Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.113
Cevap
14
Favori
117.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-1'de yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 tane anahtar bulman gerekiyor. Bunlardan biri bölüme başladığın yeri sağ taradındaki kapıyı açıyor, zaten orayı açtığın zaman ilk bölüm kendi kendine akıyor. :D

Bir de geçen söylediğim büyücü Sage Freak'i birinci bölümden kurtarmıyordun, yanlış kalmış aklımda onu 3-1'den kurtarıyorsun en üst kattaydı sanırım, bir zindanın için de kurtarılmayı bekliyor.
  • atsuma teşekkürler hocam.1-3'ten sonra 70bin kadar vardı.ama o canım,kör,gönül işçisi maiden direk sömürdü beni.

hell knight abi aldım onu ondan başka 2 tane daha aldım.böle ciuvv diye ışınlar atan bir top gibi birşey var oraya geldim onu indirdim sonra bir sürü ok atan birşey var oraya geldim.bir tane hücresinde yerde oturan biri,bir tane ayakta sopasıyla duran birini gördüm ama ikisininde anahtarını bulamadım ve hücrelerini açamadım.orda birşeyler satan bir kadın buldum.herhangi bir boss'la karşılaşmadım.dön,dön,dön aynı yerde döndüm.
    MyCheats'tede harita gözükmüyor.kısacası geçemedim
  • Ayakta duran adamın anahtarı 3-2 deki ilk kulenin tepesinde. Bu nedenle onu kurtarmak işi sonra.
    Diğer bir anahtar da ok atan makinanın oklarının düştüğü yerde, dikkatlice yaklaşıp oradan alacaksın.
    Bu anahtar ile merdivenlerin kesiştiği kattaki kilitli kapıları açacak ve ok atan makinanın arkasına giden yola çıkacaksın.Sola doğru devam etme orada bir black phantom var.
    Makinayı durdurup arkasındaki kapıdan devam edeceksin. Bu noktadan sonra çıkacağın kulelerden birinde yerde oturan adamın hücresini açan anahtar olacak. Çok ayrıntıya girmek istemiyorum.
    Takılırsan sorarsın.
  • Ayakta duran adam Rydell; ancak onu bende kurtaramadım. İlk kulenin en tepesine çıkılmıyor, gerçi çıkmak için bir merdiven var da, oraya giden yolda uzun bir boşluk var ve o yüzden karşı tarafa ulaşamıyorsun. Bu durum World Tendency ile mi alakalı ya da nasıl geçiliyor karşıya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: themehmetoner

Ayakta duran adamın anahtarı 3-2 deki ilk kulenin tepesinde. Bu nedenle onu kurtarmak işi sonra.
    Diğer bir anahtar da ok atan makinanın oklarının düştüğü yerde, dikkatlice yaklaşıp oradan alacaksın.
    Bu anahtar ile merdivenlerin kesiştiği kattaki kilitli kapıları açacak ve ok atan makinanın arkasına giden yola çıkacaksın.Sola doğru devam etme orada bir black phantom var.
    Makinayı durdurup arkasındaki kapıdan devam edeceksin. Bu noktadan sonra çıkacağın kulelerden birinde yerde oturan adamın hücresini açan anahtar olacak. Çok ayrıntıya girmek istemiyorum.
    Takılırsan sorarsın.

ya o yerde oturan adamı sonra ben kurtarmaya gittim ama artık orada değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell knight

Ayakta duran adam Rydell; ancak onu bende kurtaramadım. İlk kulenin en tepesine çıkılmıyor, gerçi çıkmak için bir merdiven var da, oraya giden yolda uzun bir boşluk var ve o yüzden karşı tarafa ulaşamıyorsun. Bu durum World Tendency ile mi alakalı ya da nasıl geçiliyor karşıya?

Evet bu durum world tendency ile alakalı. Sadece pure white durumunda o kulenin tepesine çıkılabiliyor. Oradaki bir cesedin üzerinden çıkıyor karısına ait obje.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Orijinalden alıntı: themehmetoner

Ayakta duran adamın anahtarı 3-2 deki ilk kulenin tepesinde. Bu nedenle onu kurtarmak işi sonra.
    Takılırsan sorarsın.

ya o yerde oturan adamı sonra ben kurtarmaya gittim ama artık orada değildi

Böyle bir şey olabileceğini sanmıyorum. Karıştırıp yanlış hücreye bakmış olmayasın.

