Şimdi Ara

Denizcilik Meslek Lisesi Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9.sınıfım ve seneye gemi güverte bölümüne gitmek istiyorum. Bilen varsa söylesin lütfen ne dersler vardır? stajda ne yapılır? vb.

• Güzeldir.Ben İzmir - Göztepe Anadolu Meslek Lisesi - Denizcilik Bölümündeyim. Stajlarda tekne - gemi - vapur gibi yerlerde calısabiliosun bunlardan en rahat olanı vapur. Eğer imkanın varsa geç derim ama ilerde dogru düzgün sosyal hayatın olmuyo diyorlar bende biraz kıllanıyorum bu durumdan Ama genel olarak güzel meslek parasıda iyi diğer mesleklere göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iLoveBeeR

Güzeldir.Ben İzmir - Göztepe Anadolu Meslek Lisesi - Denizcilik Bölümündeyim. Stajlarda tekne - gemi - vapur gibi yerlerde calısabiliosun bunlardan en rahat olanı vapur. Eğer imkanın varsa geç derim ama ilerde dogru düzgün sosyal hayatın olmuyo diyorlar bende biraz kıllanıyorum bu durumdan Ama genel olarak güzel meslek parasıda iyi diğer mesleklere göre.

ben bu yıl göztepedeki denizcilik bölümüne giricem neler yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

• Valla bu sene onlarin konferans salonuna gittik(Ziya Kalkavan`in) bizim okuldaki kizlara uzayli gibi bakiyorlardi.O acidan tavsiye etmiyorum ama kendi bilecegin is
  • yaa ben kararımı verdim hem neden öyle bakıyolar ki ? uzaydan falan gelmedi kızlar ?
  • Mesajini yazip silen genc,okullarinda kiz olmadigi icn bakiyorlar
  • 1.si ben mesajımı falan silmedim 2.si mülakatları hakkında bilgi verir misiniz?
  • Liseye zaten başlamışsın, anadolu lisesi kapsamında olan bu okula nasıl giriş yapacaksın ki? Yoksa zaten o okulda mısın, mesajından tam anlaşılmıyor.

Ama şöyle söyleyim ki o yaşta meslek kararı vermek aşırı acemice bir şey olur eğer girmediysen okula.
  • ben daha 8. sınıfı bitirdim ve İzmir Göztepe Anadolu Meslek Lisesi Denizcilik Bölümüne girmek istiyorum mülakatları hakkında da bilgi edinmek istiyorum
  • Oglum mesajimi silmedim diyorsun mulakat soruyorsun ama bende gozukmuyorsun ne is?
  • ben oğlan değilim kızım ayrıca sorun sende mesajımı niye siliyim ki ben diğer kişiler görebildiğine göre sorun sendedir
  • Ziya Kalkavan'da okuyorum, eğer danışmak istediğin bir konu olursa özel mesaja gelebilirsiniz hocam
  • Bende yeni liseye geçiyorum denizcilik lisesini puanım tutuyor ama liseyi denizcilik bölümünde okursam üniversitede 'de aynen o şekilde mi devam etmek zorundayım ,liseden sonra polis meslek yüksek okuluna gitcem liseyi denizci olarak okusam sıkıntı olurmu ? bilen varsa lütfen cevap yazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa28 -- 4 Temmuz 2015; 18:15:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.