Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.114
Cevap
15
Favori
118.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar ayrıntılı hatırlamıyorum. İngilizceniz iyi durumdaysa internette tam çözümler var. Itemların nerelerde oldukları yazıyor bulabilirsiniz.
  • beyler dev şövalyeyi yenen varmı bide o kara şövalye var surlarda saanırım onu gebertmenin yolunu buldum bi deneyecem basarılı olursam yazarım buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

beyler dev şövalyeyi yenen varmı bide o kara şövalye var surlarda saanırım onu gebertmenin yolunu buldum bi deneyecem basarılı olursam yazarım buraya

Dev şovalye fazla zor değildi ilk seferde geçmiştim.Önce etraftaki okçuları temizleyin ardından kılıcınıza ateş gücü verip etrafında döne döne kesinKaraşovalyeyi enbaşlarda gebertmek istiyorsanız dediğim gibi en sağlıklı yöntem merdivenlerden aşağı atmak
  • yalnız kara şövalyeye yaklaşmak biraz güç vurdumu adamın anasını aglatıyor o yüzden ben okla vur kaç yapıcam
  • oyunun başındayım arkadaşlar. karakter olarak ne seçmem gerekir. oyunun demosundaki adamı seçtim ben.
    level atlarkan öncelikli neleri artırmamız lazım.

şansal kardeşim karaşovalyeye gittim level 17 yim indiriyim diye bu seferde kendisinin önünde bi tane ateş gibi yanan şovalye peydah oldu onla savaşmak zorunda kaldım onu yenmek de imkansız bi kerede götürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 9 Eylül 2009; 10:32:07 >
  • demon's souls kullanıp heba etmeyin sakın!

3-5 soul için harika büyüleri kaçıracaksınız. örneğin tower knight'ın ruhundan alabileceğiniz Total Protection büyüsü aldığınız hasarı 5'te 1'e falan düşürüyor. 20 saniye falan duruyor ama inanılmaz faydalı. 2 tane magic slot ister.

talisman of god 4-1'in hemen başında var. 2-3 tane iskelet öldürdükten sonra kalenin dibinde sarı parlıyor görürsünüz kesin. hatta oradaki fog'dan geçerseniz çok tanıdık bir boss ta var ilerde
  • ben o talisman of god u kallındım ama ne işe yarada bilmiyorum. ya şu büyü olayını bi anlatın bana nasıl kullanıyorum bende hala büyü yok. nası olacak bu iş büyüleri kaçıracaksınız demişsin ama nasıl elimde hiç yokki. karakterde mana var ama hiç kullanmadığım için ne azalıyor ne doluyor. şunu bi anlatsana büyü işi nasıl oluyor.
  • magic 10'un üzerinde olmalı ilk etapta, büyü kullanabilmek için.
    sonracığıma, nexus'ta ilk başta 2 tane çırak var. onlardan basit büyüleri öğrenebiliyorsun. soul arrow gibi. ama oyunun ilerleyen bölümlerinde ikisi magic biri miracle hocası olmak üzere 3 tane npc kurtarabiliyorsunuz. yerlerini ve isimlerini vermiyorum spoil etmeyelim. ama dilerseniz yazarım. ama şöyle diyim, loading ekranında hepsini görüyorsunuz :) yabancı değiller yani.

ayrıca attığın p.m'e istinaden buradan yazayım.
    çift el kılıç kullanmak dezavantaj. katiyen tavsiye etmiyorum. yalnız 2 tane uchigatana kullanırsanız tavsiye ederim onun dışında kalkan tavsiyemdir. uchi'ler de çok çabuk eskiyorlar. dayanıklılıkları çok düşük.

demon's souls olayına dikkat etmeniz gerekiyor, bunu kendini keşfedemezsiniz ben de walkthrough baktım zamanında epey.
    2-2'de flamelurker boss savaşı var, ki bence oyunun en zor 2. boss dövüşü. diğeri de 3-2 maneater. ben ilk 2 seferde bug kullanmadan geçtim, ama artık sonraları birer cehennem azabına dönüştüğü için buglardan yararlandım. dileyene onu da yazarım.
    neyse flamelurker diyordum, onu öldürdükten sonra aldığınız demon's soul ile blacksmith ed'e gidiyorsunuz, üst üste 3-4 kere talk diyorsunuz, sonra tekrar gittiğinizde o taşı istiyor, veriyorsunuz ve en üst kademe upgradeleri yapabiliyorsunuz. bunun için de 10'a yakın upgrade taşlarını toplamanız gerekiyor, her birinin etkisi farklı.