• Pure White yapmak için de bedne formunda 3 boss öldürmem gerekiyordu sanırım... Neyse Rydell biraz beklesin o zaman... :)

@drejtc

Oyunda çok fazla bug var, muhtemelen bug kurbanı olmuşsundur tekrar tekrar bakmayı dene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 29 Eylül 2009; 19:20:26 >
  • themehmetoner abi tamamdır teşekkür ederim makinanın oklarının düştüğü yerdeki cesetten almadım anahtar ben ondan gidemedim
    heralde gitmem gereken yere.şimdi birde walkthrough izledm 3-1'e yarın hallederim inş bu işi.
    o yerde oturan adamın yanında da birşey vardı parlak onu çok merak ettim birde 3-1deki boss'un ismini verebilir misiniz
    onla dövüşede bir bakarım.
    hell knight bende ilerleyim biraz belki bende kurtaramam aynı şey olur.tendency'miz aynıysa.gerçi şu tendency ekranına girince hala hiçbir şey anlamıyorum ama
    açıklamalar için çok teşekkürler.bu gece oynayamadım yarın inş.
    bu arada levelım 45 oldu 3-1'den başka nerelere gitmek için uygundur?1-4'ten başka.
    birde böyle 3-4 kişi toplanıp oynasak güzel bol bol soul kasabilceğimiz bir yerde.her seferinde kimin body'si varsa o summonlar.
    bu arada yazdıkça aklıma geliyor kusura bakmayın.level sınırı var mı?
    ve bu demon's souls oyunu ben bunu söylemek istiyorum ki oynadığım en çok bağlayıcı oyun.tek isteğim eve gelip gece herkesin yatması ile sabaha kadar oyunumu oynamak birşeyler açmak kasmak birde belki çok süper bir hikayesi yok ama bence çok sürükleyici.kendine bağlıyor oyun.
    iyi demon's souls lar slayer of demon lar

• Ben 40 küsür level ile 4-1'e gitmiştim ve çok zorlanmadan ilerledim, orayı deneyebilirsin. Ayrıca yerini tam hatırlamıyorum ama 4-1'den alacağın Ring of Avarice iblislerden aldığın soul sayısını 500 civarında arttıyor. Soul kasmak istediğinde müthiş işe yaradığını söyleyebilirim. Mesela ben soul kasacağım zaman direk 1-3 ve 1-4'ün yolunu tutuyorum ve bu yüzük sayesinde 30 binden fazla soul birikiyor. İki kere git gel yapıyorum 2 lvl atlanabilecek soul toplanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamiltonyen

themehmetoner abi tamamdır teşekkür ederim makinanın oklarının düştüğü yerdeki cesetten almadım anahtar ben ondan gidemedim
    heralde gitmem gereken yere.şimdi birde walkthrough izledm 3-1'e yarın hallederim inş bu işi.
    o yerde oturan adamın yanında da birşey vardı parlak onu çok merak ettim birde 3-1deki boss'un ismini verebilir misiniz
    onla dövüşede bir bakarım.
    hell knight bende ilerleyim biraz belki bende kurtaramam aynı şey olur.tendency'miz aynıysa.gerçi şu tendency ekranına girince hala hiçbir şey anlamıyorum ama
    açıklamalar için çok teşekkürler.bu gece oynayamadım yarın inş.
    bu arada levelım 45 oldu 3-1'den başka nerelere gitmek için uygundur?1-4'ten başka.
    birde böyle 3-4 kişi toplanıp oynasak güzel bol bol soul kasabilceğimiz bir yerde.her seferinde kimin body'si varsa o summonlar.
    bu arada yazdıkça aklıma geliyor kusura bakmayın.level sınırı var mı?
    ve bu demon's souls oyunu ben bunu söylemek istiyorum ki oynadığım en çok bağlayıcı oyun.tek isteğim eve gelip gece herkesin yatması ile sabaha kadar oyunumu oynamak birşeyler açmak kasmak birde belki çok süper bir hikayesi yok ama bence çok sürükleyici.kendine bağlıyor oyun.
    iyi demon's souls lar slayer of demon lar

3-1'deki boss'un adı Fool's Idol.
    Yanlış hatırlamıyorsam level sınırı 712.

