Şimdi Ara

Dermana ve Orjin ağrı kremler ne kadar etkili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Piyasadaki ağrı kremleri ile ilgili detaylı bilgisi olanlar lütfen yorumlarını paylaşsın. Özellikle Dermana ve Orjin krem şu sıralar çok duyuluyor. Sitelerdeki yorumlara ne kadar güvenilebilir, meçhul. Kullananlar veya yakınında görüp sonucunu bilenler lütfen bilgilerini esirgemesin. Sağlıklı günler...

• Ağrı olunca azaltabiliyor krem bitince yine aynı yani bi işe yaramıyor(orjin).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBİ -- 23 Mayıs 2010; 2:12:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBİ

Ağrı olunca azaltabiliyor krem bitince yine aynı yani bi işe yaramıyor(orjin).

Biraz daha detaylandırabilirseniz çok memnun olurum.
    Kullanan kişinin ne gibi sorunu vardı?
    nasıl kullanıp ağrıları azaldı?
    Ne kadar süre kullandı?
    Bu soruların cevabı fikir edinmemiz açısından önemli.
  • hap yap para kap tuzakları başka bişey değil
  • evet arkadaşlar bende merak ediyorum gerçekten etkili mi orjin denen krem?
  • Orjin krem içinde neler bulunmaktadır? Orjin krem içeriği hakkında bilgiler.
    geçenlerde bir tane kullanıcı orjin krem içeriği hakkında bir soru sormuştu ben de sizlere orjin krem içeriği hakkında biraz bilgi vermek istedim..
    İşte Orjin Krem İçeriği..

Nane Yağı
    Susam Yağı,
    Keklik Üzüm Yağı,
    Kekik Yağı,
    Emülgatörler

olmak üzere yukarıdaki maddelerden oluşmaktadır..
    Umarım Bu kısa bilgi faydalı olmuştur değerli arkadaş

alıntı

2..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ord_prof -- 4 Haziran 2010; 15:14:53 >

• gereğinden fazla pahalı, içeriği net olarak belirtilmeyen bir ürün, ne kadar doğal derse desin nanoteknolojik kimyasallar kullanılıyor olabilir çabuk etki etmesi için. uzun vadede zararlı sonuçları olabilir fazla abartılıyor tedavi edemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ıcerıklerı
    nane yagı
    okalıptus yagı
    mentol yagı
    vs yaglar ıceren kremler

lokal anestezik etkileri var

ınaılmaz fıyatlara satılmasını aklım almıyor nedendersenız
    4-5 lıraya cok daha ıyı ve aynı cıerıkde bır urun var

Vıcks Merhem (kucuk mavı kutu eczanelerde recetesız harıcen satılır)

aynı ozellıkte
    aynı ıcerıkte
    aynı kokuda
    yanlız 10 katı daha ucuz

ıse yarıyormu dersenız evet

ozellıkle dız agrılarında
    bel agrılarında bende kullanıyorum
  • Arkadaşlar,
    konu derin ama bir konu varki bu forumda sanki zorlatılıyor.
    Bu iki krem içerik ve marka olarak birbirleriyle alakası olmayan, farklı firmalar tarafında üretilen , sadece fonksiyonlar olarak benzeşme gösteren iki ayrı ürün.
    sayfa başlığı BU İKİ KREM FAYDALIMI ? gibisinden konmuş. oysa cevap değişebilir. Yani biri faydalı diğeri zararlı bile olabilir.
    dolyısıyla keşke ayrı sayfalarda tartışılsa !

Nasıl olsa her ikisinide alıp ikisini de deneyen birini bulmak çok kolay olmayacaktır bu fiyatlarla

ali eser
  • bu tarz ürünlere pek güvenmemek lazım. yüksek fiyat belirsiz içerik

geçirebildiğimize geçirelim mantıgı var. herkes denemek için 1-2 tane alsa diye düşünmüşler.
  • ye tatlıyı, öp yozgatlıyı hesabı..
  • Merhaba,

orjin kremin gerçekten faydasını görmüş biri olarak yazıyorum.
    Şöyle ki; boyun bölgemde ağrılarım oluyor gece yatmadan evvel sürüyorum orjin kremi sabah kalktığımda sorun kalmıyor.
    Aynı şeyi gün içerisinde de uyguladım. Sonuç aynı ama kokusu rahatsız ediyor çevremdekileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbservis -- 19 Kasım 2012; 0:23:24 >
  • Bu tür ürünlerin merhemden farkı yoktur. Anlık ağrıyı kesmesini sağlıyor. Tedavi etmez, kalıcı yoketmez yani. Sürekli kullanmak zorundasınız kremi açıkcası 60 70 tl verilmez bu tür ürünlere. 10 tl olsa kullanışlı olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbservis

Merhaba,

orjin krem in gerçekten faydasını görmüş biri olarak yazıyorum.
    Şöyle ki; boyun bölgemde ağrılarım oluyor gece yatmadan evvel sürüyorum orjin krem i sabah kalktığımda sorun kalmıyor.
    Aynı şeyi gün içerisinde de uyguladım. Sonuç aynı ama kokusu rahatsız ediyor çevremdekileri.

ondan mı bağlantı gömdün mesaja

• ben iyi geleceğini zannetmiyorum, buna benzer çok ürün kullandım :( orjin krem
  • Bahsi geçen markaların ve başka bir markanın satışını yapmaktayız, aynı zamanda bizzat kullandım.
    Ağrıyı belli bir süreliğine geçiriyor fakat herhangi bir tedavi edici özelliği yok.
    Ağrı olan bölgeye sürdüğünüzde bir yanma ve ardından ferahlık hissi veriyor ve bu da ağrıyı bastırıyor, etkisi geçince ağrı devam ediyor.
  • Orjin kremi bir hekim olarak bizzat kullanmış bulunmaktayım ürünün faydası yok diyen arkadaşlar yanlış veya kısa süreli kullanmışlardır. yani bizim toplumumuzda bi huy vardır hemen geçicek bu hıcbır ılaçta bile mümkün olmayan bir şeydir kremi yaklaşık1,5 ay düzenli bir şekilde kullandım ilk başlarda ağrıyı arttırıyor buda kılcal damarların hareketlenmesini sağlıyor 2. ve 3. haftalarda ise sürülen bölgedeki kılcal damarları canlandırıp hareketlendırıyor ve 1aydan sonraki zamanlarda tamamen geçtiğini gördüm yanı düzenli bir şekilde kullanırsan faydasını gorursun ilaçta aynı 1 gun alıp 3 gun almazsan bişey bekleme ...
  • geçen gün haberlerde vardı, orjin krem piyasadan toplatılacak diye. sebebini araştırmak lazım; sağlık konusunda reklamlara hemen inanmak sağlığımızı ciddiye almamak anlamına gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethe_57

geçen gün haberlerde vardı, orjin krem piyasadan toplatılacak diye. sebebini araştırmak lazım; sağlık konusunda reklamlara hemen inanmak sağlığımızı ciddiye almamak anlamına gelebilir.

bende duydum.

halkı yanılttıkları için toplanacak diye.

biryerdende üstü krem altı bengay diye duydum.

uzak durmak lazım ..
  • keşke forumda bulunan tıp doktoru sayısı çok olsa böyle konularda hep ikilemde kalıyoruz. doktorlarda bilgilerini paylaşmıyorlar pek parasız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.