eğer gerçekten zamanım olsa size yardım etmek için 50 sayfalık bir rehber bile yazabilirim. ama zaman yok ne yazık ki. gördükçe yazarım bu konuya, zaten diğer konulara yazdığım yok

• ben kalkani biraktim artik buyuk bitane kilic var omzunda tasiyorsun damagesi yuksek bide arti bastim hep onu kullaniyorum bi elimede ok aldi mis gibi
  • John Petrucci önceki demons souls konusunda cok yazını gördüm,hatta oyunu sayende aldım diyebilirim.Çok övmüştün çünkü.Oyun baya bi zamanımı aldı ve çok eğlendim online modunda.Hele 3 kişi ilerlemek falan inanılmaz zevkli oluyor.Sana teşekkürü borç bilirim
  • beyler kilitli kapilar nasil aciliyor bide nasil level atliyoruz levelim 15 knight im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 9 Eylül 2009; 13:54:20 >
  • Merhabalar oyunu takaslamak isteyen varsa imzamda yer alan oyunlardan duruma göre 1 veya 2 siyle takaslıyabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

beyler kilitli kapilar nasil aciliyor bide nasil level atliyoruz levelim 15 knight im

kilitli kapı derken ilk bölümdeki demir kapılarımı diyorsun eğer onları diyorsan, ilk bölümdeki sol taraftaki kapıya kalenin en üstüne çıkıyorsun sonra da sol tarafta mini bir boss var şovalyeyi öldürdükten sonra hemen karşında karanlık bir oda var ordan aşağı doğru iniyorsun kapıyı açıyorsun, bahsettiğm karanlık yer kırmızı gözlü şovalye giden yerin tam tersinde ..

LEVEL atlamışsın 15 knight isen tamam atlamaşsın demek soulları toplayıp nexusdaki kör kadınla konuşuyorsun özelliklerini artııyorsun level atlamış oluyorsun.

@John Petrucci

magic 10'un üzerinde olmalı ilk etapta, büyü kullanabilmek için odemişsin ozaman benim tam 19 belki o yüzden yapamıyorum magic 11 olunca o adamlardan büyü öğrenecem yanlış anlamadım umarım. ?
    ilerleyen bölümlerinde ikisi magic biri miracle hocası olmak üzere 3 tane npc kurtarabiliyorsunuz demişsin bunu ve 2-2 deki bossu öldürmenin yolunu pm den yazarmısın? oyun zaten zor biraz yardımın lazım iyiki varsın sen olmasan ne yapardık iki gündür köprüde geziyorum vallahi :)

pm den bahsettiğin 2 tane endurance tabanlı yüzüklerden bir tanesini stockpile thomas'tan alıyorsun, taşıyabileceğin miktarı arttırıyor, almak için ona jade hairpin vermen gerekiyor, 1-1'de zinciri kesiyorsun orada çıkıyor hairpin. diye yazmışsın ben bunu aldım sanırım ama benim aldığım yüzük 1-1 de ilk kaleye çıkmak için sola doğru gititğim yerdeki demirli kapıyı açtım ordan bana coling diye bir yüzük verdi ve hp mi +100 yaptı ve sonra kapının hemen önünde sağ tarafta şu merdivenli bir yükseltiden bize ok atan ve aşağıda iki tane dandik yaratığın üzerimize gelidği boşluk olan ve boşluktan aşağı düştüğümüz zaman öldüğümüz yer işte orda jade hairpin aldım. stockpile thomas kim ? nerde bulacaz diğer yüzük diğeri de mavi ve kırmızı ejderhanın olduğu yerde odemişsinsin şimdi onu alınca bende 4 tane yüzük olacak. isimlerini bildiğim kadarıyla yazıyım
    coling +100 hp veriyor ( Bu yüzüğü oyunun ilk başında alabilirsiniz kesin alının olmazsa olmaz)
    the ... resistance özellik ekranımızın en alttaki özellikerden birine +100 ekliyor
    thif's .... bunun ne işe yaradığını bilmiyorum bilen varsa yazsın hiç bi özelliiğimi artırmıyor.
    son olarak ejderhaların ordan alacam böylece 4 tane olacak şimdi +100 hp veren yüzüğü kesin kullanıyım diyorum ama ikicni yüzük olarak ne kullanmalıyım ?

