Şimdi Ara

Dermaroller Tedavisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bir konudan bahsetmek istiyorum sizlere.

Dermaroller tedavisi silindirik bir aparatın üzerine yerleştirilmiş çok sayıda (200-500) paslanmaz iğne ile ciltte çok sayıda kanal açma ve bu açılan kanallardan içeriye aktif maddeleri etkin bir biçimde geçirme esasına dayanan ve aynı zamanda açılan bu kanallar sırasında oluşan kanama alanlarından salgılanan maddelerle cildin yeniden yapılandırılmasını amaçlayan bir yöntemdir. Dermaroller tedavbisi ile cilt yenilenmesi meydana gelir. Bu sebeple kırışıklık,sivilce izleri, yara izleri ve çatlak giderme tedavilerinde etkili şekilde kullanılabilir.

Bende bu tedaviye başlayacağım. Araştırmalarım sonunda Derim Dermatoloji Merkezinde Doktor Melda Demirtaşoğlu ile iletişime geçtim. 4 seansta çatlaklardan kurtulmuş olacağım inşallah :) üstteki bilgiyihttp://www.derimdermatoloji.com/uygulama/dermaroller-tedavisi/ adresinden aldım. detaylı bilgi için sizde hastane ile iletişime geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimçınar -- 28 Şubat 2014; 2:02:18 >

• bende duymuştum derim dermatolojiyi bu konuda iyilermiş. ayrıca söylediğin tedavi de kulağa çok hoş geliyor :)
  • bilgin10 B kullanıcısına yanıt
    dermaroller tedavisini uyguluyorum 3 aydır..

gayet hoş sonuçlar aldığımı söyleyebilirim..

bu konuda yardım isteyenlere yardımcı olabilirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    sinüzit (papatya tedavisi)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.