Şimdi Ara

Ders Seçimi ve ilerisi hakkında sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulum Bartın Üniversitesi. Bölümüm Yönetim Bilişim Sistemleri. Yeni başlıyorum.

Toplamda 30 akts'm var ben bunların hepsini doldurmalı mıyım(bütün zorunlu dersler toplamda 30 akts ediyor)

İstediğim dersleri seçsem diğerleri okulumu uzatır mı ?

Zorunlu derslerde muhasebe,iktisat,hukuk,işletme vb. dersler de var sanırım bunların hepsini seçersem çok ağır olucak

bazı dersler 4 saat sanırım mesela 09:00 da başlayıp 11:59 da biten dersler var. Mola falan veriliyor değil mi ?

İleride sanal güvenlikle ilgili bir meslekte çalışmayı istiyorum. Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz?

Bartın üni de okuyanlar üniversite hakkında bilgi verir misiniz?

üniversite de ortam falan nasıl ? siz ne yapıyorsunuz mesela bir ders günü?

özel yurtta kalıcam ancak daha ayarlamadım dolma ihtimali var mıdır yurtların?

Biraz fazla soru oldu :D ama kafam çok karışık ve hiç bir şey bilmiyorum desem yeridir. Zaten 1 sene mezuna kalma sebeplerimden biri de buydu. üni hakkında hiçbir şey bilmemek.

• Tüm zorunlu dersleri seçmek zorundasın. Ara verirler tabi. Hatta erken de bitirirler. Ağır diyorsun da en basit sene ilk senedir. Sonraki senelerde özellikle 3 ve 4 de alana yönelik dersler olacak.
  • ozgur561 kullanıcısına yanıt
    Aradığım bir cevap. Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.