Şimdi Ara

Dereceli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba daha önce 3 hesabım vardı kapatıldı dereceli yerleştirmelere tek girip bronza düşüp gold 2 ye kadar yükselmiştim ama bayağı zorlu olmuştu yeni bir hesap açtım 30 level kastım mainim support bu hesapla hiç dereceli atmadım sizce tek girmelimiyim yoksa yanıma iyi oynayan bir kaç kişimi bulmalıyım?

• Soloq atacaksan yanına birkaç kişi bulamazsın. Esnek gireceksen de zaten mantığı birkaç kişi ile girmek
  • SoloQ'da benzer ligdeki oyuncular geldiği için özellikle düşük liglerde yükselmek bir support için oldukça zor oluyor. Ensek dereceli adeta support oyuncular için dizayn edilmiş, siz gümüş/bronz olsanız bile ADC'niz elmas yada platin gelebiliyor ve daha rahat bir oyun çıkarıyorsunuz. Tabi liginiz yükseldikçe siz elmas iken yanınıza bronz gelme ihtimalide yok değil
    Duo olarak girmek elbette en güzeli.
  • normal oyunlar beraber attığım ts3 üzerinden iletişimle birlikte koordineli bir şekilde oynadgım bir arkadaşım var adc oynuyor o zaman onunla gireyim ligimi olabildiğince yüksek başlatmak istiyorum çünkü cevaplar için teşekkürler şuanki dereceli sistemine pek hakim değilim 2 kişiden fazla girilmiyormu
  • Sıralı olan dereceliye azami iki kişi girebilirsiniz, esnek olan sıralıya ise 1,2,3 ve 5 kişi girebilirsiniz diye biliyorum.
  • bütün yerleştirmelerimi tek başıma attım 5 zafer 5 bozgun aldım bronz 2 ye attı şimdi gümüş 1 için serilerdeyim main supa döndüm döneli anladım ki oyunu sup taşıyor laneyi kaybetmek kazanmak hiç önemli değil 3 laneden birisi kazanınca onu koruyup boosluyorum şuanda toplamda 32 zafer 11 bozgun oldu :)
  • Elolarınız leş herhalde.

Westte 3 win 7 lose aldım plat1 attı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    top-tier üniversite şart mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üstte yazıyor bu hesap unrankeddi 30 a yeni kastım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.