Şimdi Ara

Derdiniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Başakşehir maçının tamamını izledim. Bir kere geldiler ve bir gol attılar. Onu da Adebayor denen sahtekarın topu eliyle önüne almasıyla oldu.

Buradakilere sorsak Avcı taktik dehadır. Ama Avcı bizim TD olsa ve şu maçı izleyip 1 puan alsak etmediğiniz hakaret kalmaz adama. Ama Başakşehir'de iken o bir taktik deha! Ben bu Başakşehir'i izlerken Bülent Uygun'un Sivasspor'unu anımsıyorum. (Sistemsel olarak değil, seyir zevki) Çok sıkıcı maçlar, duran toplardan goller, yan pas geri pas, pas ha pas. Adamın sistemi duran toplar ve hızlı çıkılan kontraataklara kurulu.

5-1 yenildiğimiz maçın istatistikleri: İstatistikleri: Başakşehir-Galatasaray
    %45 Topla Oynama %55
    6 Toplam Şut 16
    5 İsabetli Şut 5
    316 Başarılı Paslar 406
    %77 Pas Başarı(%) %82
    4 Korner 5
    2/10 Orta 8/23
    10 Faul 9
    3 Ofsayt 2

Adamlara ezildiğimiz tek istatistik gol sayısı. O maçın hakkı asla 5-1 değildi. 1-0 ya da 2-1 yenilsek yine tamam, ama şu skora bakıp Tudor'u ezmeye çalışmak haksızlıktır kardeşim.

Her zaman Terim'den başka başaı getiren yok diye dövünür durursunuz. Ama Tudor gibi keyif veren bir futbolu oynatan adama sabretmezsiniz. Ki bu takım kurulalı daha aylar oldu. Doğru dürüst beraber oynama ve pekişme dönemi bile olmadı.

Hamza şampiyon olurken "biz şampiyon olmak değil keyifli futbol istiyoruz kardeşim" diyordunuz. Şimdi keyifli futbol geldi. Ama hala bik bik de bik. Derdiniz ne birader? Saçma sapan derbi istatistikleri ile lider adamı mı kovacaksınız? Böyle taraftar değil böyle Youtube özet izleyicisi bile olmaz. Ayıp be.

• Gitsin diyenler tipik vizyonsuz taraftar kesimi.

3 ayda bir teknik direktör degissin isterler.

2 maç kaybetsin adamın teknik direktör olamayacağına karar verirler.

Fatih terim gibi son yıllarını basarisizlikla dolu olan, para için çırpınan adamı isterler.

Hamza gibi td lükle alakası olmayan adam onlar için hocadır.
  • Aynen katılıyorum. Kimse Şenol ve Apoyu eleştirmiyor basın özellikle tudora vurmak için fırsat kolluyor , aykutta yeri geliyor çok eleştiriliyor. Özellikle şenol güneş her hafta muhabirleri itin ....ne sokuyor kimse gık demiyor.
  • Tudor büyük maçları oynayamıyor. Ne kadar zor maç varsa kaybetti. Kaybetmeyi gec aynı zamanda bu maçlara sacma sapan taktiklerle çıkıp leş gibi top oynatıyor.Bir tek Bursa maçını aldı o da hasbelkader kumar oynadı tuttu. Geri kalan maçları sıradan bir antrenör de kazanırdı. Ne yapalım böyle teknik direktörü ? Bu sene şampiyon olursak oyuncuların bireysel çabasıyla oluruz. Tudor er geç gidecek. Hatta bjkye yenilirsek gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Tudor büyük maçları oynayamıyor. Ne kadar zor maç varsa kaybetti. Kaybetmeyi gec aynı zamanda bu maçlara sacma sapan taktiklerle çıkıp leş gibi top oynatıyor.Bir tek Bursa maçını aldı o da hasbelkader kumar oynadı tuttu. Geri kalan maçları sıradan bir antrenör de kazanırdı. Ne yapalım böyle teknik direktörü ? Bu sene şampiyon olursak oyuncuların bireysel çabasıyla oluruz. Tudor er geç gidecek. Hatta bjkye yenilirsek gidiyor.

