Bu adam ı hiç konuşan olmamış , sabriye kolay kolay formayı kaptırmaz , ileride çok iyi futbolcu olacak
Neden 1 yil kiraladi ki GS.. 2,3 yil takimda kalmaliydi
Adam sag bek oynamak istemiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen
Adam sag bek oynamak istemiyor
Haklısın. Ben defans oynamayı severim mesela, halı sahada orta sahaya, kanata falan koymak istiyorlar bazen hiç tat alamıyorum.
Kimse mevkisinin dışında oynamak istemez aslında.
Bu adam stoper yazacaktım. Yazmadan önce transfermarkte baktım yan mevkisi sağ bekmiş. Daha öncede varmıydı bu? Yoksa hamzanin madrid maçındaki denemesinden sonramı eklendi :D
quote:
Orijinalden alıntı: Nuno Gomes
Bu adam stoper yazacaktım. Yazmadan önce transfermarkte baktım yan mevkisi sağ bekmiş. Daha öncede varmıydı bu? Yoksa hamzanin madrid maçındaki denemesinden sonramı eklendi :D
Geçen sene bütün maçlarda stoper olarak oynamış. Yeni eklemişler sanırım.
Adam fizik oynanış olarak tam stopper chedjou ile Denayer i koy ortaya iyi birde sağbek al defans ateş gibi olur da işte bizim mal yönetim sağolsun
adamı bize defans oynasın diye verdiler biz kalktık sağ bek oynatıyoruz madem bu kadar sağbek ihtiyacın var transfer döneminde niye almadın be adam.
quote:
Orijinalden alıntı: ultralisan
Ocak ayında batirmazlarsa
Carole Chedjou Denayer Kevin.
Dörtlüsü ligin en iyi defansi olur.
Şuan eksikleri çok özellikle yaşındsan kaynaklı tecrübe eksikliği ortada ancak bu çıkışını bozmazsa 4-5 yıl içinde dünyanın en iyi defans oyuncuları arasında ilk beşte olacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: waynei
Verdiler de biz mi almadık kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: Sánchez
quote:
Alıntıları Göster
Bonservisini 10 milyona verirlerse iyidir. Geleceğin yıldızı olur. Defans tecrübe işidir. Bruma gibi ısındı, ısınacak, kıl oldu, tüy oldu gibi bahaneler üretmiyoruz. Adam daha ilk maçında taş gibi oynadı. Alışma süreci falan hikaye. Oynayan oynuyor arkadaş.
quote:
Orijinalden alıntı: Sánchez
quote:
Malum 30 m pound adam
quote:
Orijinalden alıntı: esenlik
Şuan eksikleri çok özellikle yaşındsan kaynaklı tecrübe eksikliği ortada ancak bu çıkışını bozmazsa 4-5 yıl içinde dünyanın en iyi defans oyuncuları arasında ilk beşte olacaktır
Sadece son iki maçı izleyen adam bu takımın en tecrübeli futbolcusu Denayer der
1 Ağustos 2014'te yan mevkii sol bek yazıyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: ultralisan
Ocak ayında batirmazlarsa
Carole Chedjou Denayer Kevin.
Dörtlüsü ligin en iyi defansi olur.
kevini orta sahaya uydurmazsak bu orta sahamızla daha cok mağlubiyet görürürz. Rodriguez ofansif çok iyi ama selçuk,bilal,rodriguez üçlüsünün defans sistemi çok kötü.
kevini orta sahaya uydurmazsak bu orta sahamızla daha cok mağlubiyet görürürz. Rodriguez ofansif çok iyi ama selçuk,bilal,rodriguez üçlüsünün defans sistemi çok kötü.
Hocam bir zahmet ocak ayında libero ve forvet alsınlar
quote:
Orijinalden alıntı: özcan35
Bonservisini 10 milyona verirlerse iyidir. Geleceğin yıldızı olur. Defans tecrübe işidir. Bruma gibi ısındı, ısınacak, kıl oldu, tüy oldu gibi bahaneler üretmiyoruz. Adam daha ilk maçında taş gibi oynadı. Alışma süreci falan hikaye. Oynayan oynuyor arkadaş.
city'nin paraya ihtiyacı yok geleceğin en iyi stoperlerinden birini adamlar satmaz hele ki 10 milyon gibi komik bir rakama hiç satmazlar,denayer'e şimdiden kompany'nin yerini alacak oyuncu gözüyle bakılıyor,biz markovic den siz de denayer'den ümidi kesin bu adamları yedirmezler
quote:
Orijinalden alıntı: mabovski
adamı bize defans oynasın diye verdiler biz kalktık sağ bek oynatıyoruz madem bu kadar sağbek ihtiyacın var transfer döneminde niye almadın be adam.
Sabri beyefendi yüzünden alınmadı.
Aynı Burak'ın yüzünden forvet alınmayışı gibi.
Ya da Bilal'in yüzünden Melo'nun yerine adam alınmayışı gibi.