Şimdi Ara

Denemelerde Emin Olamama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Genelde tyt'de yorum ağırlıklı sorular yüzünden başıma gelen durum Ayt'dede arada oluyor Tyt türkçede bu his daha da artıyor çözdüğüm sorulardana emin olamıyorum işaret koyuyorum geri dönerim diye geri dönemiyorum çünkü çok fazla sorudan emin olamıyorum sınav çıkışı cevaplara bakınca genelde emin olamadıklarım doğru çıkıyor bu konuda ne yapmalıyım sizce böyle olan varmı?

• up
  • Yemin ederim ben ya 😞

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bunu yenen arkadaşlar nasıl yendi acaba
  • Bunun çaresi düzenli kitap okumak ancak 45 gün kalmışken olacak bir şey değil maalesef.
  • tabibitosan kullanıcısına yanıt
    Hocam sene başından beri düzenlii soru çözüyorum kitap çok okumasamda farklı şeyler okuyorum türkçeyle problemim yok hızlıda bitiriyorum sadece emin olamama hissinden kurtulmak istiyorum bazen panikletiyor cünkü
  • manifaturacı1121 M kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen stres kaynaklıdır o zaman. Netlerin şu an yeterliyse birkaç gün çalışmaya ara verip dinlendikten sonra çalışmak daha faydalı olabilir belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı zeki olma sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu durumun zirvesini sınav anında yaşadım ben. Özellikle türkcede çözdüğüm soruyu bir türlü geçemiyor dönüp kontrol ediyordum ki ciddi vakit kaybına sebep oldu. Belki 10 soruda durup yeniden çözdüm ama 5 yanlışım vardı. Demem o ki kendine güvenip sınava devam etmen her zaman daha iyi olacaktır hocam.

• Türkçe'de bilmiyorum da her soru çözdükten sonra cevaına bakmayın. Testi bitirin sonra bakın
  • Emin olmadığım sorular genelde yanlış çıkıyor bu daha kötü hocam

• Hocam aslında onu sayisal derslerde ara ara çok yapiyorumda türkçede zaten deneme atıyorum en son cevaplarina bakiyorum

• 10 soruda takılsan 10 boş olacağına 3 4 yanlışım olmasını yeğlerim,bi kaç denemede tereddüt etmeden ilerlersen duruma alışırsın
  • SCHİWERSKOPH kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam belkide denemelerde dönmeden çözmek daha iyi olacak çünkü her zaman dönme fırsatımız olamayabiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manifaturacı1121

Haklısınız hocam belkide denemelerde dönmeden çözmek daha iyi olacak çünkü her zaman dönme fırsatımız olamayabiliyor..
    2017 de dediğin gibi tüm sorularda tereddüt ederek yapmıştım geri dönücem diye matematikten 25 yapmıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.