Derbileri kazanan şampiyon olmuyor. Büyük maçları da eksiksiz kazansa herif zaten namağlup şampiyon olur. Az sabır gösterin be, adam daha takımı kuralı 3 ay oldu la 3 yazıyla üç
  • Başakşehir'i bırakıp kendimize bakalım. Tudor kazanmak için hiçbirşey yapmadı. Gol dışında neredeyse pozisyonumuz yok. Oldukça pasif bir oyun oynadık. Üstelik şu Kayseri'nin ezdiği Başakşehir'e karşı. Kazanmak için mücadele edip kaybetsek zaten kimse birşey demez. Ama hiçbirşey oynamadan kaybettiğimiz için Tudor tabii ki eleştiriliyor doğal ve haklı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 27 Kasım 2017; 22:15:42 >
  • YazıYorum kullanıcısına yanıt
    Önemli olan yenilmesi de değil saçma sapan hatalar yaparak yenilmesi. Herkesin 6-7 salladığı trabzona karşi pozisyona giremeden yeniliyoruz. Diğer büyük maçlarda aynı cılız ataklar leş futbol. Yönetim kulağını çekmese hala içi geçmiş 3-5-2 sistemine devam edecekti. Zaten iş bizim sabrımıza da bakmıyor bu saatten sonra. Bjkye yenildiği an Akhisar maçına başka antrenörle çıkıyoruz.

• quote:

Önemli olan yenilmesi de değil saçma sapan hatalar yaparak yenilmesi. Herkesin 6-7 salladığı trabzona karşi pozisyona giremeden yeniliyoruz. Diğer büyük maçlarda aynı cılız ataklar leş futbol. Yönetim kulağını çekmese hala içi geçmiş 3-5-2 sistemine devam edecekti. Zaten iş bizim sabrımıza da bakmıyor bu saatten sonra. Bjkye yenildiği an Akhisar maçına başka antrenörle çıkıyoruz.

Hamza ile çıkarız büyük ihtimal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Ne yapıyorsunuz?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gitsin diyenlerin istediği adam Hamza, başka yorum yapmaya gerek var mı?
  • Başakşehir maçı tam komedi 5 şut ve yediğimiz 5 gol eğer maç 2-1 iken saçma sapan bir gol yemesek beraberlikle veya galibiyetle çok rahat çıkabilirdik tamamen şanssızlık.

• Yahu takımın en iyi yapması gereken şey defansken hala çatır çatır duran toptan gol yiyor takım sonra derdiniz nedir diyorsunuz?

Beyler neyin kafasını yaşıyorsunuz? Adam oyuna müdahale etmek için bekledi.Dakika 55, oyunu 2-1 e getiriyorsun ama Rodrigues kenarda bekliyor.

Lato nun kanadı otoban olmuş, defans arkasına birileri sarkıp duruyor, madem bu kadar seviyorsun dönsene 3-5-2 varyasyonuna.Tek değişiklikle dönebilirdi rahatlıkla dönmedi.Tutturdu bi sol kanatta Tolga diye.

Hadi Rodrigues geri gelmez diyelim, Linnes hamlesi çok mu zordu? Ahmet Çalık ile Denayer öndeki 2li olacak,Maicon sweeper pozisyonuna geçecekti ve o üçlü çakılı kalacaktı.

ÇOK MU ZOR BUNU YAPMAK?

Evet derdim var
  • "Göze hoş gelen futbol" başka bir kavram; "çok koşan, çok basan" apayrı bir kavram.

Bu adam atletik futbol oynatıyor. Ancak gol atmayınca maç kazanmayınca bunun bir anlamı yok. Karşı takım "kalite" olarak daha iyi olursa senin çok koşmanın bir anlamı yok.

