Şimdi Ara

DEPO Yarıyı Geçtikten Sonra CART Diye Bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • depo 1/1 den 1/2 ye 15 gün civarında geliyor fakat 1/2 den sonra 6-7 günde dibe vuruyor psikolojik mi bilmiyorum ama her seferinde böyle olduğunu farkettim.

araç clio-4 1.2 motor 120 hp EDC benzin.

şehiriçi kullanım normal

benden başka böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba ?

edit: sanırım herkeste böyleymiş aşağı yukarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue spirit -- 1 Mart 2014; 23:11:47 >

• Uzun yolda da dediğin gibi olur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deponun son yarisi her zaman cabuk biter ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı araçlarda ilk yarı, bazı araçlarda son yarı çabuk bitebilir.
    Bu da aracın deposunun dikdörtgen veya kare şeklinde olmamasından kaynaklıdır.

Korkulacak bir şey yok.
  • Her arabada öyle. Bende de depo doluyken yarılandıgında 500 km yapmıs oluyorum. Daha sonra ısık yandıgı zaman ki yarıda 300 350 km. Sıkıntı yok yani.

• Reno araçlarda hep böyledir, aracı fuşleyin 100-120km yol yapın ibre oynamıyor sonrasında çaat diye düşmeye başlıyor ve aslında yarıyı gösterdiğinde aracınızda %35-40lık yakıt kalmış oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Reno araçlarda hep böyledir, aracı fuşleyin 100-120km yol yapın ibre oynamıyor sonrasında çaat diye düşmeye başlıyor ve aslında yarıyı gösterdiğinde aracınızda %35-40lık yakıt kalmış oluyor

aynen öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merak etme benim sandero stepway dede aynı. Sen bir depo ile yaptığın kilometreye bak.
  • Genelde böyle..
    Bende 200km sonra fullden aşağı dusmeye basliyor.. yariya kadar normal; sonrasinda ise hizla dusuyor ibre

• quote:

Orijinalden alıntı: blue spirit

depo 1/1 den 1/2 ye 15 gün civarında geliyor fakat 1/2 den sonra 6-7 günde dibe vuruyor psikolojik mi bilmiyorum ama her seferinde böyle olduğunu farkettim.

araç clio-4 1.2 motor 120 hp EDC benzin.

şehiriçi kullanım normal

benden başka böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba ?

edit: sanırım herkeste böyleymiş aşağı yukarı

1 depo ile kaç km gidiyorsunuz?

• Bende clio vardi ayni sorun basima geldi. Benzin pompasi sokuldu benzin gostergesine bilgiyi gosteren birsey var siyah plastik doldurunca yukari cikio azaldikca inio. Ben hep ceyrek depo civari kullanirdim orada ine cika plastik asinmis.. degistirdiler duzeldi.

• 2012 model polodada öyle 350km de bir tık düşüyor yarıdan sonra çok hızlı düşmeye başlıyor
  • benim getz'de de durum aynı. depoyu fullemem 187 lira tutarken 100 tl'ye yarı depo alıyor. yani 1/2 si 100 tl'ye dolarken geri kalanı 87 tl'ye doluyor demek ki depoyu fulleyebilen zengin arkadaşlara bakın o kadar yol gittiniz daha yarı depo bile olmadı ya da faqirlere "senin araba neyine bak hep depo boş her hafta 50 tl'lik alıyorsun yine bitiyor" mesajı vermek isteniyor olabilr. :))
  • Benim leonda da böyle.16 adet çizgi var.İlk çizgi uzun yolda 150 km de bitiyor sonrası hooop diye düşüyor...Mantıken 2400 km de bitmesi gerekiyor deponun ama uzun yolda 1000 km gibi bitiyor...
  • 2011 jazz var durum aynı. hatta hesaplarıma göre ilk yarı 20 litre ikinci yarı 15 litre
  • Çeşitli marka model araçlarım oldu hepsinin benzin ibresi aynı şekildeydi hep ikinci yarı çabuk biterdi heleki çeyrek...

Keşke şu yol bilgisayarlarında tam olarak kaç lt kaldıgını yazsa depoda.
  • benim broadwayde çeyrek depoyla 300 km yapmışlğımız var ama menzil 700
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.