Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
3.110
Cevap
14
Favori
117.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bigbooss

hile varmı bu oyun da ?
    ben hala tower knightı geçemedim bunun başka yolu yokmu ? ayaklarından başka bi şekilde ölmüyo mu bu adam

talisman of god yok şimdi bende onu bi ara aldım ne yaptım bilmiyourm. ilerde tekrar bulma ihtimalim varmıdır??

stockpile thomas la konuştum dediğin gibi sevindi ve bana bi hediye verdi o hediyeyi kullanamıyorum dediklerin yok bende :(
    tower knightin etrafinda donrek saldir hizli kosmayla don ama fazla yakindan donme saldiri yaptigi an sende ona saldir ancak toparlaniyor cok hantal bide kilicini atesli yap ben zaten o ilk verilen kilici kalkani kullanmiyorum bitane agir saglam bi kilic cikmisti ona bide hep arti bastim bayagi kuvvetlendi vurusu
  • Bi rpg sever olarak, zor da olsa almaya çalışıyorum, anlattıklarınıza göre müthiş bi oyun olmalı.. Her yerde geçen çok zor lafları gözümü korkutmadı değil ama dayanamıcam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

Bi rpg sever olarak, zor da olsa almaya çalışıyorum, anlattıklarınıza göre müthiş bi oyun olmalı.. Her yerde geçen çok zor lafları gözümü korkutmadı değil ama dayanamıcam artık
    akli dengen saglam ise al bu oyunu sonra demedi deme
  • evet beyler kilitli pickup itemleri nasıl alıcaz bilen biri söyliyebilirmi
  • kinght toweri indirdim. büyüleride hallettim:) r3 basmayıo bilmiyordum öğrenince kolay oldu.
    gitgide zorlaşıyor oyun mağara gibi bi yere gittim tahtalar filan var hastalık kapıyorum vs.. mini bosslar geliyo iki tane dev gibi yaratık geçemedim yine:D
  • quote:

kinght toweri indirdim. büyüleride hallettim:) r3 basmayıo bilmiyordum öğrenince kolay oldu.
    gitgide zorlaşıyor oyun mağara gibi bi yere gittim tahtalar filan var hastalık kapıyorum vs.. mini bosslar geliyo iki tane dev gibi yaratık geçemedim yine:D

büyü nasıl yapılıyor
  • mesela ben şimdi knight ile başladım. büyük kılç kullanmak istediğim zaman kullanamazsın diyor ama kullanıyorum yalnız çok yavaş oluyor. büyük kılıçı kullanmak için başka bi karakter mi seçmek lazım. ? başka bi yolu varmı neden büyük kılıçı kullanmak istediğim zaman o şekilde kullanamazsın gibi bi yazı çıkıyor ekranda
    en iyi karakter hangisi sizce ?

direjct
    BÜYÜ dostum eline bi tane asa alıyosun ismini tam hatırlamıyorum vod .. bilmem bişey sayfıada bu konu hakkında bilgi var zten. birde talisman of god var onu alman lazım bu şekilde iki farklı büyü yapabılıyorsun gizlilik, ateşten korunma, hp basma büyüleri vs..

şimdi nerdesin hangi bölümdesin?

ÖNEMLİ!!
    birde şu meşhur oyunun ilk başındaki kırmızı gözlü şovalyeyi yendim onun hayalatei gibi bi tane daha çıkıyor önce onuda yendim. şovalyenin orada bir kapı var onu açıyım diye gittim yeniden peydah oldu bende yine yendim sonra çıkmadı gittim kapıyı açtım içerde büyük kılıçlı haraketsiz duran bi adam vardı konuşma filan geçti ne oluyor heralda adamla dövüşecez dedim korumaya aldım adamın karşsına geçtim sonra adam kılıçla ben savunmadayken bi koydu kalkanıma anında öldüm nası bişey bu adam neyin nesidir anlamadım bilen duyan gören varmı bu adama gitmeyen varsa bi gitsin görsün mutlaka yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 11 Eylül 2009; 11:07:45 >