Tudor zihniyetiyle 1000 maç oynasak Başakşehir bizi 100 defa yenerdi...
  • Yav anlatamazsın bu Galatasaraylı geçinen aslında Galatasaray düşmanı olanlara. Tudor düşmanlığı had safhada adamlar a spor ntv spor izleyip gelip oradaki şaklaban Galatasaray düşmanı yorumcuların gazına gelip onların ağzıyla konuşuyorlar..

• takım lider ve bu takımı tudor kurdu. gs için işler yolunda. bırakın sezon sonuna kadar adam istediği gibi yönetsin takımı. en azından bunu hak etti. şampiyon olursanız zaten sıkıntı yok. olamazsanız da gereği yapılır zaten. şu aşamada gs taraftarının tepkisi çok saçma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

takım lider ve bu takımı tudor kurdu. gs için işler yolunda. bırakın sezon sonuna kadar adam istediği gibi yönetsin takımı. en azından bunu hak etti. şampiyon olursanız zaten sıkıntı yok. olamazsanız da gereği yapılır zaten. şu aşamada gs taraftarının tepkisi çok saçma.

Şampiyon olsa bile gitsin diyolar . Adam lider ama adama gram saygı yok. Yedekler çöp. 11 dışında adam koyamazsın oyuna. Şu rezillikle bu adam 1. devam ediyosa ilk haftadan beri, saygı duyacaksın. Eleştirilerinin dozu olacak. Gidipte lider adama istifa et demek ne

Bizim taraftarımız afedersiniz ama dansöz gibi kıvırıyor. Dün dediğiyle bugün dediği tutmayan 2. taraftar topluluğuyuz. 1. sırada Beşiktaşlılar var

• Gitsin diyenler tipik vizyonsuz taraftar kesimi.

3 ayda bir teknik direktör degissin isterler.

2 maç kaybetsin adamın teknik direktör olamayacağına karar verirler.

Fatih terim gibi son yıllarını basarisizlikla dolu olan, para için çırpınan adamı isterler.

Hamza gibi td lükle alakası olmayan adam onlar için hocadır.

• Kardeşim dün Kayseri-Başakşehir maçını izledin mi? Kayseripor 3 tane ofansif orta saha ile çıktı maça. Sağ açık sol açık ve on numara. Hepsi de ileriyi düşünen, hızlı ve tam ofans oyuncuları. Ve iki önlibero ile oynadılar. Sonuç olarak Başakşehir'e verdikleri pozisyon sayısı 0 (yazıyla sıfır). Tek isabetli şut var onu da herkes gördü zaten kolla atılan gol. Peki neden böyle oldu? Çünkü Sumudica'nın takımı oyunun her alanında doğru olanı yaptı ve tam oynaması gerektiği şekilde oynadı.

Peki Tudor ne yaptı? Sahaya 3 tane önlibero ile çıktı sözde orta sahayı sağlam tutup rakibe alan bırakmayacaktı pres yapacaktı falan filan. Sonuç olarak bir ton pozisyon verdi. Topla oynama yüzdesi hikaye. Başakşehir 26. dakikadan maçın sonuna kadar önde olan taraftı. Topu G.saray'a verdiler sonra canları sıkıldıkça gelip gol attılar. Canları sıkıldıkça gelip gol attılar. 5 isabetli şut çektiler 5 gol oldu. 10 tane çekseler ne olacaktı hiç düşündünüz mü? Allah korudu resmen.

