Evet normalde her haberde drone görüntüleri kullanılır daha tam geniş açılı şehirlerin durumunu göremedik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (18. sayfa)
-
-
Söylenti değil gerçek:
Nicola Tesla bunu 100 yıl önce keşfetti; ultrason dalgaları atmosferik olayları etkileyebildiği gibi deprem de oluşturulabiliyordu.
2006 yılında Katar Çölü’ nde sel görülmesi olayı resmi kayıtlarda HAARP’ dır…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu haarp vs mümkün olmadığını düşünüyorum ama bu da kaçta kaç ihtimal artık bilemiyorum ya Allah herkesin yardımcısı olsun.
-
texas da yakın dönemde tarihin en büyük kış felaketlerinden birini yaşadı
ben bu elemanların iklimi etkileyebilceğini
yani etksini güçlendirebileceğini ya da olmadık hava olaylarını tetikleyebileceğini düşünüyorum HAARP denilen ekipman yardımı ile
ama deprem olayına pek inanmıyorum çok zor yav
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 6 Şubat 2023; 14:30:13 > -
Niye kuranda allah biz yaptık diyor depremleri.dinsizmisiniz.japonyada hergün deprem oluyor haarp mı
Dünya’ da ilginç şeyler oluyor:
Doğu Sahili’ nde Çin casus balonu düşürüldü. Bu haberi Birleşik Devletlerde defalarca izletiyorlar…
harp sistemi hakkında düşünceniz nedir hocam depremler üzerinde etkisi var deniliyor ama ben sadece meteorolojik olarak etkisi var diye biliyorum
-
Adamlar Milyar dolarlar harcıyor ekonomik krize sürükleniyor birbirleriyle rekabet ederken Hatta Savaşa giriyorlar. Bu Haarp hiç ortalıkta yok.
Madem böyle bi teknolojisi var. E bu gelişmiş ülkelerde PARAGÖZ Çıkarcı Kapitalist sistemin Tillahı- Para kaybetmektense İnsan kaybetmeyi Göze alan ülkeler.
Haarpı Sorun yaşadıgı ülkede kullansalar Hem milyarlarca dolar ceplerinde kalıcak. Hem Sorunlu oldugu ülkenin Ekonomisini bitirip kendisi Dahada zenginleşecek Ama yapmıyor gidiyor Zaten Çalıştıgını bildigi bir teknolojiyi olmayacak yerlerde deneyip duruyor ha?
Misal Haarpı Niye İstanbul-Ankara-izmir-Antalya-Bodrum üstünde kullanmıyorlar? Sonuçta Bizimlede Rekabet halindeler.
Çalıştır Haarpı Antalyada Yık geç heryeri Türkiyeyi ekonomik olarak çökertmiş olursun zaten?
Bu Haarpı niye hiç Fransada ingilterede almanyada amerikada İtalyada falan görmüyoruz duymuyoruz?
Bunlar birbirleriyle DOST ülkelermi?
Haarpa inanan- A haberde söylenenlerede inanır. Aynı şey! Depremide Dış GUJLERE BAGLADIKMI üff burdanda Magdruiyet Loading..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 6 Şubat 2023; 14:40:39 >
-
Sallama ekibi gelmiş.
Ya arkadaş gidin başke yerde saçmalayın hadi. Millet canıyla uğraşıyor haarp vs miş.
-
Forumda sayfalarca konusu vardı; Sibirya’ nın ücra bir köşesinde büyük bir radarın 80’ li yıllardan beri yayın yaptığı.
Aslında bu yayın HAARP kalkanıdır ve gelen HAARP dalgalarını pasifize eder.
Bir zamanlar kısa dalga radyodan Sovyet şifreli yayınlarını takip ederdim, hatta yayına cevap verebilmek için radyoya teypten söktüğüm mikrofonu bağlamıştım. Çocukça merak…
Adana da ilk depremden sonra eve geçmiştik abimle sonra 2. deprem oldu merkez üssü olmamasına rağmen fenaydı...
bilmiyorum, ben sadece insan eliyle deprem tetiklenebilir dedim. Yazan kişi bu kadar enerjiyi nasıl çıkartacan falan demiş ben bunu düzelttim. Enerjiyi fay çıkarıyor, sen sadece tetikliyorsun dedim.
harrp nedir, ne değildir hiç bilmiyorum.
starlink'i devreye soksunlar işe yarayacaksa. İletişimde sıkıntı olduğu belli.
-
Herkes ücretsiz kullanırken Bizim internet ve Mobil hatlara +30TL Starlink bedeli eklenir. Millet isyan eder.
-
Geçmiş olsun.. Depreme karşı çok çaresiziz maalesef.
-
Çok çok fena. 5 dk geçmeden yeni bir artçı oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese geçmiş olsun. Maalesef çok çok kötü bir gün ülkemiz için. Çok üzücü.
Kahramanmaraş Elbistan'da olan 7,6'lık depremi Bolu'dan ben de hissettim. TV'de canlı yayında deprem olurken aynı anda ben de hissettim. Korkuttu gerçekten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uçuyor ama başka be işe yarıyor bilinmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X