Şimdi Ara

Dershane kütüphanesi hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kayıtlı olmadığım bir dershanenin kütüphanesine girilebiliyor mu? Sadece kütüphane için. Bu sene yazılamadım seneye yazılmayı düşünüyorum bir kaç defa arkadaşla gittim kimse bir şey demedi(arkadaş oraya yazılı). Seneye de oraya yazılmayı düşünüyorum zaten bu sene kazanamam sadece konuları bitirmek için gideceğim. Sizce alırlar mı? Baya büyük bir salon bir sürü derslik var ve genelde full dolu olmuyor hatta yarısı bile dolu değil. 2 3 kez gittim ama bir şey derler diye korkuyorum. Sormaya da çekiniyorum ya yasaksa diyr yasaksa arkadaşla gidemem. Final dershanesinin kütüphanesi herhangi bir kitap alımı yapmayacağım sadece oturup kapanana kadar çalışmak evde çalışamıyorum. Seneye de bu dershaneye yazılacağım. Bir şey derlerse utanırım baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 2 Aralık 2018; 20:10:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam neden herkese açık bir kütüphaneye gitmiyorsunuz??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir tane var ama sokağı tekin gelmedi. + daha uzakta. Bir de dershane kütüphanesi pazar günü de açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 2 Aralık 2018; 20:32:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemekten zarar gelmez . En fazla kovarlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam ben dediğinizin aynısını buradaki kurumlara sordum. Limit kurumları ve temel lise izin vermedi. Kurumun biri 2 bin TL istedi. Hocalar da duruyor kütüphanede sürekli sorularını soracağın. En son farklı bir kuruma gittim onlar ücretsiz kabul etti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dershane hakkında samsun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.