• World Tendency ödüllerini tek tek yazıyorum hazır işim yokken:

1-1:
    White ya da Black yaparsanız, sol taraftaki kapı açılacak. White'ta beden formuyla Miralda NPC dövüşü, Black'te Black Phantom formuyla dövüşü yapacaksınız. Black'ta ödül elindeki baltayken, White'ta female only armor set.
    1-3:
    Pure Black'te, Penetrator'a gelmeden önce 3 tane Red Eye Knight var, eğer onları öldürün, sonra onların baktığı yöne aynı şekilde bakın, dev gibi bi canavar göreceksiniz. Primeval Demon. Colorloess Demon's soul düşürebiliyor. Çok nadirdir. Ayrıca bakmayın öyle dev gibi göründüğüne Puf böreği gibi 2 darbede ölüyor.

Black'te muhtelif yerlerde çeşitli black phantomlar...

2-1:
    Bölüm başında tepeden kaya atan adamları geçin, hemen sağdaki kolu çalıştırıp platforma binin, eğer Pure black iseniz Primeval Demon orada.
    2-2:
    Pure White ya da Black yapın, sonra bölüme başladıktan sonra sağ tarafa dönün yani patlayan arabaların geldiği yöne değil de, tersine, biraz ilerleyin büyük bir odaya gireceksiniz, kademe kademe aşağıya atlayın, 3 tane falan atladıktan sonra bir tane büyük alan göreceksiniz, oraya düşün, içerde Scirvir var. Pure Black yaparsanız, (çok zordur) öldürüp Talisman of Beasts alabilirsiniz. Hem miracle hem magic kullanabiliyorsunuz, tek silahla. Pure White yapıp, Keel Smasher (2-3'e bakın) gösterirseniz, savaşmak zorunda kalmıyorsunuz ve size Pure Greystone veriyor.
    2-3: Oyuna başladıktan sonra sol tarafta yol açılıyor ve Keel Smasher'ı alıyorsunuz. O yere saplanmış dev kılıç yani.

Yine muhtelif yerlerde black phantomlar black'te.

3-1:
    Pure Black yaparsanız, Rydell sizi black phantom olarak haşlamak üzere hücresinin hemen önünde bekliyor olacak. Öldürürseniz adını unuttuğum değerli bir mızrağı düşürüyor. Poloshopent Pole muydu neydi. Pure white için 3-2'yi okuyun.

3-2:
    Kule zincirlerini kırdığınız yerde (ilk zincir) yukarıya doğru merdiven olacak, hücrenin anahtarı orada. Rydell'i o şekilde kurtarıp, enerjinz %30 altına düşünce defans boost veren yüzük ödülünü alacaksınız. Primeval Demon bataklıkta.

Muhtelif yerlerde black phantomlar yine black'te...

4-1:
    White yaparsanız, bölümün hemen başında Scirvir'i görüyorsunuz ve size saldırmıyor. Magic Sword Makoto adlı bir kılıç istiyor. O da 4-2'de Miracle hocasını kurtardığınız yerde olacak. yalnızca pure white'ta ama. Kılıcı ona verseniz de vermeseniz de size saldıracak.
    Pure Black yaparsanız sorgusuz sualsiz saldıracak, çok aşırı zordur ve öldürünce Gripless isimli saldırdıkça kanamaya yol açan kabzasız katana sizin olacak.

4-2:
    Patches'ın sizi aşağıya ittiği, Miracle hocasının bulunduğu bölümde yerde Magic Sword Makoto'yu bulacaksınız.
    Primeval Demon ise, gizli bir bölümde. Bölüme başlayın, aşağdaki reaper'ı öldürün, çevresindeki bütün hayaletler de onunla birlikte ölecek. Sonra atlayıp yüzünüz musalla taşına dönükken sol tarafta yukarıya çıkan bir merdiven var, orada birinci katta hemen solda gizli bir bölüm var kılıçla vurursanız açılıyor. Oradan ilerleyip dual katanalı canavarı öldürüp, sol taraftan yukarıya ilerleyin orada kendisi. yolda da Crystal Gecko var.

muhtelif yerlerde black phantomlar var yine...

