Şimdi Ara

Ders Çalışamıyorum Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ders çalışma konusunda sanırım biraz tembelim

aslında çalışıyorum ama çok üst düzeyde çalışmak istiyorum yaklaşık 10-12 saat kadar

belki imkansız gibi geliyor ama denemek istiyorum

çalışamamın sebebi odamda tv ligtv üyeliği tablet leptop gibi ders çalışmamı engelleyecek çok güzel aletler var

bunlardan tamamen soyutlanmak istiyorum yoksa sınava hazırlanmaktan emekli olabilirim

Klasik Tv kapat interneti kapat gibi şeylerde ziyade daha uygulanabilir şeyler tavsiye edebileceklerden yardım istiyorum.

Yardım eden herkese Teşekkür ediyorum

• günde kaç saat çalışıyosun?
  • Bilgisayara asla erişemeyeceğin bir şey bul.Yeter bu.
  • Ya aslında sorun hepimizde olduğu gibi çok fazla internet bağımlısıyız
  • Bilgisayar, özellikle donanımhaber ders çalışma konusunda , yapamadığım sorular konusunda dersane hocalarımdan bile daha faydalı oldu bana. bilgisayarı kaldırmak yerine bilgisayardan yararlanmak daha faydalı olur. ama bazen herkesin düştüğü gibi ; mesela bir konu anlatımlı video izlerken "bi face'e bakıp çıkayım yeeaaa" diyebilecek bi insansan hiç uğraşma direk kaldır derim pc'yi.
  • bence bu makinalar ile kendine bir ödül sistemi oluştur.
    Yani şöyle; eğer şu testten şu kadar net yaparsam 1 saat yada 2 saat her neyse kendime ödül vericem gibisinden.Yalnız tecrübe ile sabit bir nokta var, eğer şu kadar ders çalıştıktan sonra ödülü alıcam dersen ders çalışırken ödülü düşünürsün aklında da hiç bir şey kalmaz.(yani öğrenmene bağlı olarak ödül ver kendine)

Ayrıca hiç ders çalışmazken çat diye 12 saat ders çalışma maratonuna giremezsin ısınarak yap bu işi ve de bence yazın 12 saatlik çalışmalara gerek yok şu 2 ayda max 6 saatlik bir çalışma bence yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagi2495

günde kaç saat çalışıyosun?

bu yıl sınava hazırlık sürecimde 6 7 saat çalışıyordum ama bunun yeterli olmadığını anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: z0rr0nur

bence bu makinalar ile kendine bir ödül sistemi oluştur.
    Yani şöyle; eğer şu testten şu kadar net yaparsam 1 saat yada 2 saat her neyse kendime ödül vericem gibisinden.Yalnız tecrübe ile sabit bir nokta var, eğer şu kadar ders çalıştıktan sonra ödülü alıcam dersen ders çalışırken ödülü düşünürsün aklında da hiç bir şey kalmaz.(yani öğrenmene bağlı olarak ödül ver kendine)

Ayrıca hiç ders çalışmazken çat diye 12 saat ders çalışma maratonuna giremezsin ısınarak yap bu işi ve de bence yazın 12 saatlik çalışmalara gerek yok şu 2 ayda max 6 saatlik bir çalışma bence yeterlidir.

oda aslında uygulanabilir hepten kapatmak felan değilde belli sınırlar içerisinde

eskiden only oyun oynuyordum ondan çalışamıyordum şimdide lig maçları Şl gibi şeyler var açıkcası ders çalışmamak için elimden geleni yapıyorum

Ama söylediklrini deniyecem .tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Ya aslında sorun hepimizde olduğu gibi çok fazla internet bağımlısıyız

aynen ama şöyle söyleyeyim arkadaşım vardı adamın ders çalışmaktna şekli değşiyordum buda belli oluyordu.
    sosyalliği felan yoktu sıkı çalışırdı

o oldu türkiye ygs de ilk 100 den ben 18 bin

1 yıl açıkcası bütün sosyal yaşantımı feda etmeye hazıırm zaten çok sosyal bir hayatım yok arkadaşlar felan klasik öğrenci hayatı.
  • yardım edebilecek yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arteq

quote:

aynen ama şöyle söyleyeyim arkadaşım vardı adamın ders çalışmaktna şekli değşiyordum buda belli oluyordu.

1 yıl açıkcası bütün sosyal yaşantımı feda etmeye hazıırm zaten çok sosyal bir hayatım yok arkadaşlar felan klasik öğrenci hayatı.

O internet denen illet sigarayla birlikte benim hayatımı mahvetti hocam ama hayatta hiçbirşey için geç değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arteq

quote:

O internet denen illet sigarayla birlikte benim hayatımı mahvetti hocam ama hayatta hiçbirşey için geç değil

aynen öyle internete bi ara daha çok bağımlıydım oyun felan oynuyordum şuan çok yok ama inanılmaz maç hastasıyımdır

bu biraz sıkıntı yaratıyor.1 yılda olsa kurtulmam şart

• güncel
  • Tembelsin sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.