Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nigra14 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.110
Cevap
14
Favori
117.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam anladım şimdi gerçekten anladım kapıyıda anladım dünhyayıda anladım kapkara şeklinde dünya miraldayı geberticem ok olay bitmiştir ilerki sorularda görüşmek üzere
  • miralda hangisi yahu
  • Miralda senin şu oyunun ilk başındaki bölümdeki hazineleri nasıl alacağız diye sorudğun yerde. Hani oyunun ilk başında başladığımız yerden 15 metre filan ilerde solda aşağıya doğru bir merdiven iniyor orası oyunun başında kilitliydi ordaki kapı benim oynadığımı düyna black oludğu için açıktı. Gittim hazineleri topladım miraldayı da geberttim. Sende bi bak büyük ihtimal açıktır.
    Bu arada old kingi de geberttim:)
    yalnız ben beden formundayken ölürsek dünya zorlaşıyor aksi halde ölürsek zorlaşmıyor sanıyordum. Tunnel de ilk bossu örümceği yıktım sonra gittim nexusda intihar ettim. Sonra sallayarak oyun oynadım ve tabi paso da öldüm bu arada bi baktım dünya kapkaranlık olmuş.:) 3 tane dünyayı karanlık yapmış oldum bu sayede hayırlı olsun.

....2-2 sinde ki ateş gibi yanan yaratığı nasıl yeniyoruz onu yenmenin bir yolu varmı bilen varsa yazsın lütfen.
  • bigboss harbiden oyun çok kazık geldi ya.

benim kite shiled +3

scimitar +4

long sword +1 de

karakterim lv.17 knight sizce hangi silah ve shield lere abanmalıyım.

üzerimdeki zırhları oyunun başından beri değiştiremedim bu arada.oyunda pek zırh çeşiti yok mu?

oyunda bir eleman var sürekli onu kurtarıyorsun.onu sürekli olarak kurtarmaktan bıktım :)

bu arada tower knight da takıldım.nasıl geçicem ben bu yaratığı.önce okçuları öldürdüm hepsini.ancak tower knight in yanına yaklaşamıyom daha doğrusu yaklaştırmıyor.

jonh kardeş bir rehber çıkartabilirsen,senin için zor olacak eminim ama.çok faydalı olacak herkes için.

bigboss yardımlaşmaya devam kardeşim.

haftasonu full demon's soul yaptık

• aynen bende souls ladım hafta sonu sadece pazar ama :)
    Asutma kardeşim long sword bana göre en iyisi bi kaç tane elime bişi geçti ama iyi değil. Zaten ben de silahıma artı bastığım için gayet iyi durumda o yüzden değişikliğe gitmedim. İyi bişi çıkarsa kaçırmayacam tabi. Dün elime bi tane d ragon sword çıktı tip olarak aynı long sword gibi benim silahım +7 olmasına rağmen dün bulduğum dragon sword +1 ve elimdeki silahtan çok daha fazla götürüyor. Dedim bunu kaçırmayım hemen artı basıyım yalnız silahı upgrade yapamıyorum çok güçlü olduğu için heralde bilmiyourm:( şimdi onu kullanıyorum diğerine de bir taraftan artı basıyorum:) shild karşına çıkar bende baya senin gibi gititm sonra iyi bitane shild çıktı aldım.
    Zırh olarakda iyi zırh burayı okumuşsun john kardeşimiz miralda da var dedi gittim öldürdüm zırhlarının hepsini giydim şimdi onları kullanıyorum baya bi sağlam.
    Ben devamlı strench , viality ve enduruce ye veryiorum. Hepsini aynı ayar yapıyorum şu an hepsi de 21-21-21 oldu.
    Tower knightı da hocam sisli yer var ya okçuları indirdikten sonra direk oraya git sonra R3 e bas ve ayaklarından birisine kilitlen sonra kalkanın yukarıda bir şekilde savunmayı elden bırakmadan ayaklarına doğru koş ve ayaklarının arasından arka tarafına geç merak etme sana vuryamıyor... arkadan bacaklarına R2 ile bir kere vur kaç , bir kere vur kaç arka tarafından ayrılma o arada bi yere kalkanını vuruyor o zaman sana zarar verebilir kalkanı vurduğu an geriye çekil sonra yeniden dal ayaklarına sonra yere düşecek bi kaçtane kafaya vur sonra aya kaltığında yeniden devam et aynı şekilde. Eğer sıkışırsan açıklığa filan kaç mesafai baya bi uzak tut sonra hp filan bastıktan sonra tekrar dierk ayaklarına koş. Rahat geçersin.

