Şimdi Ara

Ders Çalışma Programı Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler ( ÖNEMLİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlerden ricam,(özeliikle tecrübeli arkadaşların) program yaparken dikkat edilmesi gerekenleri söylemeleri bizimle paylaşmaları ?

Sizce günlük 6-8 saat bir çalışma kabataslak belirlemek mi mantıklı? saat saat dakika dakika ayırarark mı program yapmak ?

Bir de tekrarlar ne zaman olmalı ? Saat saat yapılan programlara harfiyen uymak zor değil mi ?

Bilen/bilmeyen arkadaşlar için faydalı konu olmasını istiyorum

• saat saat olmaz o uyulmayabilir benim yaptığım şöyle benim için bir gün önceden çalışacağım konuyu belirliyorum soru miktarı ve ertesi günü onu uyguluyorum böyle daha verimli oluyor haftalık olunca aksamalar oluyor saat bazında yapmaktansa konu olarak bir hedef daha iyi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal adam -- 9 Haziran 2014; 22:40:01 >
  • Saat ve gün yazılı programlar bi halta yaramıyor.

Benim taptığım programla konuları 3 ay öncesinden bitirip bolca deneme çözme fırsatım olmuştu.

Kağıdı çizgilerle böl ve tüm derslerin konularını alt alta yaz.( Ben bunu mantar panoma astım)

Sonra her bitirdiğin konunun üzerini fosforlu kalemle çiz. Çizdikçe konuların azaldığını göreceksin ve bitirmen de bi o kadar yakın olacak. Yani program seni değil sen programı yönetiyor olacaksın.
  • Evet arkadaşlar benimde düşüncem saat saat yapılan programların faydasız olduğu yönünde

deneyimli arkadaşların yorumlarınız bekliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.