Şimdi Ara

Deri direksiyon nasıl dezenfekte edilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çamaşır suyu kullanmak zarar verir mi? Kullanılabilecek zararsız yöntemler var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alkol içeren her ürün deriyi aşındırır ve rengini alır. Islak mendilde alkol bulunur ve zarar verir. Sabunlu su ile silip sonrasında nemli bez ile silinir. Aracın içini ıslak mendil ile silindiği için tuşlarda ki yazılar silinir kaplamalar soyuluyor. Bir öğrenemediniz. Aracın içi sabunlu su yapılarak temizlenir.
  • Kolonya kullanabilirsiniz hocam. Kolonya yoksa alkol içeren el dezenfektanları da işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ışıklılımühendis20

Kolonya kullanabilirsiniz hocam. Kolonya yoksa alkol içeren el dezenfektanları da işe yarar.
    alkol yıpratmaz mı kaplamayı?
  • Beyaz sabun ve su. Dermatologlar tavsiye ediyor.👍

• Alkol içeren her ürün deriyi aşındırır ve rengini alır. Islak mendilde alkol bulunur ve zarar verir. Sabunlu su ile silip sonrasında nemli bez ile silinir. Aracın içini ıslak mendil ile silindiği için tuşlarda ki yazılar silinir kaplamalar soyuluyor. Bir öğrenemediniz. Aracın içi sabunlu su yapılarak temizlenir.

• Bimde satılan Asprin markalı genel temizleyiciyi yatak bazasının deri yüzeyinde kullandım güzel sonuç verdi. Üzerinde araba içerisinde kullanılabilir diye resim var ama kullanma talimatında deri yüzeyler hakkında bilgi verilmemiş.
    Arabanın kumaş kaplı iç yüzeylerinde bunu kullanıyorum her zaman.

(Tavan hariç)
  • aracım için deri malzeme temizleyicisi almıştım zamanında. güzel etki gösteriyor fakat dezenfektan mı orasını bilemem ama güzel temizliyor ve kokusu ideal. ben kolonyayı eski bi spray şişesine doldurdum. bindiğim zaman sanki parfum sıkıyormus gıbı sıkıyordum. ustune oyle su gıbı dökülmüş hissi olmuyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaşlar otomobillerin kullanım kılavuzlarında yazar. Çamaşır suyu vesaire temizlik ürünleri kullanmayın diye. Sakın çamaşır suyu kullanmayın. Nemli bez ile temizleyin. O da olmazsa sonax ve würth'ün ürünleri var. Onlardan kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

Bimde satılan Asprin markalı genel temizleyiciyi yatak bazasının deri yüzeyinde kullandım güzel sonuç verdi. Üzerinde araba içerisinde kullanılabilir diye resim var ama kullanma talimatında deri yüzeyler hakkında bilgi verilmemiş.
    Arabanın kumaş kaplı iç yüzeylerinde bunu kullanıyorum her zaman.

(Tavan hariç)
    siyah kumaş mı hocam siyah kumaşta sıkıntı yaratmaz değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kristallklar

siyah kumaş mı hocam siyah kumaşta sıkıntı yaratmaz değil mi

Alıntıları Göster
    koyu gri döşeme renkleri

Arkasındaki kullanım talimatında renkli kıyafetler için çamaşır makinesinde bile kullanılabilir yazıyor. Yağ sıçrayan gömleğime zarar vermeden gömlek kumaşınıda başarılı şekilde temizledi.
  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    Aspirini yillardir her aracimda kullandim.cidden nerde kullansam,hep olumlu sonuc verdi.eski aracimda agactan dokulen ve tum tavani pas gibi bir hale sokan recineleri bile aspirinle temizlemistim.deride etkisi nasil acaba,bende merak ediyorum.direksiyon ve vites topuzundaki parlamalari giderip,tekrar mat hale getirmek icin bir deneme yapacagim.kullanmak isteyenler tereddut etmesinler.ozellikle kumastaki lekelee icin birebir.

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Bir zararını görmedik.
  • Asprin' i sararan farlarımda kullandım. Çözücü aşındırıcı özelliği çok fazla. Sulandırıldığında belki azalır ama deri için tavsiye etmem. Arabada kumaş koltuklar ve zemin halısı icin ideal.

• Arkadas leke cikartmak icin sormamis dezenfekte etmek icin demis.
    Nemli bez diyen olmus su dezenfekte edici bir madde degildir. Asprin diyenler yine bu malzemede dezenfekte ozelligi var mi ki, biliyor musunuz? Ya da yine Wurth vs deri temizleyicler dezenfekte ediyor mu?

Bence en mantiklisi sabunlu sicak su. Elimiz icin tavsiye edilen bu olduguna gore ve virusu olduruyor dediklerine gore deri direksiyon icin de mantikli olacaktir. Sonrasinda deri bakim urunleri kullarak yipranmasini da azaltabilirsiniz.
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Bu adamın sözünü dinleyin doğru diyor, kullanım kitabında bile bu yazıyor ama dezenfekte etmeyebilir sadece kirini temizler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 8 Nisan 2020; 21:2:24 >
  • elinize süremeyeceğini kimyasalları uygulamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Bu adamın sözünü dinleyin doğru diyor, kullanım kitabında bile bu yazıyor ama dezenfekte etmeyebilir sadece kirini temizler
    Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.