• quote:

mesela ben şimdi knight ile başladım. büyük kılç kullanmak istediğim zaman kullanamazsın diyor ama kullanıyorum yalnız çok yavaş oluyor. büyük kılıçı kullanmak için başka bi karakter mi seçmek lazım. ? başka bi yolu varmı neden büyük kılıçı kullanmak istediğim zaman o şekilde kullanamazsın gibi bi yazı çıkıyor ekranda
    en iyi karakter hangisi sizce ?

direjct
    BÜYÜ dostum eline bi tane asa alıyosun ismini tam hatırlamıyorum vod .. bilmem bişey sayfıada bu konu hakkında bilgi var zten. birde talisman of god var onu alman lazım bu şekilde iki farklı büyü yapabılıyorsun gizlilik, ateşten korunma, hp basma büyüleri vs..

şimdi nerdesin hangi bölümdesin?
    talisman god um var ama buna nasil buyu yaptiracam bide ben toweri geberttikten sonra haliyle oradaki kapi sisliydi bende tunnel bolumune gittim oradaki dev orumcek bossunu geberttim simdi tunnelin ikinci bolumundeyim

• talisman god um var ama buna nasil buyu yaptiracam demişsin

ÖNEMLİ!!
    birde şu meşhur oyunun ilk başındaki kırmızı gözlü şovalyeyi yendim onun hayalatei gibi bi tane daha çıkıyor önce onuda yendim. şovalyenin orada bir kapı var onu açıyım diye gittim yeniden peydah oldu bende yine yendim sonra çıkmadı gittim kapıyı açtım içerde büyük kılıçlı haraketsiz duran bi adam vardı konuşma filan geçti ne oluyor heralda adamla dövüşecez dedim korumaya aldım adamın karşsına geçtim sonra adam kılıçla ben savunmadayken bi koydu kalkanıma anında öldüm nası bişey bu adam neyin nesidir anlamadım bilen duyan gören varmı bu adama gitmeyen varsa bi gitsin görsün mutlaka yorumlarınızı bekliyorum

TALİSMANI kalkanını koyduğun yere koyacaksın kalkan yerin talismanı seçeceksin dolayısıyla talismanı takmış oluyorsun sonra büyü yapabiliyorsun ama büyü yapman için nexusdaki adamlar dan büyü alman gerekiyor nexusda silahını upgrade filan yaptığın yerin arka tarafında bi kaç tane adam var onlarla konuşup onlardan alman lazım birisi büyü satıyor. birde bu gititğin yerin tam karşıında yine bi iki tane adam var bir tanesi yine sana büyü verecek ondan aldığın büyüleri asa gibi olan bişeyle yapıyorsun. biraz önce bahsettiğim silah satan adamın arkasındaki büyü satan adamdan aldıklarını talisman of god u takarak kullanailirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 11 Eylül 2009; 11:18:30 >

• ya bu kirmizi gozlu sovalye nerede kara sovalyedenmi bahsediyorsunuz ya bide pick up itemleri nasil alicaz biri yazsin ne olur
  • o adam boletaria'nın kralı old king doran

çok soru sormuşsunuz aklımda kalanları hemencecik cevaplıyorum:

1- Kilitli item diyor alamıyorum, yardım!
    Cevap: Kilitli item diye bir şey yok, büyük ihtimal taşıyabileceğin yükleri maksimum yapmışsındır, yerdekileri alacak kapasite kalmamıştır adamda. Nexus'ta stockpile thomas'a bırakman lazım lüzumsuz silahları falan. Feragat edeceksiniz, tek taraflı olmuyor bu işler

2- Red Eye Knight yendim, 2 tane daha Black Phantom versiyonu çıktı!
    Cevap: Evet çıkar. Eğer oynadığınız dünyada, beden forumdayken ölürseniz, o dünyadaki yaratıklar ve boss savaşları acayip zorlaşır. O yüzden eğer ölmekten korkuyorsanız, nexus'ta intihar edersiniz, böylece world tendency aynı kalır ve zorlaşma olmaz. Ayrıca, eğer 2 tane red eye bp çıktıysa, oyunun ilk bölümü, kalenin girişinde 15 metre ilerde solda bir kapı var, orası kilitlidir normalde pure white ya da pure black world tendency ister, bak bakalım açılmış mı. eğer açılmışsa, ilerde Black Phantom Miralde (loading ekranındaki baltalı cellat) dövüşü yaparsın, ve onu yenip nexus'a dönersen, world tendency sıfırlanır. Bunlar birazcık karışık işler.

