Şimdi Ara

DERSANE ÖNERİSİ VE KÜLTÜR DERSANESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER KÜLTÜR DERSANESİ MERKEZ ŞUBESİ ( ŞİRİNEVLER ŞUBESİ ) ' NE GİTMEYİ PLANLIYORUM. BAZI KESİM ÇOK İYİ DERKEN BAZI KESİM ORTALAMA BİR DERSANE DİYOR. O ŞUBEYE GİDEN VARSA Bİ YARDIM ETSİN. VEYA EN YAKINDAN KÜLTÜR DERSANESİ NASIL BİR DERSANEDİR BUNU CEVAPLARSANIZ MEMNUN OLURUM. ÖNERİDE DE BULUNABİLİRSİNİZ.
    TEŞEKKÜR EDERİM.

• valla ben bursa merkezdekine gidiyordum sana soyle soyleyim klasik olacak her dershanede oldugu gibi ilk 2-3 sinifta degilsen seni hic ziklemiyolar ben bir kere etut almya gitmedim niye almiyon diyen yok devamsizlik yapiyodum nede yapiyon diyen yoktu bir kere cagirdi rehberlik program hazirladi ilk hafta uyguladim cagirmalarini bekliyordum kimse cagirmadi maalesef cagirsalar su anda cok farkli olurdum dershnayyi biraktim mezuna kalmayi dusunuyodum zaten haftada 45 saat dersim var hedefim icin bu sene temel senesi diyebilirim calisamiyodum yorgun oluyodum ama en azindan temeli aldik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11. Sınıfım. 2.5 Yıldır dersaneye gitmedim. Asıl amacım bu dönem gidip dersane ortamına alışmak olucaktı. Yani afallamamak için son sene. Merkez olması beni cezbediyor azıcık.
  • Ben gaziosmanpaşadakine gidiyorum gayet memnunum sadece soru bankalari feme oranla daha zayif onun disinda bir şikayetim yok hocalar gayet ilgili artik sorunuz var mi,eksik oldugunuz konu var mi sorularindan bıktım keza rehberlik hocası da oyle programdi ders çalışma yöntemi vs bayağı yardimci oluyor

• şirinevlerde derece grubu var giremeyeceksen kültürün hiç bi şubesine gitme kaynaklar berbat tahtalar bozuk hocalar eh ilgi az

• dereceyapıcakinsan D kullanıcısına yanıt
    Neye göre kardeşim şimdi baktım araştırdım kötü diyen de var iyi diyende var. İyi diyen oranı daha fazla. Şimdi neden öyle dedin
  • bköy incirli şubesindeydim tecrübe konuştu yani rahat ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sefakoy subesindeyim.MF'yim.3.siniftayim.12.sinifim ayrica.Matematik harici kaynaklari gayet iyi.Matematik icin ek kaynak sart.Hangi dersaneye gidersen sart zaten.Onun disinda bizim sube de gayet ilgililer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.