Şimdi Ara

Derbi DH 2.0 Motorlu Dağ Bisikleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın köyde fındık zamanı bahçede çok yoruluyoruz ve pişiyoruz malum havada sıcak oluyor.

Motor almak yerine farkımız olsun dedim Derbi DH 2.0 keşfettim.

Önerileriniz nelerdir, merak ediyorum.

Burasıda sitesi...

http://www.derbi.com/int/index.php?option=com_content&task=view&id=146&Itemid=283

• Valla derbi her zaman gönülleri fetheden birkaç markadan biridir gözümde. Sitede görmüştüm baktığım bir ara da TR de var mı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 16 Nisan 2010; 0:16:42 >
  • Adını birisine söylediğimde donup kalıyor. Neymiş o diyorlar, o yüzden daha siparişini veremedim.

Almanya'da akraba var. Oradan kargo ile gönderecek, sipariş verdiğimde...
  • Kargo ile göndersin de alette yakıtla çalışan 4t 100cc lik motor var sonuçta. Gümrükte problem çıkar kesin. (Büyük ihtimal de herhangi bir motorlu araç ithalinde ne isteniyorsa kaktırırlar. Zaten motosikletten farkı neredeyse yok bunun) Yoksa şahane bir alet. Arkadaş fercoya soracağım dedi istanbulda şu an bakalım... Almanya da ne kadarmış? Konsept bike falan diyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 17 Nisan 2010; 3:15:40 >
  • Ne kadarmış almanya fiyatı
  • Mesajları gördükten sonra, bir saat önce görüştüm. Ben ona sadece alıcağımdan bahsettim, piyasada daha sorup, soruşturmamış akşama bir yerere sorar seni arıcam dedi. Şimdilik haber bekliyoruz.

Motorcu bir abiyle görüştüm, resimlerini gösterdim. Alma dedi, kullanışlı Scooter tavsiye etti. Derbi sitesinde iyice dolaştım ve scooter tarzındaki motorlarıda çok hoşuma gitti, modifiyeli gibi sanki...

Bunun üzerine Sahibinden.com'da araştırmaya başladım.

http://www.sahibinden.com/fuzemi_satiyorum_yaza_hazir-59WQQaXQQ23557511WQQpXQQdisplayitem

Bu ilanda takıldım, böyle birşey almayı planlıyorum.

Diğer ilanlar;

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=derbi&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=8088&c=8088&sKlasik=1&b[page]=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karışma Bende -- 17 Nisan 2010; 16:27:32 >

• Markada bir değişiklik yok motor Derbi'nin ürünüdür. Birde fotoğraf ekliyorum.

Düşünceleriniz neler...?
  • hocam motosiklet güzel fakat bu fiyata scooter alırsın sonra hemen sıkılırsın. bence vitesli modellere bak. bir süre sonra altındaki alet nekadar güzel olursa olsun scooter sıkıyor...
  • Ayrıca köyde scooter kullanmak yerine vitesli kullanmak çok daha zevkli olur.

Bu fiyata yamaha xt125r veya xt125x bakabilirsin köyde çok daha zevkli.
  • Gp1 250 şahane bir scooter. Seri ve malzeme kalitesi üst düzeyde bir motor. Eğer bu tip seri ve malzeme kalitesi üst düzeyde scooter alırsanız sıkmaz. İleride belki motor hacmi az gelmeye başlar o zaman bakarsınız scooter ile devam edip etmeyeceğinize. Ancak hem motor açısından hem de sizin açınızdan bakarsak bu makina daha çok asfalt tipi. O nedenle scooter bakıyorsanız bws köy yolları için birebir alet. Temizinden bir tane bulursanız hem çok eğlenirsiniz hem de sizi üzmez.
  • Köyün yolu normal asfalt olduğu için GP1 250 nin sorun çıkaracağını sanmıyorum. Ayrıca motor konusunda çok fazla tecrübem yok sadece bir kaç kez kullandım, bu acemilikle vitesli almak istemiyorum.
  • Asfalt ise gp1 250 ile çok eğlenirsin..
  • Bunu inanılmaz beğendim, İstanbul'da da kullanmayı düşünüyorum. Yazında kasaya atarak köye götürmeyi planlıyorum.

İlgilendiğiniz için teşekkürler.
  • Köyde zor yüyür o alet. köyde kullanacaksan commuter tarzı bişeyler al.
  • DERBI malzeme kalitesi dayanıklılığı ve özelliklede estetiğini en çok takdir ettiğim 2-3 markadan birisi.. ama pek bilinmiyor trde.. sadece hastası alıyor. senin bisikleti ilk kez görüyorum. ancak yurt dısı fiyatları 3000eurodan baslıyormus.. biraz arastırdımda.. motorlu tasıtlara tabi olacagından gümrükten gelirken ttr trafigine tescilli ise 1500avro civarı daha ödersin. eger tc tescil kitabında yeri yoksa ruhsat bile alamayabilirsin.. birde dagda tasta bi sorun olsa canın sıkılmazmı? kararı vvermissin saygı duyuyoyrum. güzel makine.. insallah alırsın bizde bir incelemesini okuruz senden..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.