Şimdi Ara

DERSANELER KAPANIYOR DİYE SENEYE TEKRAR ''KALMAK''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar doğru okudunuz. Şimdi bu dersaneler kapanıyor diye hedefine ulaşamayan arkadaşların büyük çoğunluğu seneye tekrar denemeyi düşünmeyecekler. Bu sene sıralamalar yükselecek ve seneye aynı oranda düşecek.Yani seneye istenilen bölüme girmek kolaylaşacak gibi bi sonuca vardım.
    Sizin fikriniz nedir?
    Düşündüğüm gibi bu sene hedefine ulaşamayıp (örn: tıp isteyip olmayınca mimarlık yada mühendislik seçmek gibi..) seneye tekrar girmeyi riske atmayıp bu sene tercih yapmayı düşünen arkadaşlar var mı?

• Hiçbir şey değişmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedefi dusuk olanlar ve hedefinden sapmis iradesi zayif insanlar tercih yapabilir ben tip hedefledigim icin sorun yok

• takip
  • Dershane olmadan da ilk 10-20 k da falan bence değişiklik olmaz o sıralamalara giren adamlara zaten dershanenin pek bir katkısı olmuyor ama daha düşük hedefler Dediğin gibi olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi sene daha kalmak her zaman daha avantajlıdır sonuçta bu sene yaptığın sonuçla bir sonraki seneye başlıyorsun her türlü daha yüksek geliyor
    Hedefini gerçekçi tutan kendine inanan güvenen bi sonraki seneye kalsın çünkü bu sene bir önceki seneden kalanlar önünüzde yer tutuyor
    Ama şu kısmı saymazsak daha avantajlı: psikolojik olarak destek bulamıyorsun çöküyorsun arkadaşların boktan boktan üniversitelere gitmiş ve 4 sene boş boş geçirip mezuna kalınca ilk 5bin gibi uçuk hedefler koyarsan kendine ygs çakıyor tokatı.
    Bence ilk 5bine girecek kişi iki sene mezuna kalmalı enaz. (tabiki 4 sene tam manasıyla bomboş geçtiyse)

Özet olarak yan etkilerini saymazsak mezuna kalmanın avantajı çok.

• Seneye yi bilmemde ben bu yıl sıralamaların yükseleceğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Hiçbir şey değişmez

Yeter artik. Herkese muhalefet olmayi kes. Ne boş bir adam oldun bu ara

Yetişkin bir RealPlayer09 her konuya 1 adet olumsuz yorum yazma özelliğine sahip olup , her konuda 50 küfür yeme özelliğine de sahiptir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.