Birde tower knigta varmadan kapıda okçular ve iki tane şovalye var onlarla muhtemelen baya bi uğraşıyorsun ben şöyle yaptım baktım her zaman uğraşamayacam okçuların önüne kadar gelip orda biraz bekliyordum tabi ejderha bu arada ateş püskürüyor ama okçulara yakın olduğum için ateş beni yakmıyordu. okçular bi kaç tane ok atınca biraz ara bırakarak geri çekiliyorlar o zaman arada boşluk oluyor bende o boşluktan koşarak iki tane şovalyenin önünden doğru tower knigta ulşacağımız sisli kapıya varıp ordan bossa ulaşıyordum .

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Miralda senin şu oyunun ilk başındaki bölümdeki hazineleri nasıl alacağız diye sorudğun yerde. Hani oyunun ilk başında başladığımız yerden 15 metre filan ilerde solda aşağıya doğru bir merdiven iniyor orası oyunun başında kilitliydi ordaki kapı benim oynadığımı düyna black oludğu için açıktı. Gittim hazineleri topladım miraldayı da geberttim. Sende bi bak büyük ihtimal açıktır.
    Bu arada old kingi de geberttim:)
    yalnız ben beden formundayken ölürsek dünya zorlaşıyor aksi halde ölürsek zorlaşmıyor sanıyordum. Tunnel de ilk bossu örümceği yıktım sonra gittim nexusda intihar ettim. Sonra sallayarak oyun oynadım ve tabi paso da öldüm bu arada bi baktım dünya kapkaranlık olmuş.:) 3 tane dünyayı karanlık yapmış oldum bu sayede hayırlı olsun.

....2-2 sinde ki ateş gibi yanan yaratığı nasıl yeniyoruz onu yenmenin bir yolu varmı bilen varsa yazsın lütfen.

ya dunyayi nasil karanlik edicez o kapi kapali zaten baktim o nasil aciliyor

• bigboss kardeş bilgilerin için çok saol bu akşam tekrar deniyeceğim. bu arada sana bir sorum daha olacak?

"Miralda senin şu oyunun ilk başındaki bölümdeki hazineleri nasıl alacağız diye sorudğun yerde. Hani oyunun ilk başında başladığımız yerden 15 metre filan ilerde solda aşağıya doğru bir merdiven iniyor orası oyunun başında kilitliydi ordaki kapı benim oynadığımı düyna black oludğu için açıktı. Gittim hazineleri topladım miraldayı da geberttim. Sende bi bak büyük ihtimal açıktır.
    Bu arada old kingi de geberttim"

dünya black olayını nasıl yapıcaz peki.yani black halindeyken mi o kapı açık oluyor.eğer öyleyse black haline nasıl dönüştürecez.

bu arada miralda nasıl zor mu bu arada.yanımıza inventorye neler alayım?
  • DÜNYANIN black olması için benim gibi durmadan ölmek lazım
    şöyleki ben istemeden de olsa ölüyorum ve ölünce de yerde ruhum mu ne bişi var biliyosunuz onu alınca soulsları kaybetmemiş olabiliyoruz. ama ben bazen uğraşmak istemediğimden öldükten sonra yerde kalan ruhumu tekrar almadım ve millet benim ruhumla güçlendi vs.. düşmanlar daha zor oldu ve dünya karanlık hale geldi. ama bunu tavsiye etmiyorum çünkü bosslar ve yaratıklar çok zorlaşıyor arkadaşlar.

john arkadaşımızımın dediğine göre dünyada ilk önce nötr olarak başlar yani R2 ile menülerde gezdiğ4iniz zaman bi tane adam ve etrafında diktörtgen taş şeklinde dünyaları temsil eden ve üzerinde dünyaların ismi yazan şekiller var onların rengi ilk başta açık renktir. sonra hangi dünyadaysanız o dünyanın rengi dediğm gibi ölürseniz siyahlaşır o zaman işte dünyanız zorlaşmaya başlar. john arkadaşımızın dediği gibi eğer dünyanız karanlık olmuşsa ve düşmanlar zorlaşmışsa örneğin 1. dünyada miralda ya giden o ouynun ilk başındaki sol taraftaki demir kapı açık oluyor ve siz miraldayı öldürmeye gidebiliyorsunuz miraldayı da öldürüncede dünya kanaklıktan tam olmasada kurtulmuş oluyoru örn . ben miraldayı öldürdüm dünya siyahtı sonra miraldayı öldürüce grileşti yani baraz daha kolaylaştı ama nötr olmadı bunun açıklaması da benim dünyam -3 ya da -4 şeklinde zorluk seviyesinde ben miraldayı öldürünce -2 gibi bir zorluk seviyesine indi ama nötr olmadı ben çünkü anasını ağlatmıştım dünyanını :) neyse miraldanın bulundğu yerin altında zırhlar var onları alıyorsunuz. yalnız miraldayı öldürmek çok zor bir kerede korumada olsanız bile vurunca ölüyorsunuz:))

