Şimdi Ara

Ders çalışsam da bir şey anlamıyorum ve çok yavaş soru çözüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 saat ders çalışıyorum ama normal çalışmama göre bi farkı olmuyor
    sabahtan akşama kadar çalışsam da 200 soru ancak çözebiliyorum
    bazen doğru cevabı bulup yanlış şıkkı işaretliyorum
    gerizekalı olduğumu da düşünmüyorum öyle olsam fen lisesine çalışmadan giremezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 17 Kasım 2013; 13:00:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafan başka yerde oluyor.
    Zihnini temizle ve verimli bir şekilde çalış.

• çok yanlış yerdesin 200 soru soru nedir ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcMaP

çok yanlış yerdesin 200 soru soru nedir ya?

??

• kardeşim günde 200 soru sence az mı...
  • Önemli olan 7 saat ders çalışmak değil, önemli olan verimli olarak ders çalışmak yani 7 saat verimsiz ders çalışmak yerine 2 saat veya 1 saat aralıklar ile 3 saat verimli ders çalışmak çok daha faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcMaP

kardeşim günde 200 soru sence az mı...

haftasonu o kadar12 saatte falan anca o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yinede iyi çözüyorsun...
  • Hastaneye git b12 degerlerini ölçtür öncelikle. Ondan sonra yeniden değerlendirelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Meth

Önemli olan 7 saat ders çalışmak değil, önemli olan verimli olarak ders çalışmak yani 7 saat verimsiz ders çalışmak yerine 2 saat veya 1 saat aralıklar ile 3 saat verimli ders çalışmak çok daha faydalı olur.

3 saat çalışıp yapamadığımı görünce 7 saati sırf vicdan azabı duymamak için çalışıyorum.

• İlk Öncelikle Soru Çözerken Kafanızın Başka Yerde Olmaması , Ders Ortamınızın Sessiz Olması Gerekmektedir.200 Soruyada Gelince FEM Yayınlarının Paragraf Kitabı Var , Kitap Baştan Sona Paragraf Sorularıyla Dolu Onu Çözmenizi Öneririm ve Mümkünse Kitap Okuyun Hatta Film İzlerken Bile Alt Yazılı Bulup İzlemeye Çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Meth

Önemli olan 7 saat ders çalışmak değil, önemli olan verimli olarak ders çalışmak yani 7 saat verimsiz ders çalışmak yerine 2 saat veya 1 saat aralıklar ile 3 saat verimli ders çalışmak çok daha faydalı olur.

3 saat çalışıp yapamadığımı görünce 7 saati sırf vicdan azabı duymamak için çalışıyorum.

Anlamadığınız dersleri (eğer lisede okuyorsanız) youtube'de anlatan öğretmenler var özellikle matematik konusunda şenol hoca gerçekten anlaşılır bir şekilde anlatıyor. Bir soruyu yapamıyorsanız sorunun kaynağına inmenizi tavsiye ederim mesela polinomlar ile ilgili bir soruyu çözemediğinizi var sayalım fonksiyonlar ile benzer oldukları için fonksiyonları gözden geçirebilirsiniz ardından polinomlara yeninden geçebilir ve soru kökünün hangi polinom konusuna ait olduğunu öğrenebilir ve ardından o konuya daha basit sorular ile başlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

İlk Öncelikle Soru Çözerken Kafanızın Başka Yerde Olmaması , Ders Ortamınızın Sessiz Olması Gerekmektedir.200 Soruyada Gelince FEM Yayınlarının Paragraf Kitabı Var , Kitap Baştan Sona Paragraf Sorularıyla Dolu Onu Çözmenizi Öneririm ve Mümkünse Kitap Okuyun Hatta Film İzlerken Bile Alt Yazılı Bulup İzlemeye Çalışın.

2 şartı da sağlayamıyorum.hele kafamı hiç toplayamıyorum.hiç bişey olmasa bile ygsnin kaldırılacağı aklıma geliyor. orada kopuyorum.kitap okurken uyuyorum

• kardeşim dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğun var geçmiş olsun.ben iyi bi puanla anadolu öğretmen lisesine girmiştim. sonra bu dikkat eksikliği başladı.bişeye odaklanamassın kafanda hayaller kurarsın 3-4 soru çözdükten sonra çalışmayı bırakırsın.evde bi dolanıp gelirsin..bunun çareşi yok ilaç da kullandım ama faydası olmadı
  • quote:

quote:

İlk Öncelikle Soru Çözerken Kafanızın Başka Yerde Olmaması , Ders Ortamınızın Sessiz Olması Gerekmektedir.200 Soruyada Gelince FEM Yayınlarının Paragraf Kitabı Var , Kitap Baştan Sona Paragraf Sorularıyla Dolu Onu Çözmenizi Öneririm ve Mümkünse Kitap Okuyun Hatta Film İzlerken Bile Alt Yazılı Bulup İzlemeye Çalışın.

2 şartı da sağlayamıyorum.hele kafamı hiç toplayamıyorum.hiç bişey olmasa bile ygsnin kaldırılacağı aklıma geliyor. orada kopuyorum.kitap okurken uyuyorum

ygs ne zaman kalkıyormuş.

• Önemli olan 200 soru çözüp çözememen değil.
    Önemli olan yanlış yaptığın soruları, kendin üzerinde uğraşarak doğru cevabı verebilmen.
    Zaten çözdüğün soruları her zaman yapabiliyorsun.

Ve soruları çözerken konsantre ol, o işe odaklan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDixon

quote:

quote:

ygs ne zaman kalkıyormuş.

konudışında öyle bir haber görmüştüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.