birde bu upgarede için gerekli taşlar hangileri ben salyangozu öldürdüğüm yerdeki salyangozları öldürünce bana taş veriyorlar onlar olailirmi. silahıma +3 bastım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 9 Eylül 2009; 14:54:34 >

• yok onlari degil demir kapilarin ucunude actim benim dedigim bazi tahta kapilar var mesela kara sovalyeyi gecince var yada dev sovalyeye girmeden hemen solda bitane kilitli kapi var bunlari nasil acicaz
  • @Şansal Çınar,

lâfı mı olur, hiç duyulmamış ve insanların oynamaya çekindiği bir oyun. teşvik ettim ve takip ettiğim kadarıyla sayemde 4-5 kişi başladı oyuna en az

big boss, jade hairpin aynen o işte. stockpile thomas da nexus'ta oturan ve senin eşyalarını saklamayı kendine görev bellemiş elemanın ismi. onun kızınınmış o elbiseler meğerse, onu görünce çok seviniyor hediye veriyor sana

magic kullanmak için catalyst, miracle kullanmak için talisman of god gerekli. ikisi de sadece o işe yarıyor. dikkat etmelisin ona. sol eline alacaksın catalyst'i öyle ancak yapabilirsin büyüyü. miracle için de talisman olacak.

cling ring için %100 katılıyorum söylediğine %25 arttırıyor sağlığı. bir de onun yanına thief ring gerek. onun için de 1-1'de ilk blue eye knight'ı geçtiten sonra merdivenle aşağı inin, tam karşıda asker var, yüzünüzü ona dönün ve sağ tarafa bakın, orada bir yerde sarı hazine göreceksiniz. merdivene geri çıkın, yuvarlak ile koşun ve oraya düşmeye çalışın. çok önemli thief ring. çok geç farkediyor düşmanlar sizi.

• ya bide bazı itemler kilitli çıkıyor bunları nasıl alıcaz
  • hile varmı bu oyun da ?
    ben hala tower knightı geçemedim bunun başka yolu yokmu ? ayaklarından başka bi şekilde ölmüyo mu bu adam

talisman of god yok şimdi bende onu bi ara aldım ne yaptım bilmiyourm. ilerde tekrar bulma ihtimalim varmıdır??

stockpile thomas la konuştum dediğin gibi sevindi ve bana bi hediye verdi o hediyeyi kullanamıyorum dediklerin yok bende :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

hile varmı bu oyun da ?
    ben hala tower knightı geçemedim bunun başka yolu yokmu ? ayaklarından başka bi şekilde ölmüyo mu bu adam

talisman of god yok şimdi bende onu bi ara aldım ne yaptım bilmiyourm. ilerde tekrar bulma ihtimalim varmıdır??

stockpile thomas la konuştum dediğin gibi sevindi ve bana bi hediye verdi o hediyeyi kullanamıyorum dediklerin yok bende :(
    tower knighti oydum dun ben 2.80 yere uzattim serefsizi bu sefer cok kolay oldu eger birbirimizle multi baglanti yapabiliyorsak sana yardim edeyim bu konuda ya bide su yerdeki kilitli itemleri nasil alicaz bilen varmi
  • kilitli item diye bir şey yok ki. neredekinden bahsediyorsun sen?

eğer olmazsa ben de birazcık takılayım, size yardım ederim boss'larda
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Petrucci

kilitli item diye bir şey yok ki. neredekinden bahsediyorsun sen?

eğer olmazsa ben de birazcık takılayım, size yardım ederim boss'larda
    ya bazi itemleri alicam ama kilitli yaziyor pick up item yani bunlari neden alamiyorum tunnel bolumunu gecince dev orumcegi geberttikten sonra bi yere yani oralarda var boyle item birinci dunyadada yine boyle bitane rastlamistim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.