5-2: İlk sisten girip, sol tarafa bakarsanız Selen'i göreceksiniz. White Tendency Selen beden formunda, ve size kardeşinden bahsediyor, (5-3'teki boss'un koruyucusu Garl Vinland) ondan bir kaç parça istiyor. Onu öldürüp, tekrar black phantom formunda öldürmeniz gerekiyor bunun için. Yine orada bulacaksınız boss savaşı bittikten sonra. Pure Black'te ise, yine aynı bölgede Selen ama, bu sefer black phantom ve saldıracak. Kalkanınız işe yaramaz, çünkü kılıcı transparan. Ve bataklıkta dövüşmemeye dikkat edin, yoksa hızlı hareket edemiyorsunuz. Öldürdükten sonra kılıcı sizin olacak.
    Primeval Demon'da bataklıkta...

5-3: White'ta Garl Vinland black phantom olarak orada bulunuyor. Öldürüp Selen'in istediklerini ona götürürseniz size yüzük verecek. unuttum adını.

hayvani zor derece, oyunun en zor düşmanı black phantom giant goblinlere dikkat...

• 1-3 de tower knigtdan sonra ki bölüm yav orda benim dünya karanlık haled merdivenlerde nçıktım iki tane sırıtık black cellat araya aldılar beni kitlediler bana :D yav ne kadar zor bu adamlar ikiside dar bir yerde sıkıştırdılar beni gebertemedim adamları ...
    şu oyunun yenisi çıksa da oynasak keşke:)
  • ya ben siyah taşla başkalarının oyununa katil olarak girip saldırıyorum ama bi türlü yenemiyorum
  • "ya ben siyah taşla başkalarının oyununa katil olarak girip saldırıyorum ama bi türlü yenemiyorum"

zalimler ve kafirler için yaşasın cehennem

sen de zalimlik yapma dostum
  • hell knight teşekkürler hocam şimdi çok şükür 3-1'i bitirdim themehmetoner 'in söylediği anahtarı alarak.3-2'yi denicem.eğer zorlanırsam 1-4e geçmeyi düşünüyorum.o bahsettiğin yüzüğede bakarım ve inş bulurum.souk kasmak çok ömeli hale geldi çünkü maiden iyice coştu.
    fool's idol'unda dövüşünü önce izledim ve sonra oynadım zorlanmadan geçtim.şimdi en son bir anahtar almıştım yukarı doğru merdivenleri çıkıp
    o anahtar o yerde oturan adam ve rydell'in hücresini açıcak sanırım?
    birde o yüzük şimdi 3-2'de tam olarak nerde?
    birde izlediğim vidyoda oyuncu yurt the silenc chief'i öldürüyordu.bunu kıyafetini almak için yapıyor sanırım?
    eğer öyleyse öldürmezsek ilerde bize yardım etme şansı var mı?
    John Petrucci hocam seninde yazın için çok teşekkürler gayet açık ve bilgilendirici olmuş.saol.

• Yav bu oyunu almak istiyorum da açıkçası gözüm yemiyor.

RPG çok severim ama fazla sıkıntıya da gelemem. Gerçi Ninja Gaiden bitirmiş birisi olarak sistem bana çokta ters gelmeyecektir (alakasız türler ama zorluk konusunda NG ilklerde yer alıyor bir de boss mantığı sanırım aynı zar zor çıktığımız mücadele sonrası bitmek üzere olan canla boss kapışması olayı mevcuttu, tabii NG bossları bence genelde çok kolaydı, oyun içinde normal düşmanlar beni daha fazla zorluyorlardı).

Bilmiyorum yahu çok kararsızım şimdi bir yerden sonra sıkıntıya gelemeyip pes edersem bir daha da o oyuna kolay kolay 2. bir şans vermem. (Bugüne kadar bir tek DMC'ye 2. şans vermiştim onun da oynanışını çözünce (ki artık oyun çok kolay geliyor) hayatımın serisi dediğim serilerden birisi oldu).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 1 Ekim 2009; 15:42:49 >

