Şimdi Ara

dershane hızlandırması hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evden ayrı okuyorum liseyi yani yurtta kalıyorum.hızlandırma başlamış dershanede bayağı da devam edecekmiş tüm dersler artı olarak mat 2 ve türkçe de isliyorlarmis ve bu derslerin tekrarı olmayacakmis gitmek istersem gideceğim ama evde falan kalacağız arkadaşlarla açıkçası gitmek istemedim kendi ilçemdeki şubesine de gidebilirdim ama vakit kaybı olarak gördüm şuan mat 1calisiyorum video izleyerek yakında fiziğe baslayacagim hakeza oda video ile ilerleyecek benim için.Gitmeyince biraz huzursuz oldum sizin fikirlerinizi almak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben uğurdayım bizdede 2 hafta hızlandırma var.Ben hızlandırmaya gidiyorum çünkü yararlı .Aķşam dershaneden gelincede mat 1 videomu izliyorum .Mesela dershanede fonksiyon bitti hoca hemen 6 test verdi çözün diye ben hem onların dediğini yapoyorum hemde kendim mat 1 ve geo çalışıyorum

• Ebeci kullanıcısına yanıt
    Açıkçası evden gitmek istemiyorum zaten sınav donemi çok sık geçemeyeceğim birde gidince evde kalacağız haliyle yemek vs ugrasmamiz lazim o yüzden gitmedim toparlarim diye düşündüm ama

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.