Şimdi Ara

denemede karın guruldaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adminler silmez umarım :D son zamanlarda bi fobi oluştu arkadaşlar sessiz ortamlarda kütüphanede sınıfta denemede falan sürekli karnım gurulduyo pazartesi şansa en ön sırada oturmuştum 135 dk boyunca soğuk soğuk terledim çok kötü oldum sınıf inliyodu o kadar sesli çıkamıyodum da normalde yaptığımdan 20-25 net düşük geldi çok düzensiz yatıp kalkıyorum 1 gün 12 saat uyurum 1 gün 4 saat aç tok farketmiyo iki durumda da gurulduyo doktora gittim bir sürü tahlil yaptırdı bi şey çıkmadı strestendir dedi ne yapmayalım sizce ne ile beslensem geçer aranızda bu durumu yaşayan vardır illaki

• Kardeş dikkat et aynısı ben geçen sene yaşadım normalde de oluyodu tam gercek sınavdan bir gün once acile gittim çok koru şeyler yaşadım yemene içmeme giyinmeye dikkat et Allah gerçek sınavda yasatmasin öyle oldu mezuna kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cengo33 kullanıcısına yanıt
    normalde baya uzun süredir var aslında da bazı zamanlar çok artıyo çok kasıyo insanı ya bi de sınıf full kız
  • bendede oluyor. (tahminimce stresden) utanılacak bir şey yok. osurmadın ya. açım dersin geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 14 Ocak 2020; 21:59:42 >
  • ne zaman kütüphaneye gitsem karnım guruldardı kahvaltı yapmadigim için ve sanırım soğukta yolculuk etmekten
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    soğuğa yapıcak bi şey yok buz gibi bi yerde yaşıyorum da tok da gitsem aç da gitsem gurulduyo
  • Kardeşim aynı sıkıntıdan ben de geçen sene çok çektim mezuna kaldım bu sene.Çözümüm artık karnımı sıkan pantolonlarla değil de eşofman giyerek denemelere giriyorum.Ayrıca bende etkisini çok gösterdi her sabah yulaf yiyorum.Cidden hem normalde olması gerektiği gibi tuvalete çıkabiliyorum hem de o bağırsağımdaki seslerden kurtuldum.Bir de paket ürünlerden uzak durman gerekiyor.Ne zaman bir bisküvi yesem tekrardan bağırsaklarımda gurultular başlıyor ve tuvalete çıkana kadar sürüyor.Baktın yulafı denedin ve etkisini göstermedi her deneme öncesi 1 tatlı kaşığı türk kahvesini suyla yutabilirsin.Normalde bu ishalken iyi gelir ama ben deneme önceleri kahve içtiğimde yine bağırsaktaki seslerin azaldığını fark etmiştim.Bunun da şöyle bir sıkıntısı var tuvalete çıkamıyorsun.Umarım kısa sürede rahatlarsın çünkü nasıl bir illet olduğunu çekmeyenler bilmezler.Bana da ailem boşver önce sağlık, millet duysun, ne olacak gibi şeyler söylerlerdi ama durum öyle olmuyor,insan koca sınıfta o sessizlikte bir anda bağırsakların bağırınca çok utanıyor :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karın Ağrısı
    13 yıl önce açıldı
    Karın Ağrısı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    hocam her gün de aynı şey denilmiyo ya 1-2 gün olur dersin de her gün oluyo bu
  • Tokken de gurulduyorsa tek çaresi var umursamamak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene üniversite sınavında tam böyle bir şeye tanık oldum.Kitapçıklar dağtılıdı, sınav başladı tam arkamda bir kız oturuyordu.15 dk sonra çok sesli bir şekilde eski uçakların çalışırken ki çıkan sesine benzer bir ses arkamdan geldi .Kızcağız çıkan sesi bastırmak için kalemle daha sert bir şekilde çizikler atıyor ama nafile.Yani bu olay konsantrasyonumu fazla dağıtmadı ama kızın konsantrasyonu dağıldığı kesin.Sözüm o ki üniversite sınavına kadar bunu bir çare bulun yoksa başkalarından çok siz zarar görürsünüz.Ha rahat bir bireyseniz de kafaya takmassınız hiç ama başkalarının dikkati bozulabilir.
  • cengo33 kullanıcısına yanıt
    Valla ben de öyle ya ne illet bişey

• mezunumhüzünlüyüm M kullanıcısına yanıt
    ders çalışırken çay-kahveyle bisküvi yiyorum arada aileme bikaç sefer dedim şaka yaptım sandılar sonra bahane uyduruyosun falan dediler ben de açmadım bi daha konuyu stresin artırdığını da farkediyorum ama hani oyun oynarken film izlerken olmuyo ama kalabalık ve sessiz bi ortamda oluyo sonra döngüye giriyo ben guruldamasın diye strese girdikçe o iyice gurulduyo guruldadıkça yine strese giriyorum :D
  • yusuf2156 kullanıcısına yanıt
    tam beni anlatmışsın sayfaları değiştiriyorum sırayı gıcırdatıyorum kalemi yere falan atıyorum ama bitmiyo arkadaş 2 dk da bir geliyo çile resmen hiç rahat bi adam değilim yani o sesi hiç takmadan devam edemiyorum denemeye çözümünü de bulamıyorum onlarca ilaç kullandım hiçbiri işe yaramadı stresten başka bi sebebi yoktur diyo doktor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 14 Ocak 2020; 22:21:18 >
  • Mesajim bulunsun.

• aynı sıkıntı

• Hassas bağırsak sendromu. Bende de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YıllarGeçerTeemoKalır -- 14 Ocak 2020; 22:57:36 >
  • YıllarGeçerTeemoKalır Y kullanıcısına yanıt
    birsürü doktara gittim zaten kolonoskopi de yapıldım onda da bi şey çıkmadı ilaç verip yolluyolar o da bi işe yaramıyo
  • Ben dahiliyeye gittiğimde doktora anlatır anlatmaz sende hassas bağırsak var demişti. İlacı da işe yaradı bende. Verdiği ilacın adı Kreon.

• YıllarGeçerTeemoKalır Y kullanıcısına yanıt
    reçetesiz alınır mı yoksa doktora mı gitmem lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.