3- Old King Doran'ı nasıl öldüreyim çok zor?
    Cevap: Harbiden de çok zor. Silahı büyülü olduğu için kalkanı da deler ve hasarı verir. Onu yenmek için en mantıklı yol, kapının girişinde durun, oklayın kaçın sürekli. Uzun sürer. Ama %33 azalttıktan sonra canını, Soulbrand kılıcını verecek, two handed. Awesome

4- 2 tane mini boss var öldüremediğim, zehirleniyorum vesaire vesaire...
    Cevap: o 2 mini boss'un allah bin belasını versin. Onlar 5-2'de de var. Giant Goblin. Müthiş zorlar, 5. playthrough'da gamepad'de çıkan diş izlerinin en büyük sorumluları onlar. :D Ayrıca, 1-2 bittikten sonra "KESİNLİKLE" 2. dünyaya, yani Stonefang tunnels'a gidin. tekrar yazıyorum "KESİNLİKLE".

5- Büyük kılıç aldım, çok yavaş ve silahın üzerinde bir yazı çıkıyor, neden tanrım?
    Cevap: Strength ve diğer özelliklerin silahın hızıyla bir ilgisi yoktur. Oyunun sonunda da, başında da aynı kılıcı aynı süratle kullanırsınız. Ama silahın vereceği hasar sizin genel istatistiklerinize göre değişkenlik gösterecektir.

http://www.evilgamer.dreamhosters.com/public/weapon_annotated.JPG

Bu ekranda 10 numaralı satırda sırasıyla, Strength, Vitality, Magic ve Faith değerlerinin sembolleri gözüküyor. Eğer orada yazan rakamlar sizin değerlerinizden yüksekse, silahtan verim alamazsınız, level atlayıp ona göre o istatistiğinizi arttırmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Petrucci -- 11 Eylül 2009; 12:03:47 >

• evet kara şovalyeden oyunun ilk başında hani kalenin yukarısına doğru çıkıyorun merdivenlerden çıkıyorsun tek başına bekleyen bi tane şovalye var kara şovalye işte o. onu öldürünce orda bi tahta kapı var görürsün o kapıyı açabiliyorsun açınca da dediğim adamla karşılaşıyıorsun bölüm sonu bossları filan halt etmiş adam ben savunmadayken kalkanıma vurdu o şekilde öldüm hesap et nası bişey ilginçti yani görmeni tavsiye ederim. kesin gör.
    itemleri şöyle alıyorsun mutlaka o kapının bi açıldığı yer vardır örneğin oyunun ilk başında yine kalede kapalı kapı ardında itemler var mesela sağlı sollu iki tarafta parlayan itemler vardı kapılar kapalı tam surun en altı. kalenin üstüne doğru çıkınca üst taraftan surun içine giriş var ordan içeri girdim en alta indiğimde kol vard onu çektim kapıyı böylece içerden açtım bu şekilde açılıyor genelde yani dışardan değil içerden açıyıorsun içeri girmek içinde başka bir yerden oranın girişini bulman lazım. dedğim gibi surun en altında ise surun üsdtünde bir giriş oluyor ordan alta doğru merdivenle iniyorsun kapıyı içerden açıyıorsun .

bazı yerlerde de anahtar alıyorsun öldürdüğün adamlardan o anahtar sayesinde tahta kapıları açıyorsun örn. ejderhanın surları yaktığı yerde tower knighte gelmeden biraz önce bi tane tahta kapı var girişte solda orayı açmam için benden anahtar isteniyor ama anahtarı bulamadım ..

