debizbank kredi kartim var. temmuz ayında yillik aidat olarak 135 tl aldi. kasim extresindende 135 tl aldi ne yapabilirim bu konuda yilda 2 kere yillik aidat mi odenirmiş |
denizbank yilda 2 kere aidat almasi
-
-
bu devirde aidat alan banka varsa bırakın kredi kartını almayın
-
Aynısı ben dahil dört kişinin de başına gelmiş çevremde duyduğum kadarıyla.
Bir yerden verip bir yerden alıyolar mı anlamadım..
-
Sıcak fırsatmış, hemen Denizbank kredi kartı alıyorum.
Teşekkürler bilgilendirme için.
-
Denizbank nedir ya ? -
Bunu demek için gelmiştim -
-
Bence de hata var gibi. -
100 tane almak istiyorum ama sıcaktan elim yandı. Fırsat için teşekkürler -
kaybetmemekte bir firsattir kardeş. cebine giren 270 tl ile cikmayan 270 tl ayni seydir
-
Bonus flexi alın aidat ödemeyin, birçok site 3-6 arası taksit yapıyor zaten.
-
Bu sicak firsat mi gereksiz adam .. dogru yerde acsana konunu, senin sikayetlerini siralayacagin yer mi sicak firsatlar bolumu -
hemen bddk' yazın e devlet üzerinden ve bu konuyu silin. -
O zaman Trendyol bana eksik ürün gönderdi kaybetmemek te fırsattır diye burada konu açayım, öbürü gelsin; yüklediği programdan faturasına üyelik yansıtmışlar; o da konu açsın.. hani kaybetmemek de fırsattır ya..
Bi başkası gelsin, doğalgaz zammına başlık açsın, kaybetmemek fırsatsa..
Elektrik faturası ağırlama temsil bedeline de sıcak fırsat açılsın...
Oooh ne ala zihniyet ... -
arkadaşı 5 günlüğüne şutlayalim lütfen. 5 gün sıcak fırsatlara girmemek de fırsattir, para cebinde kalır.quote:
Orijinalden alıntı: cihanalickaybetmemekte bir firsattir kardeş. cebine giren 270 tl ile cikmayan 270 tl ayni seydir
-
o zmn herkes dikkat çeksin diye sıcak fırsatlarda paylaşsın siz bilerek yapmışsınız o nedenle umarım sıcak fırsatlara bir daha konu açmanız engellenir.
-
Kontrol yok, aktif moderator ve admin yok ama bunlardan onemlisi bu tiplere cevap yazan bir zihniyet var. bu surdugu surece bu tarz adamlardan kurtulamayacagiz
-
linç başlamış.
-
bi tekme de sen vur hocamquote:
Orijinalden alıntı: Prof.Matematiklinç başlamış.
-
135tl! Yıllık, hesap kitap yapmadan, 150üstü bonus kazanmıyorsanız, kazıklanıyorsunuz!
kaybetmemekte bir firsattir kardeş. cebine giren 270 tl ile cikmayan 270 tl ayni seydir |
Sıcak fırsatmış, hemen Denizbank kredi kartı alıyorum. Teşekkürler bilgilendirme için. |
bu devirde aidat alan banka varsa bırakın kredi kartını almayın |
|
Denizbank nedir ya ?
|
Benzer içerikler
- hepsipay fatura ödeme
- enpara youtube premium
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- cyber monday
- telegram indirim kanalları
- hepsiburada hisse yorum
- bim yazıcı
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X