Şimdi Ara

Dereceli oyunlarda ilk 10 win'de eslestirme sistemi nasil çalisiyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben geçen sene kasim ayindan beridir CS:GO oynuyorum ama nadiren dereceli giriyorum. Bu zamana kadar da toplam 8 dereceli maç oynayip, 6 tanesini kazandim. Ama bir sorunum var.

Dereceli oyunlarda ilk 10 win'de eslestirme sistemi nasil çalisiyor?

Mesela yükledigim resim 4. galibiyetimi almamdan sonra karsilastigim bir durum ve haliyle tuhaf geldigi için capsini almistim. Bu resimde 2 tane 'gnm' var ki oynadigim son 2 oyuna kiyasla bu bile iyimser bir rütbe çünkü son oyunlarda herkes 'mg ll' ve 'dmg' arasi bir rütbede oluyor. Bu rütbedeki kisilerle oynarken de haliyle yeterince rahat oynayamiyorum, çünkü karsimda benden çok daha tecrübeli kisiler oluyor. Bu da zaman zaman hem benim için hem de takimdakiler için dezavantaj olabiliyor. Sonuçta en basitinden sis spotlarini bile o seviyedeki bir oyuncu kadar iyi bilmiyorum ve attigim bombalarla onlari engelleyebiliyorum. Bunun sebebi nedir, neden daha her hangi bir rütbe kazanmadan böyle bir oyuncu havuzu içinde oynuyorum anlatacak birisi varsa çok memnun eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoisonFrog -- 3 Haziran 2015; 3:26:56 >

• eğer unranked olarak yeterince maç kazanırsan globale kadar yolun var globallerin oyununa da gelebilirsin puanın çok artar ve çok düşer unranked iken ona göre dikkatli oyna
  • İlk 10 winde aldığın her winde performansına göre rakiplerle eşleştiriyor seni.Örnek olarak ilk 2 winde silverlarla eşleşirsin.Bu maçlarda çok iyi performans gösterince diğer maçlarda daha yüksek olan goldlarla eşleşirsin.O maçlardada iyi performans gösterince daha yüksek rütbelerle eşleşirsin.Bu böyle gider ve globallerle bile eşleşebilirsin.Fakat en fazla lem olarak başlarsın.
  • Yeni account aldım ilk maç dmg 2. maç lem 3. maç supreme ile eşleştim 10 maç kazanana kadar 10 galibiyet 4 yenilgi 1 beraberlik aldım lem rank verdi son 4 maçı supreme ve global ranklara karşı oynadım istersen burda en önemli olay yüksek rank istiyorsan solo gireceksin.
  • Eskiden silverdan başlayıp, oynayışa göre yükseltirdi. Şuan arada arkadaşın hesabında oynarken (mge), hesabını yeni açmış 3-4 hours play time'ı olan elemanlar geliyor. Ya sistemde bir sorun var ya da artık böyle

Bu arada ne yaparsan yap, en fazla lem seviyesinde başlayabilirsin.
  • 2 galibiyet alınca neden 24 saat bekleme süresi koyuyor oyun, 10 galibyet tamamlayınca da böyle mi olacak her 2 galibiyette 24 saat bekletecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pkmn

İlk 10 winde aldığın her winde performansına göre rakiplerle eşleştiriyor seni.Örnek olarak ilk 2 winde silverlarla eşleşirsin.Bu maçlarda çok iyi performans gösterince diğer maçlarda daha yüksek olan goldlarla eşleşirsin.O maçlardada iyi performans gösterince daha yüksek rütbelerle eşleşirsin.Bu böyle gider ve globallerle bile eşleşebilirsin.Fakat en fazla lem olarak başlarsın.

Doğru bilgi. ( En azından bende böyle biliyorum. )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim. Yani ilk 10 galibiyeti alana kadar bu şekilde devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluepaw kullanıcısına yanıt
    10 galibiyet tamamlanınca bekleme süresi gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.