgın demir tutan lizardman'ler var. 3-4 tane falandı galiba, onları geçip sola dönmeyip dümdüz gideceksiniz, sonra da sağ yapacaksınız.

bu arada 2-2 boss'a gitmek için kısayolu keşfettiniz mi? hani patlayan arabalar geliyor ya, oradan sola büyücünün olduğu tarafa değil de, sağ taraftan dümdüz koşun, sonra o geniş odaya gelince sağ taraftan yürüyün, platform platform aşağıya düşün, 2 dakikada flamelurker'dasınız.

• ya magic11 yaptim su an buyu kullanabiliyorum ama sadece tek buyu kullanabiliyorum iki buyuyu kullanmak icin kor kadindan bi ozellikmi acmak lazim
  • ya bide psn uzerinden online baglanti saglayamiyormuyuz beraber oynamak icin
  • drejtc
    arkadaşla net üzerinden co-op oynamak istedik ancak ikimizde nulamadık.davet yollama seçeneği çıkmıyor.

online co-op oynayan arkadaşlar varsa oyunu yazarlarsa çok seviniriz.

Jonh hocam bilgilerin çok değerli; ancak bunları bir yerde derleyip toparlasak çok daha güzel olmaz mı?

herkese iyi soul'slar
  • şu anda durum şöyle
    1. dünya kapkaranlık ve en son tower knight ı indirdim. 1-3 çok zor bir bölüm kaleye çıktım geçtim geçtim kalenin en üstüne geldim iki tane kıpkırmızı cellat geldi. indirdiler beni. ne yapacam bileiyorum.
    2. dünya kapkaranlık ama bitirdim. 4 bölümü de geçtim, flemunker in olduğu dünya
    3. bu dünya da kapkaranlık ve çok zor. dünya şu yeraltında boss olarak ağaç gibi bi adam var, yeraltında pis bi yerlerde geziyoruz , sağdan bişiler akıyor. oranın ilk bossunu geçtim ikinci bölümde sudan geçiyorum ama geçirttirmiyorlar.
    4. dünya şu iskeletlerin olduğu dünya . onun da ilk bosunu geçtim. ikcin bossu geçecektim kendi hatam yüzüden geçemedim ve şimdi bu dünya da kapkaranlık oldu şimdi bossa bile gelemiyorum.
    5. dünya ya hiç dokunmadım....
    J
    ohn Petrucci

hocam. beden formundayken ölmezseniz bişi olmaz diyorsun. bende beden formunda ölmüyorum ama buna rğmen dünyalar kapkaranlık ve oyun imkansız hale geldi. bu işi nası çözecez bitmez bu şekilde bu oyun bana kafayı yederir. bu dünyaların nası nötr ya da +1 yapacaz.

L2 den menüye baktığımda 4 tane dünyayı temsil eden taşlar gözüküyor. ama nexusta 5 tane dünyaya gidebiiyorsun. yanlışmı hatırlıyorum acaba ??

• beyler açıkçası ben demon's souls sıfırdan tekrar başlamak istiyorum.daha yeni yeni öğreniyoruz oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

şu anda durum şöyle
    1. dünya kapkaranlık ve en son tower knight ı indirdim. 1-3 çok zor bir bölüm kaleye çıktım geçtim geçtim kalenin en üstüne geldim iki tane kıpkırmızı cellat geldi. indirdiler beni. ne yapacam bileiyorum.
    2. dünya kapkaranlık ama bitirdim. 4 bölümü de geçtim, flemunker in olduğu dünya
    3. bu dünya da kapkaranlık ve çok zor. dünya şu yeraltında boss olarak ağaç gibi bi adam var, yeraltında pis bi yerlerde geziyoruz , sağdan bişiler akıyor. oranın ilk bossunu geçtim ikinci bölümde sudan geçiyorum ama geçirttirmiyorlar.
    4. dünya şu iskeletlerin olduğu dünya . onun da ilk bosunu geçtim. ikcin bossu geçecektim kendi hatam yüzüden geçemedim ve şimdi bu dünya da kapkaranlık oldu şimdi bossa bile gelemiyorum.
    5. dünya ya hiç dokunmadım....
    J
    ohn Petrucci

hocam. beden formundayken ölmezseniz bişi olmaz diyorsun. bende beden formunda ölmüyorum ama buna rğmen dünyalar kapkaranlık ve oyun imkansız hale geldi. bu işi nası çözecez bitmez bu şekilde bu oyun bana kafayı yederir. bu dünyaların nası nötr ya da +1 yapacaz.

