Şimdi Ara

ders çalışırken strateji önemli mi sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• şimdi hocam önce villager basmak lazım, sonra villagerları 3 e bölüp odun yemek ve taş çıkarmada kullanmalıyız ki dengeli biçimde gelişebilelim, 2.çağa geçince ben hemen barracks kuruyorum zira düşman scoutu gece gündüz benim köyü gözetliyor, 10 20 kadar men at arms bas sırtın yere gelmez, sonra trebuchet falan basar karşı tarafı yıkarsın
    Metin taşi keserken ilk once etrafimda dusman var mi yok mu bi bakarim yoksa skill basmadan dalarim eger dusman varsa once dusmani keserim sonra dalarim metin tasindan ise 345 mat karekok mat ve limit biyoloji cikar hepsi degerlidir bunun icin once kullanmam lazim bunlari kullanmak icinde okumam lazim okuduktan sonra ise beceri uzmanina gidip soru bankasi almam lazim bunun icin cok özel bir masraf vermenize gerek yoktur %5 kdv indirimi gelir cunku.Bu arada hemen aklinia kdp gelmesin
  • şimdi hocam önce villager basmak lazım, sonra villagerları 3 e bölüp odun yemek ve taş çıkarmada kullanmalıyız ki dengeli biçimde gelişebilelim, 2.çağa geçince ben hemen barracks kuruyorum zira düşman scoutu gece gündüz benim köyü gözetliyor, 10 20 kadar men at arms bas sırtın yere gelmez, sonra trebuchet falan basar karşı tarafı yıkarsın
  • Yodanın Bastonu kullanıcısına yanıt
    ciddenmi bence çok mantıklı herkes denemeli

• Metin taşi keserken ilk once etrafimda dusman var mi yok mu bi bakarim yoksa skill basmadan dalarim eger dusman varsa once dusmani keserim sonra dalarim metin tasindan ise 345 mat karekok mat ve limit biyoloji cikar hepsi degerlidir bunun icin once kullanmam lazim bunlari kullanmak icinde okumam lazim okuduktan sonra ise beceri uzmanina gidip soru bankasi almam lazim bunun icin cok özel bir masraf vermenize gerek yoktur %5 kdv indirimi gelir cunku.Bu arada hemen aklinia kdp gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 13 Eylül 2018; 14:36:9 >
  • Ben özellikle Age Of Empires Oynuyorum her gün 3-4 saat öyle strareji geliştiriyorum kesinlikle Mytologhy ya da empires oynamak şart günde en az 2 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: seriiiacıbademtıp

Ben özellikle Age Of Empires Oynuyorum her gün 3-4 saat öyle strareji geliştiriyorum kesinlikle Mytologhy ya da empires oynamak şart günde en az 2 saat
    Clash of clansa ne dersiniz?
  • Kanatlar destek verip orta saha pres yaparsa ilk 5k
  • Önemli bence. İmzamdaki konulardan faydalanabilirsin strateji için.
  • Taktik maktik yok hocam her sabah kendine gaz verici laflar söyle az biraz ingilizce olsun ama orasi önemli. Gazi iyi ayarlarsan 1.sin h.o
  • Açıkçası önemli. Şöyle ki ben geçen sene evirip çevirip aynı soruları çözdüm. Sürekli aynı tip soruları çözersen gelişemiyorsun. O yüzden denemelere erken başlamak gerek. Sınava kadar piyasadaki tüm denemeleri çözmüş olun
  • deliemre35 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hocam o da gayet güzel bir opsiyon ancak ben farmviille nin daha yararlı olacağını düşünüyorum
  • yorumlara bak hahahaha
  • Yorumlardan hic bir şey anlamadım bende mi sorun var?
  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    yok hocam onlar sorunlular soruyu başka bir şekilde cevaplamışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.