• Arsenic abi bende zora gelmeyi hiç sevmem hele oyun oynarken keyif yapıcaz yaw niye kasıyım ki bünyemi derdim hep derdim ama
    bu oyunda öldükçe zorlandıkça oynayası artıyor insanın.ki birde böyle burdan sorup oynayan arkadaşlardan detayları öğrenince,sitelerden Walkthrough 'ları izleyince temkinli ilerliyorsun.bazen de hiçbirşey sorup bakmadan dalıyorsun onun da zevki ayrı.ben kesinlikle tavsiye ederim.
    bende ninja gaiden'ı çok severim,demosunuda çok beğendim 2'yi almayı çok istiyorum ama bu oyun bitmeden başka hiçbir oyuna bakamıcak bir haldeyim.rpg seviyorsan kesinlikle al bence hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamiltonyen

hell knight teşekkürler hocam şimdi çok şükür 3-1'i bitirdim themehmetoner 'in söylediği anahtarı alarak.3-2'yi denicem.eğer zorlanırsam 1-4e geçmeyi düşünüyorum.o bahsettiğin yüzüğede bakarım ve inş bulurum.souk kasmak çok ömeli hale geldi çünkü maiden iyice coştu.
    fool's idol'unda dövüşünü önce izledim ve sonra oynadım zorlanmadan geçtim.şimdi en son bir anahtar almıştım yukarı doğru merdivenleri çıkıp
    o anahtar o yerde oturan adam ve rydell'in hücresini açıcak sanırım?
    birde o yüzük şimdi 3-2'de tam olarak nerde?
    birde izlediğim vidyoda oyuncu yurt the silenc chief'i öldürüyordu.bunu kıyafetini almak için yapıyor sanırım?
    eğer öyleyse öldürmezsek ilerde bize yardım etme şansı var mı?
    John Petrucci hocam seninde yazın için çok teşekkürler gayet açık ve bilgilendirici olmuş.saol.

Kuleden aldığın anahtar yerde oturan adamı serbest bırakır. Rydell senden karısına ait bir sembolü bulmanı istiyor yani anahtarla işin yok.
    Eğer Tower of Latria Worl Tendency Pure White ise bu sembolu 3-2'deki ilk kulenin en üst katından devam eden merdivenlerin sonunda bulacaksın. Eğer değilse ki bende değil bu nedenle merdivenler ortasından bir yerinden kırık ve sonuna doğru devam edemiyorsun.
    Yurt The Silent Chef sana yardım edebilecek bir karakter değil. Eğer kurtardığın yerde kapışırsan muhtemelen ölme veya kuleden aşağıya düşme riskin var. Bence onu kurtar ve nexus'da kapışın. Zaten eninde sonunda kapışacaksın çünkü adamın mesleği suikastçılık. Eğer kapışma gecikirse nexus'daki NPC karakterleri öldürmeye başlayacak.

Oyundaki boss'lar zor değil. Hepsi ile kendisine has yöntemler ile döğüşmek gerekiyor. Oyunun ilginç yanı şu; yüksek level dahi olsanız en ufak bir konsantrasyon bozukluğunda en zayıf düşman tarafından bile öldürülebilecek olmanız.

• themehmetoner hocam teşekkürler.yerde oturanı serbest bıraktım adını hatırlamıorm şuan ama
    boss'lardan düşen taşlarla çok sağlam büyüler açtım ondan.dahasıda var.
    2mizin aynı sanırım çünkü benimde aynen öyle.geçemedim ordan.3-2'yi bitirdim.
    dediğin gibi zor değiller ama konsantrasyon çok önemli.bu yüzden herkes yatmadan oturmuyorum bu oyuna.

mana dolduran yüzüğü aldım bu arada

yurt konusunda şimdi oyuna girdim.bir phatom oyununza girdi dedi.adam önden koptu gitti.
    bana habire soul geliyor mesaj attım.birdaha attım.gene attım.öldür beni yoksaa.. diye bir cevap geldi.
    sonra ilerledim baktım yurt'un kafes boş bu phantom kişisi öldürmüş ama şimdi sen açıklayınca gördüm ki
    üzülcek bir durum yok themehmetoner teşekkürler..
    sonra o phatom'u öldürdüm
    ve evet abi ölmek cidden çok kolay ama body'yi geri alma taşı çok bol çıkıyor yoksa oyunun çoğu soul olarak geçicek.ben magic
    olduğum için mi bilmiyorum ama soul olunca canımın yarısından fazlası gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.