Şimdi Ara

Denge Fen mi Apotemi Fen mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar seri halde Fen denemeleri yapmak istiyorum. Denge' de 9. denemelerden Apotemi' de ise 3. denemelerden sonrası boş. Süre de kısıtlı. Hangi yayın evinin hangi denemelerini yapmamı önerirsiniz. Farklı ders için farklı deneme önerierinizi de kabul edebilirim. Bu denemeleri yapanların görüşlerini bekliyorum.

• Beyler kimse deneme çözmüyor mu??
  • Hocam bence 1 ondan 1 ondan cozerek git. Hem daha fazla soru tipi görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim önerin için dostum. Ancak bazı denemeler matematikte gerçekten çok daha iyi idi. 8., 13, 15' den sonrakiler gibi. Burda da öyle bir durum var mı diye merak etmiştim.
  • kordon68 kullanıcısına yanıt
    Hocam dengeyi 1 aydan fazla oldu cozeli pek hatirlamiyorum. Ama apotemide son denemelerden başlamanı tavsiye ederim.

• Eyvallah hocam. Apotemi önerin için. Son bir soru. Gerçi hatırlamıyorum dedin ama belki bir fikrin vardır. Denge de gittikçe bir kolaylaşma oluyor mu? Yoksa aynı ayar mı hepsi?
  • Denge özellikle kimya ve biyolojide 12-13den sonra zorluyor netler yarıya düşüyor nerdeyse bi bak derim, apotemiyi ise geçen sene 118. olan arkadaşım çözüyodu memnundu gerçi her şeyi çözüyodu o denge fiziği ise bilemiyorum
  • ali.isik A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
    Hocam, arkadaşin dedigi gibi sonlara doğru agirlasiyordu.

• Yorumların ve önerin için çok teşekkür ederim dostum.
    Rica ederim kardeşim kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.