< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (20. sayfa)
-
-
Rize gene sallandı bugün baya hissettirtirdi kendini
-
twitterını takip ediyorum ama görmemiştim. Bakarım naci hocam'a da.
-
şu deprem gibi acı bir olayın yaşandığı zamanda bile herşeyi siyasete alet ediyorsunuz. olayı nasıl Recep Tayyip Erdoğan' a nasıl getirdiniz, nasıl bağladanız inanamıyorum gerçekten.. neyse herkese geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 6 Şubat 2023; 15:18:28 > -
Galiba deprem bölgesinde yaşıyorsun. Çok geçmiş olsun. Aklimiz depremi tüm hissedenlerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En büyük korkum ölü fay hatlarını da canlandırması. İşte o zaman Türkiye depremi olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 6 Şubat 2023; 16:8:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
HAARP ödemiştir kardeşim, dış mihrakların oyunu.
-
Teşekkürler bize bişey olmadı ama aşağı tarafın durumu hiç iyi değil. Yardım için yola çıkmıştım jandarma izin vermedi yolları meşgul etmeyin diye. Şimdilik izliyoruz. Acil yardım çağrısı olursa tetikte bekliyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Starlink iletişim uyduları neden istenmiyor? Amaç ne? Bu uydular bugün işe yaramayacak da ne zaman işe yarayacak? Elon Musk bu uyduları ABD için değil insanlık için hizmete sundu. Tüm gezegeni kapsıyor. Uydular zaten tepemizde. Elon Musk dekoderleri ve çanakları gönderecek.
Decoder ve çanağa gerek yok, Ip14 Pro ve Ip14 PM direkt bağlanabiliyor…
Depremden etkilenen herkese geçmiş olsun, yakınlarını kaybedenlerin başı sağolsun, sabır ve metanet diliyorum...
Deprem bölgesinden yaklaşık 900 km ötede Denizli'de henüz uyumamış oğlum da depremi hissetmiş bizi de uyandırdı ve vahim durumu sabah 4:30 dan beri takip ediyoruz. Diyarbakır'da yakınlarımızla da irtibat halinde olduk.
Ben ömrü hayatımda bu derece bir felaket görmedim duymadım, arka arkaya 8 e yakın şiddette depremler ve 6 üzeri artçılar...
Umarım enkaz altındaki sağ olanlara bi an önce ulaşılır ve kurtarılır diyeceğim de....
Depremin çok geniş alandaki etkisinden dolayı ekiplerin yeterli olmaması ve yetişememesinden bir kurtaramama felaketine umarım dönüşmez.
-
hangi uygulama veya web sitesi bu hocam
-
Starlink’in teklifini kaynaklarımız yeterli diyerek reddettiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilime ve bilimsel verilere kulak tıkayınca böyle oluyor...
Bu havaalanının yer seçiminde sonucun böyle olacağı bilinen bir şeydi...
Zamanında bas bas bağırılmış...
Hatay Havaalanının Jeomorfolojik Özellikler ve Doğal Risk Açısından Değerlendirilmesi (2010)
www.academia.eduHatay Havaalanının Jeomorfolojik Özellikler ve Doğal Risk Açısından Değerlendirilmesihttps://www.academia.edu/3073773/Hatay_Havaalan%C4%B1n%C4%B1n_Jeomorfolojik_%C3%96zellikler_ve_Do%C4%9Fal_Risk_A%C3%A7%C4%B1s%C4%B1ndan_De%C4%9Ferlendirilmesi
-
Yıkılınca tekrar yapılması gerekiyor ya abi, bence o kısmı ile daha çok ilgililer.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maraş depremini Çorum’dan biz bile ne kadar çok hissettik, oradakiler Allah bilir nasıl hissettiler, Allah yardımcıları olsun .
Depremden önce gün boyu Maraş’ta 4 ve 5 şiddwtlerinde bir çok deprem olmuş.
deprem.afad.gov.trhttps://deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html
Arkadaşlar, bu son fay kırılmasıyla doğru ülkenin batısına doğru bir şeyler olabileceği söylenmiş. Doğruluğu güvenilir mi bir şeyler gören var mı? İzmir, İstanbul ve Ankara başlıca denilmişte.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X