Dua edin Başak'ta Emre ve Mahmut yoktu. 2 tane yedek oyuncuyla orta sahayı sürklase ettiler. Tolga, ndiaye, fernando muhteşem üçlüsü ile nal topladık resmen. Her atak gol olur mu arkadaş? Dahası senin asıl sorunun rakip kaleye gidememek iken sahaya eren ve gomis gibi iki tane ağır ve aynı tip sayılabilecek forvetle çıkıp kanatsız oynamaya çalışmak tam cahillik mi diyeyim komedi mi diyeyim artık isim koyamıyorum. Bunu görebilmek için futbol dehası olmaya gerek yok sanırım :)

Trabzon maçında yaptı bu hatayı 4 defansif orta saha ile çıkıp sadece Gomis ve Feguliyle oynamaya çalıştı Trabzon geçirdi. Hadi o hataydı dedik Başak maçında daha beterini yaptı. Aynı şey 2. kez oluyorsa bu hata değil aptallıktır kusura bakmayın. Sürekli td değiştirmekten yana değilim ama bu kadroyu büyük maçlarda bu kadar leş oynatmayı başarmak her teknik direktörün yapabileceği bir şey değil. Ne bekliyorsunuz tebrik mi edelim bunun için? Tabi ki eleştireceğiz. Fener maçında iyi değildik, Trabzon'da çok kötüydük, Başak'ta daha da kötü. Her maç kendimizi geliştiriyoruz bravo

• Hocam merhabalar, uzun bi aradan sonra konunu görüp yazıyorum :)

Dostum Başakşehir ve Avcı üzerinden Galatasaray analizi yaparsak çok yanılırız, yanıltmış oluruz. Avcı, Başakşehir ile sadece lig içindeki hedefleri kovalıyor, büyük maçlarda ekstra motivasyonla rakibi ucundan analiz ederek kilitlemeyi başarıyor. Başarılıdır iyidir kötüdür bunlar farklı mevzular...

Tudor'a gelecek olursak, evet bu sezon pozitif katkılar ve iyi maçlar çıkartıyor. Lakin bulunduğu mevkiyi kaldırmayacak saçmalıklar hamleler yapınca gelecek için düşündürüyor. Tıpkı Hamza hocada olduğu gibi...

Sezon başında oturmuş düzeni her hedef maçta değiştirerek saçmalamayı başardı, en basit örnek kazandığımız çoğu maçta önplana çıkan Rodrigues'i hedef maçlarda kenara oturttu ve hepsinde ya puan kaybı ya yenilgi oldu.

4 2 3 1 ile başarılıyken, kolay adapte olunmayan ve kadro düzeninin uygun olmadığı 3 5 2 deneme saçmalıkları beni benden alıyor. Gomis ve Eren ile başarılı olsa sistemi, aralarından biri sakatlansa koyacağı forvet yok :) Sadece günlük anlık durumlarla yoluna bakıyor. Kadro tek forvete göre tasarlanmış...

Alanya maçına kadar kötü tercihlerini sorgulamamış bile, bu adamla olası şampiyonluk ve sonrasındaki Şampiyonlar ligi tüylerimi ürpertiyor :) Hamza hocada böyle düşündürmüştü ve yaşattı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

quote:

Tudor büyük maçları oynayamıyor. Ne kadar zor maç varsa kaybetti. Kaybetmeyi gec aynı zamanda bu maçlara sacma sapan taktiklerle çıkıp leş gibi top oynatıyor.Bir tek Bursa maçını aldı o da hasbelkader kumar oynadı tuttu. Geri kalan maçları sıradan bir antrenör de kazanırdı. Ne yapalım böyle teknik direktörü ? Bu sene şampiyon olursak oyuncuların bireysel çabasıyla oluruz. Tudor er geç gidecek. Hatta bjkye yenilirsek gidiyor.

Derbileri kazanan şampiyon olmuyor. Büyük maçları da eksiksiz kazansa herif zaten namağlup şampiyon olur. Az sabır gösterin be, adam daha takımı kuralı 3 ay oldu la 3 yazıyla üç

Cl gidip rezil olunca söversiniz. Bu kadro tdsüz anadolu takımlarını paket yapar zaten. Sen daha kendi ligindeki zor takımlara karşı bir varlık gösteremiyorsun. Avrupada seni maymun ederler.Bu td geçen senede burdaydı daha kaç ay bekleyecez. İlk yarı bitiyor. Maç 4-1 e gelince oyuncu değiştirmeyi akıl etmeside yeni hoca olduğundandır kesin. Başka ne olabilir ki.