L2 den menüye baktığımda 4 tane dünyayı temsil eden taşlar gözüküyor. ama nexusta 5 tane dünyaya gidebiiyorsun. yanlışmı hatırlıyorum acaba ??

kardes ıkı tane buyuyu aynı anda kullanmak ıcın ne yapmamız gerek buyuyu kullanıyorum suan kor kadından magıcı11 yaptım ama sadece tek seferde bırını kulanıyorum bırden fazla buyuyu nasıl kulanıcaz

• @drejtc
    Will Magic Hafızası
    10 1
    14 2
    18 3
    24 4
    30 5
    40 6
    Faith Miracle Hafızası
    10 1
    16 2
    24 3
    36 4

Sıralama bu şekilde ilerliyor, yani will'i artırmanız lazım..

EDİT: Bu arada ben hep soul formunda ölüyorum, karanlık olmuyor hiç bir dünya da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezocan -- 16 Eylül 2009; 14:01:28 >
  • söyleyebileceğim tek şey, beden formunda öldüğün çünkü başka türlü black yapamazsın o dünyayı. boss geçip nexus'a dönersin, o zaman + yönde kolaylaşır. 4-2 birazcık kasıyor. ama geçilmeyecek gibi değil.

black world tendency'de, en çok zorlayan kısımlar black phantomlar. mesela 4-2'de boss'a yaklaşırken bir tane çift katanalı black phantom var ki, allah onun bin belasını versin. satsuki ile beraber en zor black phantom.

ayrıca co-op olayına ben bir ara açıklık getirmiştim:

bir kere elinizde mavi taşlardan olması gerekiyor. zaten bir tane black phantom öldürdüyseniz hepsini alıyorsunuz, mavi kırmızı ve de beyaz.

oyununa çağıracak olan oyuncu, BEDEN formunda olmak zorunda. eğer bedeninize sahipseniz yerde mavi olarak görürsünüz oyuna çağırabileceğiniz oyuncuları.
    oyuna girecek oyuncu RUH formunda olmak zorunda. eğer birlikte ilerlerseniz ve o bölümün bossunu öldürürseniz oyuna giren oyuncu da canlanacak ve bağlantı kaybolacak.

öyle her saniye yardım alayım durumları yok. ben hiç yardım almadım, ama tower knight için çok yardım ettim yabancılara. girip 1 dakikada indiriyorduk.

ayrıca belirteyim, oyuna bağlanacak kişi istediği noktaya giderek mavi taşı aktif etmek zorunda. ama koyacağınız yeri iyi ayarlayın ki başkası sizi summon etmesin.

beden formunda olmanın en kötü tarafı, durmadan diğer oyuncuların sizin dünyayı basması ve peşinizden gelmesi. öldürüyorum bir daha geliyorlar, hatta bazıları var ki 2 kişi bile öldüremiyorduk. eğer aşağıda invaded mesajı gelirse, olduğunuz yerde durun ve gelmesini bekleyin, yoksa bölümdeki diğer yaratıklar ona saldırmıyorlar ve hem yaratıklar hem de onunla uğraşmak zorunda kalırsınız. 2 kişi bekleyin kılıçlarınızı kuşanıp, sağlam bir düelloya hazır olun :)

ayrıca oyunda 15 level sınırı var. yani ben 60 level isem, 30 level olan birisinin oyununa bağlanamam. oyun yasaklıyor bunu. 10 levela düşürün farkı o şekilde bağlanabilirsiniz. ayrıca voice chat te yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Petrucci -- 16 Eylül 2009; 15:03:51 >

• john hocam bu old king den aldığımız kılıcı nası kullunacaz bana ağır geliyor bu kılıç kullanamazsın diyor hala yazı çıkıyor 55 levelim hangi özlleiuğim eksik kalıyor.
    iskeletli dünyaik o iki kırmızı acayip zor yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

@drejtc
    Will Magic Hafızası
    10 1
    14 2
    18 3
    24 4
    30 5
    40 6
    Faith Miracle Hafızası
    10 1
    16 2
    24 3
    36 4

Sıralama bu şekilde ilerliyor, yani will'i artırmanız lazım..

EDİT: Bu arada ben hep soul formunda ölüyorum, karanlık olmuyor hiç bir dünya da..
    ya ben simdi buyu kullanabiliyorum iki tanede buyu aldim ama ayni anda ikisinide uzerimde bulunduramiyorum ne yapicam biri bunu soylermi
  • will 14 olmak zorunda diye yukarıdaki tabloda gözüküyor zaten. 14 yapacaksın will'i o şekilde 2 olur.

silahı nasıl kullanacağını söylemiştim ben bigboss, hatta resim de eklemiştim. oradaki değerler kadar olması gerekiyor demiştim. ilk ya da ikinci sayfada olacak. özelliklerini ona göre arttıracaksın. demonbrand hatırladığım kadarıyla 18 faith istiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.