• o anahtardan bahsetmiştim yukarıda.

o kapıyı açmak için 1-3'ü oynamak gerekiyor. ki kendisi oldukça zor bir bölümdür, toplamda 5 tane red eye knight ve bir sürü zor düşman var.

ve aynı zamanda 1-3'ü oynayabilmek için, yani tower knight'ın oradaki o sisten geçebilmek için herhangi bir dünyanın son boss'unu öldürmek gerekiyor. 2-3, 3-3, 4-3 ve 5-3. Ama tavsiyem 2. dünyayı bitirmeniz yönünde.
  • nexus a gidip level atlamak için kör kadınla konuşmak gerekiyormuş.ben bu kör kadını bulamıyorum ya :)

bir yardım ederseniz.
  • John Petrucci DEĞERLİ HOCAM
    1-O yüzden eğer ölmekten korkuyorsanız, nexus'ta intihar edersiniz,- buna bir örnek vererek açıklarmısınız rica etsem? yani örneğin ben 1-2 de oynuyorum baktım ölecem. nexusa dönüp oradan başka kolay bir dünyadan hp filan toplayıp kendimizi sağlama alarak tekrar oyuna devam etmek gibi sanrıım?

o bahsettiğiniz kapıyı açtım diyelim Black Phantom Miralde (loading ekranındaki baltalı cellat) dövüşünü ne zaman yapacam. ? Yenemezsem ne olur ? Dünya iyice zorlaşırmı ben bir bölümde belki 50 defa öldüm ne edecem ben bu saatten sonra aman Allahım korkuttunuz beni şimdi.
    Neden özellikle 1-2 bittikten sonra Stonefang tunnels'a gidelim kolay diyemi ? Sonra hangisine sıradan mı gidelim. En çok ben soruyorum sanırım.
    Birde o kraldan dediğin kılıçı almaya değermi o kadar uğraşma yani ..
    bende ok var ama iyi atmıyor okun birini de kullanamıyorum , yayla ok kullanmak için ok satın almam gerekiyor . Öldürdüklerimden aldıklarım elimdeki yaya olmuyor nedense

daha öncede sordum ama cevap yazılmadı,
    level atlarken özellikle hangilerini çıkartmam lazım
    hp için viality , strench, endure, başka varmı savaşçı bi karakter olsun istiyorum.
    Yardım için tekrar teşekkürler. Oyunu ezberlemişsin yahu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 11 Eylül 2009; 15:35:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

nexus a gidip level atlamak için kör kadınla konuşmak gerekiyormuş.ben bu kör kadını bulamıyorum ya :)

bir yardım ederseniz.

kör kadını ilk bölümün bossu salyangoz u öldürdükten sonra nexusa dönünce görüyorduk yanılmıyorsam.
  • ya ben daha o salyangoza bile gelemedim. oyun çok zor geldi ya.ama gerçek bir rpg en sonunda ps3 e çıktı diyebilirim.oyun zor ama ben halimden memnunum.
  • o zaman ilk boss salyangoza kadar ölmemem lazım ama.kırmızı gözlü elinde mızrak olan kara şövalye çok zorluyor.tam kalenin surlarında saldırıyor.sağa sola takla da atamıyon.elindeki mızrak çok güçlü damage i var. geçemiyorum bir türlü.yüzüğü kullanıp nexus a dönüp biraz silahların uprade etsem geçermiyim.
  • kara şövalyeyle uğraşma onun yanına bile uğrama gereksiz çok sonra gider uğrarsın. o şovalye senin oyunu geçmenle alakalı değil. ona uğrama boştan yere zaman kaybı.
    birde oyun oynarken şöyle yap ben r3 tuşunu bilmiyordum mini bosslarda örneğin şovalyelerde ve dier yaratıklarda özellikle r3 tuşunu kullan bu şekilde rakibe odaklanıyorsun yüzün hep ona dönük oluyor ve hiç bir zaman savunman düşmüyor. bu şekilde kara şövalye hariç diğerlerini rahat yenersin. kara şövalye ile uğraşma boştan yere
  • Abi bu yazdıklarınızdan sonra acaip meraklandım. Yok mu şu oyunu takaslayacak veya satacak olan. Ankarada bulamadım da.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.