+ Burdaki tudor karşıtlarıda puanla alakasız bir tez ortaya koyuyor. İsterse tüm zor maçları kaybetsin. Oynadığı oyuna bakarım ben. Sen en ufak bir varlık gösteremiyorsun en ufak.
    Bunu zamanında hamza hocada yaşamıştık. 1-0 1-0 yenince burdakilerin çoğu skor taraftarıydı. Ben ozamanlar hamza hocaya tepkiyi koydum. Hatta bir kaç kişiydik. Yavaş yavaş anladılar olmadığını sizde anlayacaksınız. Ozamanlarda şampiyon olacaz demiştim şimdide diyorum şampiyon olacaz ve hocalara rağmen olacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 28 Kasım 2017; 15:40:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam merhabalar, uzun bi aradan sonra konunu görüp yazıyorum :)

Dostum Başakşehir ve Avcı üzerinden Galatasaray analizi yaparsak çok yanılırız, yanıltmış oluruz. Avcı, Başakşehir ile sadece lig içindeki hedefleri kovalıyor, büyük maçlarda ekstra motivasyonla rakibi ucundan analiz ederek kilitlemeyi başarıyor. Başarılıdır iyidir kötüdür bunlar farklı mevzular...

Tudor'a gelecek olursak, evet bu sezon pozitif katkılar ve iyi maçlar çıkartıyor. Lakin bulunduğu mevkiyi kaldırmayacak saçmalıklar hamleler yapınca gelecek için düşündürüyor. Tıpkı Hamza hocada olduğu gibi...

Sezon başında oturmuş düzeni her hedef maçta değiştirerek saçmalamayı başardı, en basit örnek kazandığımız çoğu maçta önplana çıkan Rodrigues'i hedef maçlarda kenara oturttu ve hepsinde ya puan kaybı ya yenilgi oldu.

4 2 3 1 ile başarılıyken, kolay adapte olunmayan ve kadro düzeninin uygun olmadığı 3 5 2 deneme saçmalıkları beni benden alıyor. Gomis ve Eren ile başarılı olsa sistemi, aralarından biri sakatlansa koyacağı forvet yok :) Sadece günlük anlık durumlarla yoluna bakıyor. Kadro tek forvete göre tasarlanmış...

Alanya maçına kadar kötü tercihlerini sorgulamamış bile, bu adamla olası şampiyonluk ve sonrasındaki Şampiyonlar ligi tüylerimi ürpertiyor :) Hamza hocada böyle düşündürmüştü ve yaşattı :)

Bu takım ancak Tudor'a rağmen şampiyon olur. Ve şampiyon olursak Tudor ile yolları ayırıp daha deneyimli bir teknik adamla yola devam etmeliyiz. Tudor ile CL maçlarına çıkmak intihar olur. Tudor belki ilerleyen yıllarda iyi bir teknik adam olur ama henüz yolun başında ve daha çok pişmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam merhabalar, uzun bi aradan sonra konunu görüp yazıyorum :)

Merhaba hocam,

Hamza ile Tudor kıyaslanamaz bile bence. Tudor çok iyi bir kadro mühendisi iken, Hamza'nın futbolcu havuzu yerlilerden ibaretti. Çapsızlığu daha buradan belliydi. Ayrıca Hamza'nın takımda kondisyon namına hiç bir şey yoktu. Tudor'da ise tam tersi.

Hamza hiç bir şekilde gelecek vaadetmiyordu. Tudor ise zamanla daha iyi yerlere gelecek bilgiye sahip.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.