bu dünyanın karanlık olması ile ilgili bir not eklemek istiyorum. benim dediğim gibi de olmayabilir şöyleki anladıklarımı söylüyorum john arkadışımız dediki şimdi bossları öldürünce gücünüz yarımken tam oluyor bu da sizin beden haline geçmeniz anlamına geliyor diyor. eğer böyle durumdayken ölürseniz ruhunuzu o dünyada bırakırsanız dünyadaki yaratıklar sizin ruhunuzdan güç alıyorlar ve o zaman dünya da daha zorlaşıyor -1-2-3 gibi karanlık hale geliyor ve siz böyle olmasın istemiyorsanız ilk başladığı gibi nötr olmasını istiyorsanız bosslardan sonra bedeninize kavuştuğunuz zaman yani güç göstergeniz fullendiği zaman gidin nexusda ölün orda yaratıklar olduğu için ruhunuzdan güç alamasınlar ve böylece dünya nötr kalsın. buraya kadar tamam. bende öyle yaptım tunnelde ördümceği öldürdükten sonra gittim nexusta öldüm ve dünyaya öyle devam ettim. Arada bir baktım dünya beyaz durumdaydı yani zorluk seviyesi normaldi. Ancak bir süre sonra bi kaç kere öldüm ve yerde ruhumu bıraktım bişi olmaz dedim ruhumu almadım sonra baktığımda dünya yine karanlık olmuştu ve zorlaşmıştı. benim gözlemlediğime göre dünyada oynarken öldüğünüz zaman rkesinlikle yerdeki ruhunuzu almanız gerekiyor almazsanız ikinci ölüşünüzde ruhunuz yaratıkların güçlenmesine sebep oluyor.

• bigboss hocam valla oyunun başlarında bende baya ölmüştüm.2-3 defa bende ruhumu almadım.bir bakayım o kapı açık mı?dünyamız kararmış mı boliterian palace da kalenin en üstünde kırmızı gözlü elinde mızrak olan black knight i öldürdün mü?damage'i çok fazla 2 vuruşta öldürüyor geneld. beklediği yerin yanında büyük bir kapı var.oraya girdin mi?çok merak ettim de

çok saol bilgilerin için.miralda zor olduğunu tahmin etmiştim.miralda büyücümü yoksa kılıç kalkan ekibinden mi?

anladığım kadarıyla miraldayı açmak hem iyi ama bir o kadar da kötü

• ya bigboss ikinci dunyadaki orumcekten sonra gelen ates sacan atesli lavugu nasil geberttin bide benim o kapi kapali miraldaya giden
  • bigboss hocam büyü nasıl alıcam.büyü için neler gerekli.miracle nedir?büyülerle miracle'in bir bağlantısı var mı?büyü için sınıf değerlerim kaç olmalı?

anladığım kadarıyla büyü ilerlerde şart gibi...
  • Büyü için catalyst iniz olması lazım, 1-2 de var, ejderhanın yaktığı surlarda kulelerin ilkinde oluyor.. Büyü yapabilmeniz için magic'in en az 10 olması lazım ve nexus ta, büyü öğreten adamdan büyü satın almanız lazım, ayrıca catalyst in elinizde olması gerekiyor büyü yapabilmeniz için.. Büyülerle miracle'ın bağlantısı yok, ama nasıl büyüde catalyst gerekiyorsa miracle için de talisman of god lazım. Miracle'lar büyüler gibi ama hp basma, evacuate(direkt nexus a gitmenizi sağlıyor, müthiş..) gibi.. Miracle lar da nexus'tan satın alınabiliyor...
  • @@fdrejtc onu bende gebertemedim :) dün iki kere uğraştım olmadı çok hızlı haraket ediyor. bu akşam bir daha deneyecem. bakalım. valla benim dünya kapkaranlıktı o yüzden açılmıştı. her bölümde bi tane böyle miralda gibi birileri varmış ama diğerleri kim bilmiyorum loiding ekranında görülüyormuş john hocamız öyle diyo valla :)

@@atsuma kardeşim şimdi o kırmızı gözlü şovalyeyi indiremedim bende bi de dünya karanlıktı yani daha da zordu ki adama yaklaşınca bu sefer de iki tane birden ateş gibi yanan kopyalar geldi ben birini yenemezken daha güçlü iki tane daha geldi etti sana 3 bende onları levelim yükselene kadar yenemedim dokunmadımda levelim yükselince teker teker indirdim abi şimdi ağzını burnunu kırıyorum onların. Orada kırmızı gözlü şovalyenin koruduğu büyük kapıyı açtım orada old king diye bi kral var onuda indirdim indirdim derken güçünü azaltınca belli bir yerde nsonra kendi kendine konuşuyor ben old king seni sevdim iyi dövüştün sana kılıcımı vermek istyorum falan vS.. diyor sonra arkadaş oluyourz kendi durduğu yerde tıpkı arturun kılıcı gibi yere saplı şekilde duran koca bi kılıç alıyoruz ama kılıcı kullanıyım diyoruz ama bakıyoruz ki çok yavaş :) alıp depoya koyuyoruz :)))

miralda abi baltalı bi manyak acayip zor ben onu başka bi şekilde yendim yanında karşılıkılı dövüşerek imkansız çünkü korumadayken götürüyor. Aynı şekilde old kingi de öyle yendim o da bi vurdummu kalkan malkan dinlemiyor ..

• Elimize geçen item'ları soul karşılığı satamamamız çok saçma değil mi yaa, blacksmith satarken soul almayı biliyo ama Ayrıca bir rpg de aldığın gibi satmanın da en önemli unsurlardan olduğunu düşünüyorum, haksız mıyım??
  • tezocan dostum bilgilerin için çok saol.

lafı ağzımdan aldım valla hocam. satamadığımız itemleri depozite yapa yapa bir hal oldum.ne yapacaz o kadar item birikti. kolleksiyoner olduk çıktım.şunlardan gereksiz olanları satıp soul'a dönüştürseydik oyun daha güzel olurdu.

bigboos hocam miraldayı ve old king farklı şekilde yendim demişsin.nasıl yendiğini söylememişsin varsa bir hilesi hurdası bize de söyle.oyun zaten yeterince zorlu.

şu black earth olayına bir bakıcam.belki bizim dünyamız da karardı; haberimiz yok

• ya bu oyun insanin akli dengesini bozar ates sacan lavuk one yahu ancak iki kisi gebertilir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

Elimize geçen item'ları soul karşılığı satamamamız çok saçma değil mi yaa, blacksmith satarken soul almayı biliyo ama Ayrıca bir rpg de aldığın gibi satmanın da en önemli unsurlardan olduğunu düşünüyorum, haksız mıyım??

aynen niye böyle bende bilmiyorum. eksiklik büyük eksiklik
    yazacam bi yandan iş yapıyourm bi yandan yazıyorum işte anca böyle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 14 Eylül 2009; 16:24:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

Elimize geçen item'ları soul karşılığı satamamamız çok saçma değil mi yaa, blacksmith satarken soul almayı biliyo ama Ayrıca bir rpg de aldığın gibi satmanın da en önemli unsurlardan olduğunu düşünüyorum, haksız mıyım??

aynen niye böyle bende bilmiyorum. eksiklik büyük eksiklik

Ayrıca çoğu yerde silahlıklar var, hatta vurunca parçalanıyor, mızraklar fln yere düşüyor, neden yere düşen bişeyi alamıyoruz ki, oklar da keza aynı.. Nedense oblivion dahil hiç bir RPG'den Diablo II'den aldığım kadar zevk alamıyorum, gerçi bu action rpg ama sonuçta rpg... Ama oblivion da çok güzel yaa, canım çekti şimdi

• ben ikinci dunyadaki ates sacan ikinci bossu hizaya getirmek icin birinci dunyada paso soul kastim nexustaki kor kadindan hp mi yukselttim suan hp 1001 soul level35 biraz daha kasayim gidip o lavugun atesini sondurecem
  • beyler bu oyunu psn den online baglanti yapabiliyorsak ekleyelim birbirimizi dagitalim ortaligi psn imzamda var
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.